Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

1 hour ago, -Atlas- said:

Buna

Poi dupa ce ai zis am ajuns la urmatoarea concluzie.

Eu as vrea sa traiesc in Ardeal,dar sa am capitala la Viena.

Spor tuturor

Alex

Lasa bre ca nu mai e mult pana e gata autostrada si ai sa traiesti in Ardeal si ai sa-ti bei cafeaua la Viena. E bun asa? :)

Link spre comentariu
Acum 2 ore, -Atlas- a spus:

Buna

Poi dupa ce ai zis am ajuns la urmatoarea concluzie.

Eu as vrea sa traiesc in Ardeal,dar sa am capitala la Viena.

Spor tuturor

Alex

Pai aici daca esti tratat ca cetatean de mina a 2`a acolo vei fi tratat ca cetatean de mina a 3`a.

Mai este ceva, sa te fereasca sfintul de managementul nemtesc, ala austrica...probabil si rau.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Bumbu.Subscriu.Da' povestea lui Atlas are ceva samburi de adevar.Sunt multi care stau pe langa granita de Vest si-si fac weekendurile pe la Viena.Ba inke si unii care pentru o operatie banala se duc tot pe acolo.Sau mai aproape la unguretzi...Mi-aduc aminte ca vecinii sasi in Ardeal aveau o fixa.Tot ce venea din Germania era considerat "al mai bun din lume"...

Link spre comentariu

Si daca isi fac weekendurile aiurea, atunci e de bon ton sa vorbim si indemnam, tot aiurea, la faramarea tarii. 

Aia din Sud si-au dat viata pentru Ardeal, dar probabil ca au facut-o impotriva dorintei de segregare a unor ardeleni. 

Link spre comentariu

Mircea.Ai din Sud cred ca doreau mai mult Unirea decat ardelenii.Oricum acolo erau aproape jumate unguretzi si nemti...Si sa vii dintr-o "mini UE" ca sa treci intr-o regiune mai slab dezvoltata economic...Acum spiritul "segregationist" ardelenesc s-a mai muiat.Au migrat acolo multi sudisti,moldoveni si basarabeni...

Link spre comentariu

Indiferent ce emanații generează spiritele unora, ora exactă se va da de la București cu semnal de la Washington. Multă vreme de acum înainte. Că le convine unora sau nu. 

Doamne ajută!

Link spre comentariu

@+_Florin_+
Posibil sa se dea semnalul de la Washington, dar in Romania nu ajunge direct. Se reflecta pe la Moscova.
Ceva ma face sa cred ca multi "amatori" avem prin Parlamentul Romaniei cu antenele indreptate in directia aia.

Propagarea bat-o vina...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Nu mai credeti tot ce zboara.Am intrat intr-o Uniune si nu ne mai scoate nimeni din ea!Nici daca facem referendum sa iesim!Noi nu avem forta Marii Britanii...De aici incolo ca unii s-ar uita intr-o parte sau in alta e propaganda f f ieftina!Cam ca aia ca unii sunt pro europeni sau altii pro chinezi sau mai stiu eu ce...

Iar cu ai de peste "balta" in afara tzucalarismului nu vad nimic deosebit.Cand aud povesti cu "axa" ma ia benga.Am admirat totdeauna jidovii.Au un principiu "beton",adica "eu ce castig la afacerea asta"?Asta se vede la ei ori unde se duc,ca si in patria muma.Pacat ca au emigrat din RO!Daca aveam cativa prin conducerea centralizata altfel aratam azi!...

Link spre comentariu
1 oră în urmă, BRANCA a spus:

Am intrat intr-o Uniune si nu ne mai scoate nimeni din ea

A mai fost unul care nu credea ca rachita face pere...Nu trebuie sa ne culcam pe o ureche din cauza asta. Suntem prea mici si am devenit nesemnificativi in fata celorlalte puteri, ca sa credem ca mai putem bate cu pumnul in masa. Suntem unde si cat vor cei mari, de la masa carora ne hranim cu firimituri.

1 oră în urmă, BRANCA a spus:

Au un principiu "beton",adica "eu ce castig la afacerea asta"?

Pe principiul asta functioneaza si ai nostri de 30 ani.

Link spre comentariu
11 hours ago, BRANCA said:

Am admirat totdeauna jidovii.Au un principiu "beton",adica "eu ce castig la afacerea asta"?

9 hours ago, doru3160 said:

Pe principiul asta functioneaza si ai nostri de 30 ani.

Uite colegul de mai sus care functioneaza pe principiul asta. Si e dintre cei vocali pe subiect.

Principiul lui @BRANCAde viata este EGOISMUL. Sa traga spuza numai pe turta lui. Nu da nimic inapoi, nu contribuie cu nimic, nu cauta decat sa primeasca. Un admirator al trasaturilor de caracter discutabile, ca sa fiu oarecum cumpatat in exprimare. E ca si cum l-ai admira pe Hitler ca a construit industrie grea (cu sclavi politici sau pe baza de rasa) in Germania, sau nea Nicu pentru cocioabele din Ferentari.

Cu asa oameni, asa societate!

Ei tot asteapta sa li se dea, sa profite si ei de situatie / din afacere. Cu astfel de atitudine, de ce se mira ca suntem toti straini intre noi, chiar de vorbim aceeasi limba. Sunt nemultumiti ca nu pot avea fara sa munceasca, precum idolii noii societati romanesti.

Asta a fost generatia lui "noi ne facem...", si tot la "facut" au ramas. Macar de nu ar mai propovadui felul lor de viata complet imoral. Ar trebui spuse mai multe, dar trebuie sa ramanem decenti.

Link spre comentariu

Am impresia ca n-ati intrat in capitalism...De ce se fac afacerile?Sa pierzi??Eu ma refeream strict la faptul ca evreii find foarte capabili in afaceri au imprimat aceasta caracteristica si statului lor "muma",adica Israelul.Acesta e performant si bine pozitionat pe scena mondiala.Iar noi?Unde suntem?Aproape tot timpul asistam la masuri sau actiuni impotriva interesului national!Am asa o vaga senzatie ca suntem unicat in UE,din acest punct de vedere!Uitati-va la unguretzi.Nici jumate fata de RO si unde sunt si cum bat cu pumnu' in masa Uniunii...

Nu putem fi o natiune puternica fara oameni de afaceri romani puternici!Si statul trebuie sa faca tot posibilul sa-i protejeze,sa-i sprijine.Nu sa le bage "sula" in coaste!...

Link spre comentariu
Acum 39 minute, BRANCA a spus:

Nu putem fi o natiune puternica fara oameni de afaceri romani puternici!Si statul trebuie sa faca tot posibilul sa-i protejeze,sa-i sprijine.Nu sa le bage "sula" in coaste!...

Aici vă dau dreptate, Romănia are foarte puțini oameni de afaceri în adevăratul sens al cuvântului, majoritatea sunt "milionari de carton" înavuțiți după loviluție.

E oarecum logic, noi nu avem în spate aproape două  secole de capitalism continuu, ca cei de la vest. Acolo sunt adevărații "oameni de afaceri", familii (sau grupuri de asociați), cu rădăcini vechi în lumea afacerilor și averi pe măsură. 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări