okean Postat Iulie 20, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2020 Sa nu uitam de creioanele chimice, urma era proape imposibil de scos din hartie, se foloseau la scrierea chitantelor, astazi raritati ! 4 Link spre comentariu
okean Postat Iulie 20, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2020 Tuturor acelora care poarta numele : Ilie, Ilinca, Lică, Iliuță, Ilia, Lia, Elias, Eliana, Eliade, Ilieș, Iliuș,Iliev, Liana Un sincer " La multi ani " 4 Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 La multi ani si de la mine!Cum a ajuns numele biblic Eliia sa fie "tradus" in romana ca Ilie? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 Acum 12 ore, +_Florin_+ a spus: Dacă TDA-ul era produs de cei cu ochi oblici nu-i de mirare. Bonul reflectă realitatea pieței din acea epocă. Mă întreb de ce nu achiziționau echivalentul BFR91A made in China. Probabil nu exista sau nu se ridica (ca performanțe) la nivelul celui românesc. S-au produs BFR91 in Ro? In 93 chinezariile inca nu aparusera, tda-urile erau europene! la inceputul activitatii, firma respectiva vindea componente din stocurile fostelor inteprinderi din europa de est, inclusiv fosta URSS. in perioada respectiva Craiova (inca nu aparusera marii distribuitori, nici vinzarile on line) a fost inundata de MLT-uri de Adelaida iar PSE a vindut in draci MMC-istica! In paralel cu ei, erau ''firmele'' care aduceau televizoare color din vest! Cu tir-ul sau microbuzul, care cum se descurca! Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 Un reportaj englez despre Romania la 1964.Documentar fara tenta politica... 3 Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 Si cum se faceau obiecte mari pe la inceputuri... Si aici tunuri din astea mari montate.La italieni,cand mai aveau si ei super nave de lupta... 1 Link spre comentariu
xaxa Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 Acum 2 ore, BRANCA a spus: Un reportaj englez despre Romania la 1964.Documentar fara tenta politica... din cite stiu eu astea sint comandate de noi si produse de bbc. sint mai multe, cred ca o duzina, despre bucuresti si citeva orase mari din romania si despre unele zone turistice. 2 Link spre comentariu
okean Postat Iulie 21, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2020 (editat) Pe aceeasi tema ...complex " Debarcader " Eforie Nord, 1965 ! Editat Iulie 21, 2020 de okean 1 Link spre comentariu
ctepeo Postat Iulie 21, 2020 Partajează Postat Iulie 21, 2020 La 16.07.2020 la 21:36, +_Florin_+ a spus: Da d-le @BRANCA, cum spunea și @der_doktor este fix finalul audio de la magnetofonul Grundig, doar că-i varianta TK46. Mă mai joc cu el din când în când, ciudat e că funcționează perfect atât pe înregistrare cât și pe redare având venerabila vârstă de 55 de ani. Deh ! ... tehnologie germană! Conține și păienjeniș (etajul final stereo) cât și cablaj imprimat extrem de frumos realizat. Bengos aparatul. Aş vrea şi eu unul funcţional. Visul suprem e însă "Revox" E36-G36. 2 Link spre comentariu
icar Postat Iulie 22, 2020 Partajează Postat Iulie 22, 2020 (editat) Fain de tot cablajul! Editat Iulie 22, 2020 de icar Link spre comentariu
NICA Postat Iulie 22, 2020 Partajează Postat Iulie 22, 2020 Stan si Bran cu.sotiile in anul 1950 5 Link spre comentariu
okean Postat Iulie 23, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2020 Reclama " Balanta Sibiu " Link spre comentariu
ctepeo Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 Au distrus şi fabrica aia. Cântarele de tipul ăla (balanţă semiautomată cu cadran) erau bengoase rău la aspect... dacă magazine ar fi fost interesate mai mult de design... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate