okean Postat Noiembrie 2, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 (editat) Hiper raritati...bomboane cu lapte la cutie de tabla octogonala si camion de tabla anii 60' Editat Noiembrie 2, 2019 de okean Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Acum 3 ore, Усилитель a spus: Eu am facut toata armata la Tasnad , din 83 pana in 85......transmisiuni , dupa perioada , Morse etc , am intretinut si reparat statiile radio emisie din unitate . Eu am fost la Interne, undeva mai jos, catre izvoarele de apa termala. Cred ca pe vremea aia era centru de pregatire a subofiterilor de Securitate. Voi erati sus, cu radiolocatia si rachetele. Armata am facut-o dupa '90. Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Okean, chiar raritati! Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 (editat) De sezon E cautat... Cind cauciucurile tineau mai mult decit bicicleta! Tară, țară, vrem ostasi! Editat Noiembrie 2, 2019 de icar Link spre comentariu
okean Postat Noiembrie 2, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 In detaliu...cutie bomboane " Feleacul " probabil chiar 1956 !!! Link spre comentariu
okean Postat Noiembrie 2, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Camionul este foarte rar, facut de Melaloglobus Bucuresti...asta-i si mai rar, varianta taxi ! Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 (editat) Metaloglobus statea bine cu tablaria ... , facea si " pompele " acelea casnice pentru insecticid , ca o pompa de bicicleta , la care era atasat sub cap si perpendicular un rezervor cilindric , cu capac din tabla argintie . Nu le mai stiu denumirea exacta , aveau tija de pompare cu maner de lemn , si denumite colocvial " flit " ! Editat Noiembrie 2, 2019 de gauss Link spre comentariu
okean Postat Noiembrie 2, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Jucarii produse la fabica de jucarii 9 Mai din Lugoj Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Macaraua mi - o amintesc , carligul cobora si urca actionat de la o manivela miniatura ... Link spre comentariu
okean Postat Noiembrie 2, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 (editat) Acum 17 minute, gauss a spus: Metaloglobus statea bine cu tablaria ... , facea si " pompele " acelea casnice pentru insecticid , ca o pompa de bicicleta , la care era atasat sub cap si perpendicular un rezervor cilindric , cu capac din tabla argintie . Nu le mai stiu denumirea exacta , aveau tija de pompare cu maner de lemn . Originalul se chema ...flit si cea romaneasca... Editat Noiembrie 2, 2019 de okean Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 (editat) Mi - am amintit , am editat si eu . P.S. - al nostru era mai frumos . P.P.S. - salupa cu elice aeriana o are cineva ? Coca rosie , puntea alba , motor electric si baterii in interior , cu o parghie intrerupator . Editat Noiembrie 2, 2019 de gauss Link spre comentariu
okean Postat Noiembrie 2, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 (editat) Am avut asa ceva, dezmembrata pe motiv de motoras, era un Mabuchi original , barca se alimenta cu o baterie patrata de 4,5v. O imagine (net) cu un exemplar cam defrisat... Editat Noiembrie 2, 2019 de okean 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate