xaxa Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 (editat) Acum 40 minute, icar a spus: Mai joaca cineva? mi-am invatat nepoata sa sara, a jucat o vreme cu ceva copii din vecini. ocazie cu care am aflat ca sint nostalgic comunist, ca de acolo vin jocurile astea, alaturi de rummy, subach si tara tara vrem ostasi iar dominoul e joc de teroristi musulmani. va dati sema ca n-am indraznit sa pomenesc de lapte gros (desi mie jocul asta mi s-a parut intotdeauna o prostie) noi sa fim sanatosi... Editat Iulie 4, 2020 de xaxa Link spre comentariu
icar Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Xaxa, muta-te in alt cartier! Link spre comentariu
xaxa Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 eh, am cunoscut multa lume pina acum, nu ma emotionez prea tare. am auzit chestii la niste intilniri cu parintii de iti sta mintea in loc. da deh, poate am imbatrinit eu... Link spre comentariu
valangjed Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Eu stiam sa sar coarda.Multe fete au plans ca ... saream mai bine ca ele. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 La 02.07.2020 la 16:55, icar a spus: Cu Roleiflex am lucrat in liceu. Un aparat exceptional. Rusii au mutat Exacta si Zeiss, la ei, la nemti a ramas doar cladirea si batiurile pe care erau utilajele. La fel au facut la noi, cu uzina IAR. La fel au facut cu fabricile de lampi. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Jocul "lapte gros" nu era tocmai o prostie, ci mai degrabă un test de rezistență fizică L-am practicat la greu în școala generală, fiind la modă prin anii '80. Alături de fotbalul clasic sau varianta originală "la mălai", cu două echipe și portar unic. Link spre comentariu
NICA Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Acum 3 minute, der_doktor a spus: La fel au facut cu fabricile de lampi. Numai cu civilizatia nu au facut asa. In schimb au tras dupa ei in evul mediu intunecat jumatate de Europa si ceva din Asia. 1 Link spre comentariu
mama Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 41 minutes ago, valangjed said: Eu stiam sa sar coarda.Multe fete au plans ca ... saream mai bine ca ele. La ora de sport? Poate doar cu suspensor, ca altfel... Link spre comentariu
okean Postat Iulie 4, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2020 Ieri 3 iunie... Link spre comentariu
d2134 Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Acum 2 minute, okean a spus: Cunoscuta si sub denumirea "Co..le lu' Dobrin" Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Tuica olteneasca, de bea cu halba, 28 de grade... 1 Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Daca o fierbi, merge si ca ceai pt raceala. Link spre comentariu
ionutb71 Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 (editat) Editat Iulie 5, 2020 de ionutb71 cazaturile erau parfum fata de atunci cand scapa piciorul descult de pe pedala 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate