Mircea Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Din curiozitate, ce facea CAP-ul cu tuica colectata? Link spre comentariu
yo2mhj Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 (editat) O valorifica,o distribuia la întrunirile "tovărășești",mai ungea un sef de la partid,e.t.c. La mine in zona se făcea țuică după "gustul" proprietarului de borhot...fie banală țuică la 37-42 de grade,fie țuică "întoarsă",adică palinca ,la 55-60 de grade... Editat Iulie 27, 2020 de yo2mhj Link spre comentariu
okean Postat Iulie 27, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2020 București - Iarna anului 1954 ! 1 Link spre comentariu
NICA Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Acum 7 ore, okean a spus: București - Iarna anului 1954 ! Pe vremea aia zapada nu era asa smechera. Nu stia sa'i ia prin surprindere. 1 Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Nicidecum, insa cand trebuia pus osul la munca se gaseau "metode" sa constranga poporul. Azi, nici de pe scarile din fata casei nu isi curata singur proprietarul. Asteapta 2 zile sa vina primaria... ca el plateste taxe. 1 Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Tunelul prin zapada nu-l faceau salahorii.Existau utilaje,cei drept mai rudimentare,care indepartau zapada.Banui ca sovietice... Iarna din ''54 a fost cumplita in sud.Povestea cineva ca a ramas blocat o saptamana intreaga,in tren,prin Baragan... Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 (editat) A mai fost o iarna cu multa zapada prin 65...70, nu mai rețin. Ma duceam la scoala prin curțile oamenilor, ca nu se mai vedeau gardurile. Când vad acum pt ce briza declarata crivăț se închid școlile... Editat Iulie 27, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
NICA Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Atat de mult l'a iubit Dumnezeu pe stalin ca ne'a trimis si noua acest doliu alb. Link spre comentariu
icar Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Acum 1 oră, NICA a spus: "Dati din mina in mina, pina in fund la taxatoare! Si, pentru ca s-au primit reclamatii ca dadeau cu clestele de taxat in masa si spuneau "avansati inainte", le-a fost luat clestele! 1 Link spre comentariu
NICA Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Acum 10 minute, icar a spus: "Dati din mina in mina, pina in fund la taxatoare! Si, pentru ca s-au primit reclamatii ca dadeau cu clestele de taxat in masa si spuneau "avansati inainte", le-a fost luat clestele! Taxatoarea privind spre capatul autobuzului :"Are toata lumea bilet in fund ?" Un mucalit "Eu nu dar mi'l bag imediat." 2 Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Dac'ati sti ce ciubucareala se facea cu taxatoarele!...Unii si-au tras masina sau casa din asta!Si daca ne uitam azi la "micu,marele" trafic cu microbuze unde se face evaziune la greu,puteti sa va imaginati ce palate ies! Am trecut azi prin Ghimpati,spre Buc."Padure" de case de tuciurii.Mamuti cat pentru 3 familii, aproape unul langa altul,si pe stanga si pe dreapta.Facuti precis din munca "cinstita" in UE.Ca de-aia nu ne inghit aia... Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 1 oră în urmă, BRANCA a spus: Am trecut azi prin Ghimpati,spre Buc."Padure" de case de tuciurii.Mamuti cat pentru 3 familii, aproape unul langa altul,si pe stanga si pe dreapta.Facuti precis din munca "cinstita" in UE.Ca de-aia nu ne inghit aia... Și eu trec frecvent pe acolo. Numai vile și palate, la fel și în comuna următoare, Valea Plopilor. Limuzinele nu stau în curte ci la poartă, ca să moară dujmanii de invidie. Nu-s făcute doar prin "muncă" în UE, mai există și alte activități paralele și neimpozabile, gen cămatărie prostituție & mafia "ferului". Ideea e că pe ăștia nu-i întreabă nimeni "de sănătate". Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Florin.Daca poti sa filmezi pentru "posteritate" si sa pui si pentru altii aici.Poate unii cred ca basnim!... 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Acum 3 ore, NICA a spus: Pe vremea aia zapada nu era asa smechera. Nu stia sa'i ia prin surprindere. Nu, îi lua prin cuprindere. Link spre comentariu
Postări Recomandate