+_Florin_+ Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 D-le @icar, mă provocați! Am și eu un "mititel" stereo class A la 2 × 3W made by Grundig. Cu ECC83 și ELL80. 2 Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 Paienjanisul ala e facut de Grundig?Parca nu-mi vine sa cred...Grundig avea "firma" si era copiat/invidiat de multi... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 Acum 1 oră, BRANCA a spus: Paienjanisul ala e facut de Grundig?Parca nu-mi vine sa cred...Grundig avea "firma" si era copiat/invidiat de multi... Este amplificatorul de audiofrecventa din Grundig TK45. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 Este o lucrare eleganta pe cose si soclu, pare doar pe socluri in fapt. Pacat ca nu ati vazut un Rubin 102 din primele serii, alea cu lac rosu peste cositor si piciorusele inodate in gaura cosei! O placere sa le lucrezi, parca erau facute de cei ce lucrau R105, si da, la inceput cam asa a si fost! 1 Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 Acum 2 ore, BRANCA a spus: Paienjanisul ala e facut de Grundig?Parca nu-mi vine sa cred...Grundig avea "firma" si era copiat/invidiat de multi... Da d-le @BRANCA, cum spunea și @der_doktor este fix finalul audio de la magnetofonul Grundig, doar că-i varianta TK46. Mă mai joc cu el din când în când, ciudat e că funcționează perfect atât pe înregistrare cât și pe redare având venerabila vârstă de 55 de ani. Deh ! ... tehnologie germană! Conține și păienjeniș (etajul final stereo) cât și cablaj imprimat extrem de frumos realizat. 1 Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 Grundig din asta am vazut pe timpuri.Nu in interior insa.Oricum arata dificil de accesat la o depanare. Si Rubin am prins dar nu mai tin minte de loc cum arata interiorul! Asemanator Grundigului,dar mult mai simplut,avea un coleg un Tesla Sonet Duo.Mergea de rupea!Mai ales ca eram studenti...La maritat si a luat un B4,parca. Link spre comentariu
icar Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 Interesant! Ma uit la sirmaraia aia, parca nu de Grundig e facut, ci de mine! 1 Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 (editat) 1 oră în urmă, icar a spus: Interesant! Ma uit la sirmaraia aia, parca nu de Grundig e facut, ci de mine! Așa se făcea aparatura destinată marelui public în anii '60 . Și eu mă întreb ce calificare aveau "muncitorii" care realizau practic păienjenișul etajului final audio din magnetofonul TK 46. Ceva îmi spune că nu erau simpli "muncitori" ... . În fine, altă epocă. Și alt stil de producție, mult diferit de cel al epocii actuale. Și prețurile produsului finit erau corespunźătoare ... Editat Iulie 16, 2020 de +_Florin_+ 3 Link spre comentariu
dorian 70 Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 de la ţară... de la oraş... Rădăuţi 1914 - 2020 4 Link spre comentariu
okean Postat Iulie 17, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2020 Fabrica de lapte Bacau, anii 60', faceau o inghetata " Polar " foarte buna ! 1 Link spre comentariu
icar Postat Iulie 17, 2020 Partajează Postat Iulie 17, 2020 Acum 8 ore, +_Florin_+ a spus: Și prețurile produsului finit erau corespunźătoare ... Pentru ca inglobau multa manopera. Se lucra la banda, cu muncitori multi, fiecare lipind numai anumite componente. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 17, 2020 Partajează Postat Iulie 17, 2020 Acum 8 ore, dorian 70 a spus: de la ţară... de la oraş... Rădăuţi 1914 - 2020 Ma uit la claile de fan...N-am vazut niciodata in stilul asta,adica asa inalte.E nepractic.Greu de facut si greu de folosit ulterior. In toata tara capitele se fac mai mici.Din ce zona or fi astea? 1 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 17, 2020 Partajează Postat Iulie 17, 2020 Asa se faceau si la bunici, cel mai fain era de coborit de sus cind era spre gata capita. Aia cu un par era capita, cea cu mai multi era claie. Copii erau cei care calcau finul ce era dat sus cu furcoiul, o furca avind o coada lungaaaa. Cind era gata pe coada furcoiului coboram de sus si mergeam direct la vale la scalda. Link spre comentariu
icar Postat Iulie 17, 2020 Partajează Postat Iulie 17, 2020 (editat) Ion_Bumbu, sunt facute asa din considerente...ergonomice. Iarna, prin nameti, e cam greu de i otat de la o capita mica la alta, departe de grajd. Cind folosesc finul, il iau doar de la baza, capita coborind singura. Multi lasa animalele sa se autoserveasca. Dupa echipament, par olteni sau moldoveni. Editat Iulie 17, 2020 de icar 1 Link spre comentariu
dorian 70 Postat Iulie 17, 2020 Partajează Postat Iulie 17, 2020 Un lucru e clar... te umpleai de strohuri... Da' n-o murit nimenia... (nimeni) Aud că amu se face şi baie cu strohuri... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate