doru3160 Postat Noiembrie 22, 2020 Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 1 oră în urmă, merck a spus: @doru3160 nici sa ma pici cu ceara si nu-mi trecea prin cap ca S-ul din IDMS vine de la Sportive. Da in articol am vazut : E problema ta ce ai văzut și cât de dispus sa crezi toate inepțiile scrise de mulți cretinoizi care s-au nascut după 90 . Ți-am dat adresa ca să nu- ți spun eu ce inseamna IDMS. Ce ai mai citit acolo nu e relevant. Aberatul e la liber, cine e dispus sa creadă, e treaba lui. Am trăit acele vremuri, nu a fost alegerea mea, dar nici măcar sa rad nu ma fac tâmpeniile scrise de unii care vor atenție. Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 23, 2020 Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Acum 7 ore, Ion_Bumbu a spus: Benzina colorata n`am vazut,... Am vazut o singura data, când un mecanic de la parcul auto a adus o mostra la laboratorul chimic care era usa în usa cu atelierul radio unde lucram pe atunci. Ideea era ca asemenea benzina sa fie distribuita întreprinderilor. Dar soferii de pe masinile întreprinderilor primeau des bonuri pentru a alimenta la pompele publice asa ca rar întâlneai benzina "rosie" nediluata. Plus ca aprovizionarea era cam aiurea si întreprinderile primeau si ele ce era disponibil. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Noiembrie 23, 2020 Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Acum 8 ore, Ion_Bumbu a spus: Prin anii 85 in Dej era un nene ce avea o Volga trecuta pe motor Diesel ceva de Multicar ca alea de tractor 445 rupeau masina, si asa trenura totul in Volga de spuneai ca are Parkinson. Buna Respectivul tip era din Nires,era mecanic auto si mi-era vecin.Lucaci se numea Spor tuturor Alex Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 23, 2020 Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Au ajuns la concluzia ca nu tot ce era pe vremea lui Ceasca era prost... https://www.libertatea.ro/stiri/mamaia-va-beneficia-de-prima-bariera-verde-de-pe-litoral-si-va-fi-inverzita-dupa-modelul-statiunii-din-anii-80-3275105 ( problema va fi ca acum se arunca mult mai multe gunoaie ,iar unii vor fi tentati sa-si satisfaca unele nevoi...) Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 23, 2020 Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Acum 11 ore, Ion_Bumbu a spus: Benzina colorata n`am vazut, In anii crizei de combustibil, benzina/motorina, data de intreprinderi, pentru camioane si tractoare, era marcata, pentru a nu fi sustrasa si vinduta la particulari. Cind te oprea politia, iti desfacea nu stiu ce la carburator si, daca il vedea colorat, ala erai! Link spre comentariu
d2134 Postat Noiembrie 23, 2020 Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Acum 5 minute, icar a spus: In anii crizei de combustibil, benzina/motorina, data de intreprinderi, pentru camioane si tractoare, era marcata, pentru a nu fi sustrasa si vinduta la particulari. Cind te oprea politia, iti desfacea nu stiu ce la carburator si, daca il vedea colorat, ala erai! Povesti... Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 23, 2020 Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Ceva cu benzina colorata am auzit si eu.N-aveam masina atunci si nu m-a interesat... Litoralul romanesc actual este o umbra palida a celui din anii 70-80!!Aici vorbesc atat de aspectul cladirilor cat si de spatii verzi intretinute,ca si colectarea gunoaielor,deseurilor!Nu mai vorbesc de starea trotuarelor si a soselelor... Si ati mai observat o diferenta?Prin 70-80 localurile erau pline ochi.Acu... Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 23, 2020 Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Acum 16 minute, d2134 a spus: Povesti... Nu sunt povesti, stiu patiti! Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 23, 2020 Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Nu sunt povesti. Pt control aveau o "sugativa" pe care daca o udai cu benzina se colora. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 23, 2020 Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Acum 46 minute, icar a spus: Nu sunt povesti, stiu patiti! Pe bune, a fost oprit careva în trafic și verificat la culoarea combustibilului? Asa de bine prind poveștile, ca la un moment dat devin credibile. Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 23, 2020 Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 In trafic nu, dar stiu ca la CAP au fost verificati in rezervoarele de la masinile personale pe la inceput. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 23, 2020 Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Se duceau la pont. Erau destui care ciripeau și atunci era ușor de dovedit, dar în trafic nici vorba sa te oprească careva. Link spre comentariu
d2134 Postat Noiembrie 23, 2020 Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 1 oră în urmă, icar a spus: Nu sunt povesti, stiu patiti! Cum ii cheama? Link spre comentariu
-Atlas- Postat Noiembrie 23, 2020 Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 La 21.11.2020 la 23:48, zal a spus: Pentru că mi se pare tonul deplasat, mă fac avocatul diavolului şi voi răspunde la fel. 1. Amice, ptr ca tu să scrii gîndurile astea în româneşte au murit 800000 de mitici în primul război şi alte sute de mii în al doilea. Fără a mai pune la socoteală că unii ardeleni luptau contra românilor şi au servit cu zel în armata drăguţului de împărat. De altfel, istoria consemnează de peste două milenii cum miticii tot salvează, ajută sau luptă în locul băştinaşilor. 2. Curentul ardelenist radical e o formă de spălare pe creier direcţionată de duşmani. Nici o altă regiune a ţării nu a avut aşa ceva după 1918. Şi Ardealul e regiunea cu cei mai puţini români. 3. Bucureştiul care vă pute unora dintre locuitorii Ardealului, e plin de ardeleni în tot aparatul de stat, mai ales instituţiile de forţă şi informaţii. Conform exprimării unui politician la TVR prin 1990: pînă acum au condus moldovenii şi oltenii, acum conducem noi. De trei decenii se dirijeată banii ţării cu prioritate spre zona Ardealului, să fie boboc la împărţirea ţării. 4. Ptr multe alte motive, aş fi de acord cu secesiunea, independenţa sau alipirea Ardealului la alte state, după modelul iugoslav... cu anumite condiţii: vă luaţi emigranţii şi politicienii înapoi, returnaţi investiţiile luate cu japca de la români şi tragem graniţă serioasă pe Carpaţi, unde am aflat că vechile borne ungureşti încă există. Păstrăm noi locul la ONU şi alte forumuri internaţionale, împărţim proporţional datoria externă acumulată, păstrăm producţia majoritară de energie (circa 3/4 - Cernavodă, Porţile de Fier 1 şi 2, Rovinari, Turceni, Bucureşti, Vidraru, Olt, Stînca-Costeşti... etc), deschiderea la mare şi la Dunăre, punem embargou produselor de acolo (avem şi noi lapte, mezeluri şi apă minerală, pardon, sifon), vă interzicem folosirea denumirilor de român, limbă română şi derivatele după modelul Grecia - Macedonia, folosirea monedei naţionale, împărţim sistemul financiar... etc. Adică divorţ ca la tribunal. Aşa e că nu sună frumos? Te invit la mai multă gîndire înainte de a posta tot ce trece prin minte, findcă nervi şi gînduri din acestea avem toţi despre toţi, mai ales în perioada asta cînd ţara geme sub jugul unor minoritari din Ardeal în funcţiile sale cele mai înalte. E păcat să alunecăm pe panta tribalizării. Baftă! Buna Poi dupa ce ai zis am ajuns la urmatoarea concluzie. Eu as vrea sa traiesc in Ardeal,dar sa am capitala la Viena. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 23, 2020 Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 1 oră în urmă, doru3160 a spus: Pe bune, a fost oprit careva în trafic La institut, erau autobuze, pe motorina, si Dacii, pe benzina, pentru interventii, directori etc. Toti alimentau din pompa institutului, aflata in garajul propriu. Soferii, comentau pe marginea subiectului, ca de, nu le conveneau benzina care inrosea carburatorul. Ca isi luau si ei tain, pentru mainile proprii sau pentru sobe, dupa caz. Si da, au fost opriti in trafic si controlati, e drept, in rezervor. Deci, povestea nu o stiu de la unul, care o stie de la varu-su, care are un frate, ce stie un vecin, caruia i-a povestit ce a patit amicul lui, o stiu de la sursa. Au mintit soferii, am mintit si eu! Link spre comentariu
Postări Recomandate