Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

1960 a apărut pe piaţă primul aparat de radio complet tranzistorizat din România, S 593 T Solistor. Acesta folosea licenţă şi piese de import şi era alimentat cu 3 baterii de 4,5V. În acelaşi an a început producţia unui model de concepţie românească, având 96% din piese produse în România: S 594 T Litoral. Folosind o schemă îmbunătăţită, tot în 1960 au fost realizate şi aparatele S 605 T Sport (sub licenţă) şi S 605 T2 Turist (concepţie românească)

S_593_T_Solistor.jpg

Link spre comentariu
La 29.10.2019 la 12:45, gauss a spus:

Eu am un hard de 250 mega , de XT . E cat juma' de cutie de pantofi ...

Am si eu un hard de 4GB pe IDE.

Nu e chiar asa vechi de prin anii ''70  - ''80, e facut prin ''98 dupa cum vad ca scrie pe eticheta lui. E functional 100%, nu are sectoare stricate sau alte erori. Il tin mai mult asa de piesa de muzeu.

Cand il mai arat la cate un prieten sa vezi ce fata lunga face cand aude cati giga are la dimensiunile lui :rade:

20191101_150711.thumb.jpg.398fef430c3e25c1eda28001ed87ce91.jpg

Link spre comentariu

Ion_Bumbu, uitasem cuvintul esential: portabil. Am corectat. Primul radio pe lampi, fabricat in Romania post nationalizare, a fost Record, fabricat la Radio Popular, cred ca in 1949, cu piese sovietice.

Da Dorule, dar ce buna era! Si...a facut careva toxiinfectie alimentara, ca era in ladita de lemn?

S_49_U_Record.jpg

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări