Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Îmi aduc aminte că în foarte multe alimentare și cofetării, unde se întâlneau curent acest tip de cântare, pe talerul unde se adaugă greutățile suplimentare era așezată permanent o greutate mai mare de 1Kg care nu era îndepărtată decât după ce se așeza marfa ce trebuia cântărită pe celălalt taler.

Oare de ce? Își dă seama cineva? :rade:

LE

Ținând cont de șoldurile și picioarele cucoanei din reclamă, suplețea cam lasă de dorit. Aproape că văd corsetul bine strâns sub maieul ăla dungat în dungi verticale, care și alea dau senzația de subțiere și alungire.

Editat de mama
Link spre comentariu

Tare asta!modelul respectiv de cintar sigur nu suferea de chestia asta, am avut unul pe mina mai mult de un deceniu.

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu
Acum 4 ore, mama a spus:

Îmi aduc aminte că în foarte multe alimentare și cofetării, unde se întâlneau curent acest tip de cântare, pe talerul unde se adaugă greutățile suplimentare era așezată permanent o greutate mai mare de 1Kg care nu era îndepărtată decât după ce se așeza marfa ce trebuia cântărită pe celălalt taler.

Oare de ce? Își dă seama cineva? :rade:

Pentru ca sa nu sara balanta de pe cutite cind aruncau marfa pe taler.

Acum 2 ore, Ion_Bumbu a spus:

Pentru ca era balanta.

Daca n`avea o greutate pusa se tot balanganea de la curentii de aer.

Aveau amortizor cu ulei.

Link spre comentariu

IMG-20200723-WA0012.jpg

1 oră în urmă, mama a spus:

Cumplită și serbădă viață trebuie să aibă persoanele care iau totul în serios, incapabile de a percepe ironiile fine.

Amin !

Link spre comentariu

Curentii de aer erau de la magazinul gol, doar aerul mai era acolo!

:D

P.S. daca n`avea amortizor al fi pendulat tot atita si la 0g sau la 1Kg

Am vazut desfacuta una veche nemteasca, avea amortizor dar pe aer.

Link spre comentariu
Acum 5 ore, mama a spus:

Oare de ce? Își dă seama cineva?

Erau influientate de gravitatia universala si trebuiau compensate!

Acum 5 ore, mama a spus:

suplețea cam lasă de dorit.

Alea erau standardele in acea vreme. Nu ca acum, 1,90 m si 45 kilo, cu valiza cu tot!

Link spre comentariu
Acum 4 ore, mama a spus:

Cumplită și serbădă viață trebuie să aibă persoanele care iau totul în serios, incapabile de a percepe ironiile fine.

ei ca ei, dar ce parere ai de cei care au mai mult de 14 ani si inca nu au aflat de moare cainele? sau cei care cred ca daca inteprinderea se numea ''Balanta'' producea doar balante! dar cind inghiti gulguta si ti-e greu sa recunosti, o dai in ''ironii fine''!

Pa, pa, pa!

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu
1 hour ago, Marele Savant said:

dar cind inghiti gulguta si ti-e greu sa recunosti, o dai in ''ironii fine''!

Asta însemnând...??? (altceva decât aceeași incapacitate și limitare pe care continui s-o sesizez)

Link spre comentariu

E complicat tinere, daca nu intelegi chestii evidente, nu voi fi eu cel care-si va pierde timpul cu tine sa te faca sa intelegi!

Link spre comentariu
11 minutes ago, Marele Savant said:

E complicat tinere

Tinere?:rade:

Sunt cu cel puțin 10 ani mai în vârstă ca tine doar că nu și la fel de senil pentru a sesiza niște "chestii evidente" care, în realitate nu există., ci doar ironia fină a userului Bumbu care a înțeles exact ce am vrut eu să comunic în mesajul respectiv (ca și ceilați, de altfel, care au postat după) spre deosebire de unul mai greu de cap care nu reușește nici măcar atât.

Editat de mama
Link spre comentariu
Acum 3 ore, mama a spus:

nu și la fel de senil

Parca, pe undeva, ziceati ca nu trebuie atacata persoana, ci idea! 

D'ale raxioamatorilor.

photo-3-e1410731132256.jpg

photo-6-e1410734034117.jpg

Editat de icar
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări