Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

36 minutes ago, Ion_Bumbu said:

Dupa inaltimea parbrizului era un autobuz TV20, alea dupa 1967 au aparut.

Am facut naveta incepind din clasa 3-a pina in anul II de liceu.

Începând cu anul 1960 în România a fost lansată producţia autobuzelor TV-2. Autobuzele erau denumite T.V. după numele uzinei Tudor Vladimirescu.

Autobuzul TV-20 a fost produs începând cu anul 1969 în două variante TV-20 U şi TV-20 R, pentru transportul urban, respectiv rutier, şi o variantă electrică TV-20 E (troleibuz).

Editat de merck
Link spre comentariu

Superb !

Am un vecin ( născut în '55)  care până nu demult umbla în pantaloni evazaţi... oare i-o mai avea ?

Fetelor cu mini le-o fi plăcut să umble în pantaloni ? :57

Link spre comentariu

Bucovina 1902: 

un huțul, un maghiar, un rom, un lipovean, un evreu, un polonez, un german, un român și un rus

( privit din stânga sus)

x2.jpg

Link spre comentariu
La 25.08.2020 la 17:49, okean a spus:

Blocurile turn de pe splai Bahlui in 63 erau gata ! 

Daca zici ca asa te simti mai bine, e ok. Dupa 60 ani o toleranta de 2 ani din memorie, fara sa pierd timpul cu cautari pe net, mi s-a parut nesemnificativa.

Link spre comentariu

Da, sunt şi acum, astea ce le avem acum sunt mai moderne, cu materiale moderne, au şi acoperiş, foarte utile pe timp de vară,

foc în vatră, scârjele pe plită...

Tot zic că-mi fac şi o lozniţă, "soba" aia în pământ unde bunicul usca prunele pentru iarnă...

xx.jpg

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări