doru3160 Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 Acum 16 minute, icar a spus: Daca filetul e scurt Se modifica si se face mai lung. Daca exista interes, se poate. Probabil nu merita munca pt ca se gasesc destule la dimensiune. Daca nu ar fi, sa vezi ce repede s-ar face adaptare. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 Nu merită indiferent de situație. Să umbli cu vechiturile alea modificate și le încărca bunica... Ce rost ar avea? Link spre comentariu
doru3160 Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 La vreme de seceta, e buna si o grindina. Cand nu e seceta, ce rost are sa mai vorbim de alternative... Link spre comentariu
Vizitator Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 Se găsesc pe toate drumurile și nu de curând. Link spre comentariu
icar Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 1 oră în urmă, doru3160 a spus: Daca nu ar fi, sa vezi ce repede s-ar face adaptare. Bun, asta e alta poveste! Dar se gasesc usor si nu sunt scumpe. Eu le stiu de prin 1999 - 2000. Poate invers ar fi interesant, adica astea de airsoft sa mearga la sifon! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 Nu cred să meargă. De fapt nu sunt pentru consum alimentar. Link spre comentariu
icar Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 Stiu, dar ziceam si eu... Link spre comentariu
Vizitator Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 Unora cred că le-ar prinde bine la matze și puțină lubrifiere pe lângă bulele cu pricina. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 La 17.08.2020 la 6:08, cocochannel a spus: da prost mai esti mai ploiestene sunt foaaaarteeee prost dar matale depasesti limitele bunului simt mai nesimtitule ordinar, mars la cei 7 ani de acasa ...... pt stiinta ta sunt din jud Alba mai imbecilule. Astept scoaterea de pe kktul asta de forum plin de provocatori securisti , Siktir, S.P. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 20, 2020 Administratori Partajează Postat August 20, 2020 Acum 48 minute, marlowe a spus: Astept scoaterea de pe kktul asta de forum plin de provocatori securisti Poti sa o faci singur, ai in profil optiunea de a te sterge sau o pot face eu cu mare placere desii esti user foarte vechi tot nu ai dreptul sa blamezi forumul din cauza unor zevzeci care nu stiu decat sa jigneasca. PS coc a fost sanctionat in data de 17* pentru injurii cu 2 zile de pauza Link spre comentariu
Vizitator Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 (editat) Vasile , fii macar cinstit, ca poate te bate Dumnezeu. Care au fost injuriile? E o intrebare simpla. Asa sa-ti ajute Dumnezeu. O sa iau pauza ca aia care injura ca la usa cortului sunt drepti si bravi useri vechi, iar restul sunt zevzeci care jignesc, cu g se scrie corect. Editat August 20, 2020 de Vizitator typo Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 20, 2020 Administratori Partajează Postat August 20, 2020 ia de aici si tu o pauza... mai vrea careva ? puteti sa o faceti singuri din profil Link spre comentariu
validae Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 Ăştia doi banaţii parcă ar fi fraţi, aşa se dau loviţi şi neprihăniţi...săracii.Pe forumuri străine erau amintire de mult.Stai să vezi cum revin cu conturi noi, că mai au ceva venin în glande.. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 20, 2020 Administratori Partajează Postat August 20, 2020 pot sa revina oriunde dar aici nu or sa mai poata prea curand Link spre comentariu
Postări Recomandate