alcon Postat Noiembrie 18, 2020 Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 (editat) . Editat Noiembrie 18, 2020 de alcon Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 18, 2020 Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 Acum 41 minute, Mircea a spus: Pickupul nu e pe boxa. Boxa e integrata in mobila care sustine pickupul. Oricum ai da-o, tot ajunge vibratia la doza. Nu stiu cum ai ajuns la concluzia asta dar si la studiu cu imaginea marita tot pe boxa il vad. Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 18, 2020 Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 Cred ca ai dreptate. Se pare ca umbra fesei stangi mi-a jucat o festa. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 18, 2020 Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 (editat) Acum 11 ore, alcon a spus: Încă o sufragerie. Un ceas din ala cu cuc, rusesc, am recuperat si eu de la cineva care voia sa-l arunce. I-am refacut un burduf spart si dupa o curatare si gresare a mecanismului, l-am reglat, si merge nesperat de precis. Partea proasta este ca trebuie sa-l montezi mai sus decat ar fi normal pt vedere, din cauza ca la inaltime mica, ajunge conul din fonta pe podea si se opreste. Ceasul din poza e de decor, nu e functional, dar pestele e la locul lui... Editat Noiembrie 19, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
okean Postat Noiembrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 Pentru cine nu a prins perioada in caz ca moda revine : Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 19, 2020 Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 Alcon, ai prins cum nu se poate mai bine, sufrageria clasica, cu tot ce trebuie: pestele de sticla pe mileu, vaza cu flori de plastic si fructiera cu imitatii de plastic, masa, in jurul careia se statea la TV, servanta, cu bibelouri si teveul pe ea, ce mai, o sufragerie clasica. Like! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 19, 2020 Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 @icar. Lipseste sticla care se punea in fata la TV ca sa-l faca color A avut cineva asa ceva? Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 19, 2020 Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 Eu îmi amintesc de asa ceva, prin anii '70 începutul anilor' 80, parca. Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 19, 2020 Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 Nu am avut acel ecran (se zicea ca opreste radiatiile) colorat, dar l-am vazut in fata multor televizoare. Era haios sa vezi un personaj, prim plan, cu parul albastru, fata galbuie si barba verde! Link spre comentariu
okean Postat Noiembrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 (editat) La vremea aia exista celofan colorat " Cosmosul familiei " capatase o rama de lemn cu un strat de celofan albastru...et voila...color television Student fiind am echipat un TV " SPORT" cu tub de monitor VERDE de la un service din Targu' Cucu - Jassy, s-a vandut ca painea calda ! Editat Noiembrie 19, 2020 de okean Link spre comentariu
puriu Postat Noiembrie 19, 2020 Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 Acum 2 ore, Liviu.Mihaiu a spus: Lipseste sticla care se punea in fata la TV ca sa-l faca color La televizoarele "Cosmos" se punea asa ceva. Nu era sticla, ci plexiglas. Mi-a dat cineva un asemenea geam. I l-au ciuruit electronii plecati de pe tub si avea cateva pete mate pe spate. Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 19, 2020 Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 Am asa ceva de la un tv unguresc Orion. Este din plexic si are forma ecranului, imbraca ecraul pe exterior. Link spre comentariu
vio2007 Postat Noiembrie 19, 2020 Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 (editat) Acum 14 minute, daniels a spus: Am asa ceva de la un tv unguresc Orion. Este din plexic si are forma ecranului, imbraca ecraul pe exterior. Iar culoare plexicului are o tenta de maro. Editat Noiembrie 19, 2020 de vio2007 Link spre comentariu
Postări Recomandate