Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

La 23.11.2020 la 9:37, Усилитель a spus:

Au ajuns la concluzia ca nu tot ce era pe vremea lui Ceasca era prost...

sa vezi cind vor descoperi ''alimentatia rationala'' si vor reaparea cartelele pentru alimente! sau economia de energie electrica!

Link spre comentariu

Uite cum sariti calu aiurea!Adica daca fac observatii realiste sunt suspect,egoist si altele...Voua va place ca daca stranuta un ambasador in RO dardaie nadragii la unii pe "sus"?Va place ca mergem in genunchi la negocierile pentru tara?

Voi negati motorul societatii capitaliste,adica goana dupa profit,dupa castig?!!Adica va duceti la lucru nu va intereseaza cat castigati.Ai o firma nu te intereseaza castigul.Negociezi pentru tara nu te intereseaza ce obtii!...Asta-i de noaptea mintii!

Link spre comentariu
La 22.11.2020 la 22:42, draku a spus:

iti mai trebuia una de 12, taiata la 6-7 cm...

fara ea nu puteai scoate carburatorul :)

Te contrazic, era de 13.Taiata bineinteles.

Editat de rinaldoparaipan
Link spre comentariu
La 26.11.2020 la 18:21, rinaldoparaipan a spus:

Te contrazic, era de 13.Taiata bineinteles.

Nu mai tin minte, daca am avut probleme la carburator, am desfacut totul cind motorul era dat jos.

Doar de o tubulara tin minte ca ne`a trebuit, pe la ventilator cred, tin minte ca aia n`o avea in trusa colegul!

:d

Link spre comentariu

La mulţi ani românilor ! Mai precis celor care se mai simt români în contextul istoric nenorocit actual. Celorlalţi, care şi-au uitat rădăcinile, le urez multă sănătate şi viaţă lungă ca să ducă toate bolile din lume.

......................

Frumoasă poză. Oare ce ruină e pe acel vîrf de munte? Poenari, Neamţ... ?

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări