icar Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 Alungatoare de muste. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 Acum 3 ore, morarul a spus: ........... P.S. cine mai are amintiri de folosință non conformă a vechilor benzi magnetice, poate contribui! Eu le-am păstrat în starea inițială, casete și Cd -uri track. Cam ce foloseam în epocă. Ba chiar (în urmă cu câțiva ani) am cumpărat din tărg un deck pentru a asculta vechile casete cu muzica anilor 70 / 80 / 90. Unele le aveam în stoc, altele le-am găsit prin podul casei de la țară. Aproximativ după 2005 am văzut pe la alții benzi de casete sau mag pe post de filtru anti-muște, uneori agățate prin copaci pentru a speria anumite păsări (străluceau în lumina solară) sau ca anexe la obiecte de decor. Îmi amintesc și moda CD-urilor înfipte în chederele de la parbrizul tirurilor sau autoturismelor. Unii credeau că astfel devin invizibili pentru radar . Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 23, 2020 Partajează Postat Septembrie 23, 2020 Frumuseti....de alta data... Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 23, 2020 Partajează Postat Septembrie 23, 2020 Zenith ! ... american style ! Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 24, 2020 Partajează Postat Septembrie 24, 2020 Da, superbe! Ma batea gindul sa refac asa ceva, ma rog, in stil personal. Sa vedem. Si, daca nu v-ati saturat de reclame: Link spre comentariu
skaarj Postat Septembrie 24, 2020 Partajează Postat Septembrie 24, 2020 On 9/22/2020 at 4:17 PM, morarul said: P.S. cine mai are amintiri de folosință non conformă a vechilor benzi magnetice, poate contribui! După ce am recuperat datele și am rescris benzi noi, pe cele vechi le-am folosit la legat roșiile în grădină. Nu am mai reușit să rescriu alte date pe ele. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Septembrie 24, 2020 Partajează Postat Septembrie 24, 2020 Acum 11 minute, skaarj a spus: După ce am recuperat datele și am rescris benzi noi, pe cele vechi le-am folosit la legat roșiile în grădină. Nu am mai reușit să rescriu alte date pe ele. Buna Exact. De pe un Felix din Cluj-Napoca am folosit si eu banda pentru a lega rosiile si via pe araci. Banda s-a terminat,am trecut la VHS,este la fel de buna. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 (editat) Ba da , doar copiind adresa. https://img.techpowerup.org/200926/screenshot-20200907-075103-pinterest.jpg. (am pus un punct ca să vedeți ce trebuie să rămână). Editat Septembrie 26, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Maresale, am pus pe un alt forum, exact in aceleasi conditii, linck-urile si au mers perfect, pozele se vedeau imediat. Nu am pus nici un punct, nici alteva, doar copy-paste. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Nu trebuie punct. Se copiază adresa dată de la upload fără alte chestii. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Și în principal pus ca text simplu nu avansat, cere când se dă copy Paște. Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Am dat copy pe cod pentru forum, apoi paste pe forum. Cum ziceam mai sus, nimic altceva. Cum ziceam mai sus, pe alt forum a mers, procedind exact la fel. Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Exact acelasi lucru aici: Imi cer scuze ca am folosit aceasta modalitate de a pune poza, dar nu aveam cum sa arat ca ceva nu merge bine. Daca foloseam un site ajutator nu se vedea nimic. Si inca ceva, functia EDIT nu mai exista! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 (editat) Ba da există Editat Septembrie 26, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Acum 1 oră, maresaldeflota a spus: Ba da există Imi arati si mie unde, te rog?! In rest, am impresia ca nu se citeste tot ce scriu. Link spre comentariu
Postări Recomandate