Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Acum 3 ore, morarul a spus:

...........

P.S. cine mai are amintiri de folosință non conformă a vechilor benzi magnetice, poate contribui!

Eu le-am păstrat în starea inițială, casete și Cd -uri track. Cam ce foloseam în epocă.  Ba chiar (în urmă cu câțiva  ani) am cumpărat din tărg  un deck pentru a asculta vechile casete cu muzica anilor 70 / 80 / 90.  Unele le aveam în stoc, altele le-am găsit prin podul casei de la țară. 

Aproximativ după 2005 am văzut pe la alții benzi de casete sau mag pe post de filtru anti-muște, uneori agățate prin copaci pentru a speria anumite păsări (străluceau în lumina solară) sau ca anexe la obiecte de decor.

Îmi amintesc și moda CD-urilor înfipte în chederele de la parbrizul tirurilor sau autoturismelor. Unii credeau că astfel devin invizibili pentru radar :d

Link spre comentariu
On 9/22/2020 at 4:17 PM, morarul said:

P.S. cine mai are amintiri de folosință non conformă a vechilor benzi magnetice, poate contribui!

După ce am recuperat datele și am rescris benzi noi, pe cele vechi le-am folosit la legat roșiile în grădină. Nu am mai reușit să rescriu alte date pe ele. 

Link spre comentariu
Acum 11 minute, skaarj a spus:

După ce am recuperat datele și am rescris benzi noi, pe cele vechi le-am folosit la legat roșiile în grădină. Nu am mai reușit să rescriu alte date pe ele. 

Buna

Exact.

De pe un Felix din Cluj-Napoca am folosit si eu banda pentru a lega rosiile si via pe araci.

Banda s-a terminat,am trecut la VHS,este la fel de buna.

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu

Exact acelasi lucru aici:

897094457_Screenshot_20200926-170906_SamsungInternet.thumb.jpg.35ab898d894f2f87d5d3b8089e60349e.jpg

Imi cer scuze ca am folosit aceasta modalitate de a pune poza, dar nu aveam cum sa arat ca ceva nu merge bine. Daca foloseam un site ajutator nu se vedea nimic.

Si inca ceva, functia EDIT nu mai exista!

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări