Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Yuri Kondratyuk [1897 - 1942 ] un mare anonim si un mare vizionar rus, pionier in domeniul astronauticii si a zborului spatial, este creatorul orbitei " LOR " fara de care explorarea Lunii nu ar fi fost posibila !  A avut " norocul " sa combata atat in primul cat si in cel de al doilea razboi mondial, moare pe front un 1942 inainte de a vedea ideile lui puse in practica !

Кондратюк,_Юрий.jpg

Editat de okean
Link spre comentariu

Frumos "animal"!Dar cred ca ar depasi bugetul insumat al tuturor forumistilor!...

N-ati vazut "trendul" mondial?Ala in care toate super gagicile se indragostesc brusc,peste noapte,de cate un super bogatash?Fie el om de afaceri,fie sportiv de performanta,etc,etc...Si fix la un an apare mostenitorul...

Link spre comentariu

Măcar aparatele și boxele de jdemii vor arata la fel și poate vor fi chiar mai căutate după 20-30-40 de ani comparativ cu gagica care după 20-30-40 de ani nu prea va mai prezenta interes. 

Link spre comentariu

Bucuresti, Uzina Electronica, anii '60 pe linie televizorul " COSMOS ", licenta " Orion " Ungaria ! Cand aveam vreo 3 ani, ma fascinau rezistentele alea verzi , cred ca de acolo mi se trage :rade:

Bucuresti, Uzina Electronica, anii '60.jpg

Editat de okean
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări