icar Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Usilitel, unde se gasesc telefoane d'alea, din prima poza? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Acum 2 ore, icar a spus: Cine stie ce e in poza? Mina minovici, pe Splai? Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Da. Dar a fost darimat, acum functioneaza intr-o cladire noua. Nici asta nu mai exista Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 (editat) Ptr. nostalgicii epocii de aur >> Ps .. - frigiderul e ,,plin '' Editat Noiembrie 1, 2019 de dan-a2 Link spre comentariu
okean Postat Noiembrie 1, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Alea bune... Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 (editat) Acum 2 minute, okean a spus: Alea bune... Astea erau ptr. ,, atentii '' Rezolvau multe probleme !! Editat Noiembrie 1, 2019 de dan-a2 Link spre comentariu
okean Postat Noiembrie 1, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Rezolvau 99 % din probleme era 800 cartonu' la vaporeni sau one Balcesco' per pachet prin 82' Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Pe vremea mea era denumit Alb 40 ... Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Era o vorbă : când mergi la cineva pentru a rezolva o problemă, "să deschizi ușa cu capul" Adica să fi inarmat cu o pungă de firmă care să-l conțină pe kentan alături de Johnie W. Combinație imbatabilă ... Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Mai erau si http://www.cigarettespedia.com/index.php/Nefertiti_KS-20-S_(white)_-_Egypt http://www.cigarettespedia.com/index.php?title=BT_KS-20-S_-_Bulgaria http://www.cigarettespedia.com/index.php?title=DS_(Durres_Special)_KS-20-S_-_Albania http://www.cigarettespedia.com/index.php?title=Chunghwa_(1951_-_2001)_KS-20-S_-_China Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Acum 2 ore, icar a spus: Da Dorule, dar ce buna era! Si...a facut careva toxiinfectie alimentara, ca era in ladita de lemn? Nu, n-a murit nimeni, ca dovada am ajuns sa povestesc despre asta. Marmelada, pâinea neagra aburinda și slănină afumata. Astea le-am gustat prima data în armata. Asa de mult mi-au plăcut, ca îmi aduc aminte cu placere, trecând peste altele mai puțin plăcute. Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Eu, ardelean, am facut armata printre bucuresteni. Am mincat slanina si marmelada pe saturate! Slanina nu o mincau ca... nu o mincau, iar marmelada, cica, strica dintii. Mie nu mi-a stricat nici un dinte sau masea! Ceapa o furam cind duceam alimentele la popota. Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Acum 11 ore, icar a spus: Eu, ardelean, am facut armata printre bucuresteni. Am mincat slanina si marmelada pe saturate! Slanina nu o mincau ca... nu o mincau, iar marmelada, cica, strica dintii. Mie nu mi-a stricat nici un dinte sau masea! Ceapa o furam cind duceam alimentele la popota. La mine a fost invers, bucurestean fiind, am facut armata printre ardeleni si mancam cot la cot (la greu) marmelada, slanina cu ceapa rosie si branza de bivolita. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Mie îmi plăcea untura pe pâine. Dacă era și o ceapă, cu atât mai bine. Eventual o palinca. Am făcut perioada la Tășnad SM. Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 2 hours ago, PCB said: Mie îmi plăcea untura pe pâine. Dacă era și o ceapă, cu atât mai bine. Eventual o palinca. Am făcut perioada la Tășnad SM. Eu am facut toata armata la Tasnad , din 83 pana in 85......transmisiuni , dupa perioada , Morse etc , am intretinut si reparat statiile radio emisie din unitate . Link spre comentariu
Postări Recomandate