doru3160 Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Ati uitat sa ne spuneti si de PIB... Acum 14 minute, Marele Savant a spus: tot ca sa fim obiectivi, trebuie subliniat ca evolutia era in spre mai rau! Link spre comentariu
okean Postat Noiembrie 1, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Ca sa fim obiectivi, Romania a fost, este, si va fi o tara in curs de dezvoltare ! Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Da ... , dezvolta pe altii ! Link spre comentariu
okean Postat Noiembrie 1, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 E rolul ei...istoric ! Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 (editat) Asa e - n tenis ... , cand servesti , cand primesti . Noi suntem experti la juma ' din joc . Imbatabili ... Editat Noiembrie 1, 2019 de gauss Link spre comentariu
okean Postat Noiembrie 1, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 (editat) Mafa de sezon celebrele...? Editat Noiembrie 1, 2019 de okean Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Pe vremuri se foloseau si la " ventuze ". Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 La 29.10.2019 la 11:42, Faust2018 a spus: Oltenii cred că sunt cei mai naționaliști dintre cetățenii români, cunosc bine gândirea lor, cu greu acceptă căsătorii cu romani din alte zone ale țării, au aceasi gândire ca machedonii. Ca să nu ziceți că sunt ipocrit, sunt jumătate oltean, după tată, tata a fost născut în Vâlcea. Una este patriotismul și alta naționalismul și sovinismul. Eu nu am auzit de asa ceva in zona in care stau, nici macar prin satele si comunele din imprejurimi. Bunicul meu n-a avut nici-o greata sa o ia de nevasta pe bunica. E adevarat, nu era romanca din alta zona, era nemtoaica 100%, tot neamu ei refugiat din calea primului razboi mondial in zona noastra a Olteniei. Cine stie, poate prin alte zone ale Olteniei erau nationalisti din aia de care zici mai sus. Link spre comentariu
okean Postat Noiembrie 1, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 (editat) Acum 13 minute, gauss a spus: Pe vremuri se foloseau si la " ventuze ". Chiar functionau, unse cu alcool pe interior se aprindeau si se puneau pe spate, flacara consumand aerul din ventuza producea vacum astfel raceala "iesea" ca prin minune ... Editat Noiembrie 1, 2019 de okean Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Acum 28 minute, gauss a spus: Da ... , dezvolta pe altii ! Așa suntem obișnuiți, să ne sugă alții. Măcar de-ar fi așa... Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 (editat) De la mine asa se vede . Se pot da exemple rapide . Ca idee , suntem cea mai amarasteana tara din Europa - UE ( exceptand Bulgaria ) . Fiind ea ( Bulgaria ) juma ' din Romania , din toate pdv . , fara resurse ( ca si noi - acum , de altfel ) etc . Nu mai scriu , ca se isca iar zavera . Si lucrurile tot asa raman , ca in bancu' ala . Ramane cum am stabilit ... Acum 13 minute, okean a spus: Chiar functionau, unse cu alcool pe interior se aprindeau si se puneau pe spate, flacara consumand aerul din ventuza producea vacum astfel raceala "iesea" ca prin minune ... Trebuia si " intern " . Celebra tzuica fiarta ... Editat Noiembrie 1, 2019 de gauss Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Acum 5 minute, gauss a spus: Celebra tzuica fiarta ... Crampa. Faceam si în armata. Preparam caramel pe piclazau (fier de calcat). Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 (editat) Unde am facut eu armata ( Buzau ) se purtau vinurile . D' alea de buturuga , de patat cearsafu' . In oras ( invoiri ) se bea bere . Eu n - am baut decat vodca ( poloneza , sau ruseasca ) . Si alte otravuri , gen Uzo . Numai straine . Am ramas cu directiva asta , si in ziua de azi ... P.S. - as mai bea niste rachiu de orez , d' ala din Vietnam . A fost prin '80 in magazine , parca Ron De se numea ... , prezentat ca vodka ... , o sticla verde de 700 ml , cu eticheta galbena din hartie de ziar . Nu era pentru oameni slabi de inger . Editat Noiembrie 1, 2019 de gauss Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Cu rachiu de orez am sarbatorit admiterea la facultate; bacul cu Havana Club. Iar la posta, primul meu loc de munca, ne încalzeam (mai mult colegii, ca eu eram mai potolit) cu Ratafia poloneza. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 (editat) Treaba descurcata ... Ca tot veni vorba , ar avea loc ( la mine ) si niste arak d' ala sirian , facut in casa . De portocale , nu de struguri . Si fara anason .N - am mai consumat de mult . Ar merge insotit de o pastrama ... Editat Noiembrie 1, 2019 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate