Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Acum 9 ore, BRANCA a spus:

+_Florin_+.Exact cum s-a intamplat cu enorm de multe monumente istorice nici Palatul Mogosoaia n-a scapat de "ulii"...

https://cetateanul.net/articol-principal/restaurantul-mogosoaia-inchiriat-de-un-secretar-de-stat-consilierului-personal/

Așa se întâmplă  oriunde e un os bun de ros, se reped șmecherii.

Pe de altă parte nici statul n-are alte soluții, întreținerea clădirilor plus domeniul aferent costă mult și trebuie scosi banii de undeva, adică din chiriile plătite de firmele (de șmecheri)  care activează acolo. 

Link spre comentariu

Maresaldeflota.Individul din poza are aspect de "ruman vechi"...Dar poate fi si cioban.Pe vremea lor vai mama de venit si de haine!Parca-i dat de pomana!

Saraci au fost multi in vechime.Acu ca "ne-am mai ajuns" parca nu ne vine sa credem ca unii au trait si asa!...

Link spre comentariu
Acum 25 minute, doru3160 a spus:

lungimea se compenseaza

Nu intotdeauna. Se baga in incarcator si se stringe cu un surub destul de scurt. Daca filetul e scurt, nu ajunge sa presezen pe fund, deci sa intre in supapa replicii. Am doua pistoale airsoft pe codoi, stiu ce spun.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări