Vizitator Postat Septembrie 30, 2020 Partajează Postat Septembrie 30, 2020 Cam scumpe oricum, plus că în Europa vor fi în euro plus TVA taxe... 5000 de lei Acri strugurii ăia... Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 1, 2020 Partajează Postat Octombrie 1, 2020 Eu intelesesem ca s-a oprit, si ce se mai vintura prin talciocuri, cu sau fara staif, sunt stocuri! Ma gindeam ca se mai fabrica doar tuburi de mare putere, pentru statii de emisie. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 1, 2020 Partajează Postat Octombrie 1, 2020 La chinezi, Shuguang. La ruși în vechile fabrici, în Cehia fosta Tesla. Am și cumpărat deastea noi... în afară de Shuguang nu îmi plac cum sună. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Inca niste reclame Acum nu mai e voie sa dai bomboane copiilor, cica le dauneaza! Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Reclama aia la masina de gatit Electrovesta e cam...agramata sau atehnica. "Proiectata pentru 220W 50Hz"... Link spre comentariu
-Atlas- Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Buna E corectata greseala mai jos. Spor Alex Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Acum 3 ore, Spitfire a spus: pentru 220W 50Hz".. Acuma si tu, o fi vrut sa spuna ca e facuta sa dea 220 W! Coci, maxim, un ou! Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 (editat) 10 hours ago, icar said: Inca niste reclame In ultimii ani, de fiecare data cand am revazut Bucurestiul am oprit la Casa Capşa. Nu mai aveau gustul din copilarie, se simtea un gust alcoolizat. Acuma, poate ca am eu gusturile mai rafinate (pot detecta si identifica anumite ingrediente). Acelasi lucru pentru bomboanele cu vişine alcoolizate. Bune, dar parca nu la fel. Insa, beton de bune profiteroalele de la Continental. Dai un ban dar stii ca esti tratat domneste. Gust deosebit, prezentare exceptionala, serviciu impecabil. I-am dat pe copii pe spate. Editat Octombrie 6, 2020 de Mircea Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Mircea,Capsa a avut mereu bombonerie deosebita. Pe vremea lui nea Nicu, acolo era mereu coada, desi erau destul de scumpe. Fondante nu am mai mincat de un veac. Nu se mai fac, sau se fac cu reteta schimbata, nu mai au aceeasi savoare. La Continental, mincam cel mai bun profiterol (inghetata cu gogoloaie, cum ii ziceam eu), din Bucuresti. Ma bucur sa aud ca traditia merge mai departe, chiar si in epoca "Dr. Ötker"! Link spre comentariu
okean Postat Octombrie 7, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Catwalk de acum fix 60 de ani... Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Moda - Paris 1910 "Paris is one of the fashion capitals of the world, and since forever a home of the most inspiring and exciting fashion style. The Longchamp racecourse is" Anul 1920 SUA , se vede "dezvoltarea"... Link spre comentariu
-Atlas- Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Buna Poi erau fete"adevarate",nu erau "scânduri" ca acum. Mie(cel putin) nu-mi plac"scândurile",nu-mi place sa stau in pat cu o"scândura". Spor tuturor Alex P.S.Cautati definitia"scândură". Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Se vede ca aerul era mai curat si nu asa poluat ca acum. Faceau fata si cu plamini mai mici........ Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 "Plamanii " mai mari au aparut mai pregnant dupa ce lumea a inceput sa manance carne cu hormoni de crestere / proportional si cancerul de toate felurile... Inainte la inceputul anilor 1900 , corsetul dadea atractie.....apoi a disparut ....spre usurarea respiratiei .... mai tarziu... Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Aiurea. Ce se numea atunci corset, azi se numeste "body shaping" si se practica de la ciorapi (adica de jos) pana la sutiene (adica pana sus). Practic, exista "corset" pentru fiecare parte a corpului. Link spre comentariu
Postări Recomandate