mama Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 (editat) Îmi aduc aminte că în foarte multe alimentare și cofetării, unde se întâlneau curent acest tip de cântare, pe talerul unde se adaugă greutățile suplimentare era așezată permanent o greutate mai mare de 1Kg care nu era îndepărtată decât după ce se așeza marfa ce trebuia cântărită pe celălalt taler. Oare de ce? Își dă seama cineva? LE Ținând cont de șoldurile și picioarele cucoanei din reclamă, suplețea cam lasă de dorit. Aproape că văd corsetul bine strâns sub maieul ăla dungat în dungi verticale, care și alea dau senzația de subțiere și alungire. Editat Iulie 23, 2020 de mama Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 Pentru ca era balanta. Daca n`avea o greutate pusa se tot balanganea de la curentii de aer. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 (editat) Tare asta!modelul respectiv de cintar sigur nu suferea de chestia asta, am avut unul pe mina mai mult de un deceniu. Editat Iulie 23, 2020 de Marele Savant Link spre comentariu
mama Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 Cumplită și serbădă viață trebuie să aibă persoanele care iau totul în serios, incapabile de a percepe ironiile fine. Link spre comentariu
d2134 Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 Acum 4 ore, mama a spus: Îmi aduc aminte că în foarte multe alimentare și cofetării, unde se întâlneau curent acest tip de cântare, pe talerul unde se adaugă greutățile suplimentare era așezată permanent o greutate mai mare de 1Kg care nu era îndepărtată decât după ce se așeza marfa ce trebuia cântărită pe celălalt taler. Oare de ce? Își dă seama cineva? Pentru ca sa nu sara balanta de pe cutite cind aruncau marfa pe taler. Acum 2 ore, Ion_Bumbu a spus: Pentru ca era balanta. Daca n`avea o greutate pusa se tot balanganea de la curentii de aer. Aveau amortizor cu ulei. Link spre comentariu
NICA Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 1 oră în urmă, mama a spus: Cumplită și serbădă viață trebuie să aibă persoanele care iau totul în serios, incapabile de a percepe ironiile fine. Amin ! 1 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 Curentii de aer erau de la magazinul gol, doar aerul mai era acolo! :D P.S. daca n`avea amortizor al fi pendulat tot atita si la 0g sau la 1Kg Am vazut desfacuta una veche nemteasca, avea amortizor dar pe aer. 2 Link spre comentariu
icar Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 Acum 5 ore, mama a spus: Oare de ce? Își dă seama cineva? Erau influientate de gravitatia universala si trebuiau compensate! Acum 5 ore, mama a spus: suplețea cam lasă de dorit. Alea erau standardele in acea vreme. Nu ca acum, 1,90 m si 45 kilo, cu valiza cu tot! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 (editat) Acum 4 ore, mama a spus: Cumplită și serbădă viață trebuie să aibă persoanele care iau totul în serios, incapabile de a percepe ironiile fine. ei ca ei, dar ce parere ai de cei care au mai mult de 14 ani si inca nu au aflat de moare cainele? sau cei care cred ca daca inteprinderea se numea ''Balanta'' producea doar balante! dar cind inghiti gulguta si ti-e greu sa recunosti, o dai in ''ironii fine''! Pa, pa, pa! Editat Iulie 23, 2020 de Marele Savant 2 Link spre comentariu
mama Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 1 hour ago, Marele Savant said: dar cind inghiti gulguta si ti-e greu sa recunosti, o dai in ''ironii fine''! Asta însemnând...??? (altceva decât aceeași incapacitate și limitare pe care continui s-o sesizez) Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 E complicat tinere, daca nu intelegi chestii evidente, nu voi fi eu cel care-si va pierde timpul cu tine sa te faca sa intelegi! Link spre comentariu
mama Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 (editat) 11 minutes ago, Marele Savant said: E complicat tinere Tinere? Sunt cu cel puțin 10 ani mai în vârstă ca tine doar că nu și la fel de senil pentru a sesiza niște "chestii evidente" care, în realitate nu există., ci doar ironia fină a userului Bumbu care a înțeles exact ce am vrut eu să comunic în mesajul respectiv (ca și ceilați, de altfel, care au postat după) spre deosebire de unul mai greu de cap care nu reușește nici măcar atât. Editat Iulie 23, 2020 de mama Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 Off-topic! Eu am 60 plus ceva....dvs?...daca se poate spune ,bineinteles! Multumesc anticipat! Florin Link spre comentariu
icar Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 Da, este uni care arata cu deștiu in directie gresita! Link spre comentariu
icar Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 (editat) Acum 3 ore, mama a spus: nu și la fel de senil Parca, pe undeva, ziceati ca nu trebuie atacata persoana, ci idea! D'ale raxioamatorilor. Editat Iulie 23, 2020 de icar 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate