Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Acum 3 ore, Усилитель a spus:

Eu am facut toata armata la Tasnad , din 83 pana in 85......transmisiuni , dupa perioada , Morse etc , am intretinut si reparat statiile radio emisie din unitate .

Eu am fost la Interne, undeva mai jos, catre izvoarele de apa termala. Cred ca pe vremea aia era centru de pregatire a subofiterilor de Securitate.  Voi erati sus, cu radiolocatia si rachetele. 

Armata am facut-o dupa '90.

Link spre comentariu

Metaloglobus statea bine cu tablaria ... , facea si " pompele " acelea casnice pentru insecticid , ca o pompa de bicicleta , la care era atasat  sub cap si perpendicular un rezervor cilindric , cu capac din tabla argintie . Nu le mai stiu denumirea exacta , aveau tija de pompare cu maner de lemn , si denumite colocvial " flit " !

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 17 minute, gauss a spus:

Metaloglobus statea bine cu tablaria ... , facea si " pompele " acelea casnice pentru insecticid , ca o pompa de bicicleta , la care era atasat  sub cap si perpendicular un rezervor cilindric , cu capac din tabla argintie . Nu le mai stiu denumirea exacta , aveau tija de pompare cu maner de lemn . 

Originalul se chema ...flit

thumb_hero (1).jpg

si cea romaneasca...

z4299318.jpg

Editat de okean
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări