Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Acum 2 ore, BRANCA a spus:

Padure" de case de tuciuri

Si, dar asta cred ca stiti, toti, dar absolut toti, primesc ajutor social!!!!

A fost, prin '75, un scandal monstru, cu o retea care, mina in mina cu citeva taxatoare, falsificau si distribuiau bilete de tramvai. 

Link spre comentariu
La 27.07.2020 la 18:01, BRANCA a spus:

Am trecut azi prin Ghimpati,spre Buc."Padure" de case de tuciurii.Mamuti cat pentru 3 familii, aproape unul langa altul,si pe stanga si pe dreapta.Facuti precis din munca "cinstita" in UE.Ca de-aia nu ne inghit aia...

treceti si prin buzescu. o sa vedeti casa alba, memorialul lincoln si celebra biserica din sensul giratoriu :reytre

Link spre comentariu

Esti sigur? Eu chiar am cautat poze cu casa unuia care si-a facut tot gardul din fier forjat aurit. Am trecut de cateva ori pe strada respectiva , dar nu am avut curaj sa ma opresc si sa fac poze.

Link spre comentariu

Bd. independentei Jassy 1967, la parterul blocului din dreapta era un " impinge tava " EXPRES, ieftin si bun, in dreapta, in cladirile vechi, era celebrul bar " TBC " !

1967 bd independentei.jpg

Editat de okean
Link spre comentariu
Acum 59 minute, icar a spus:

Saracii, si cind te gindesti ca toti traiesc din ajutor social....

Și asta doar pt ca au drept de vot.

Editat de doru3160
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări