Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

La 29.10.2019 la 11:42, Faust2018 a spus:

Oltenii cred că sunt cei mai naționaliști dintre cetățenii români, cunosc bine gândirea lor, cu greu acceptă căsătorii cu romani din alte zone ale țării, au aceasi gândire ca machedonii. Ca să nu ziceți că sunt ipocrit, sunt jumătate oltean, după tată, tata a fost născut în Vâlcea. 

Una este patriotismul și alta naționalismul și sovinismul. 

Eu nu am auzit de asa ceva in zona in care stau, nici macar prin satele si comunele din imprejurimi.

Bunicul meu n-a avut nici-o greata sa o ia de nevasta pe bunica. E adevarat, nu era romanca din alta zona, era nemtoaica 100%, tot neamu ei refugiat din calea primului razboi mondial in zona noastra a Olteniei.

Cine stie, poate prin alte zone ale Olteniei erau nationalisti din aia de care zici mai sus.

Link spre comentariu
Acum 13 minute, gauss a spus:

Pe vremuri se foloseau si la " ventuze ".

Chiar functionau,  unse cu alcool pe interior se aprindeau si se puneau pe spate, flacara consumand aerul din ventuza producea vacum astfel raceala "iesea" ca prin minune ...

Editat de okean
Link spre comentariu

De la mine asa se vede . Se pot da exemple rapide . Ca idee , suntem cea mai amarasteana tara din Europa - UE ( exceptand Bulgaria ) . Fiind ea ( Bulgaria ) juma ' din Romania , din toate pdv . , fara resurse ( ca si noi - acum , de altfel ) etc . Nu mai scriu , ca se isca iar zavera . Si lucrurile tot asa raman , ca in bancu' ala . Ramane cum am stabilit ...

Acum 13 minute, okean a spus:

Chiar functionau,  unse cu alcool pe interior se aprindeau si se puneau pe spate, flacara consumand aerul din ventuza producea vacum astfel raceala "iesea" ca prin minune ...

Trebuia si " intern " . Celebra tzuica fiarta ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Unde am facut eu armata ( Buzau ) se purtau vinurile . D' alea de buturuga , de patat cearsafu' . In oras ( invoiri ) se bea bere . Eu n - am baut decat vodca ( poloneza , sau ruseasca ) . Si alte otravuri , gen Uzo . Numai straine . Am ramas cu directiva asta , si in ziua de azi ...

P.S. - as mai bea niste rachiu de orez , d' ala din Vietnam . A fost prin '80 in magazine , parca Ron De se numea ... , prezentat ca vodka ... , o sticla verde de 700 ml , cu eticheta galbena din hartie de ziar . Nu era pentru oameni slabi de inger .

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări