Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Nu mai stiu cum ii zice, e legata de piesa de mai sus, se punea ata pentru ițe pe suveica.

20180118_164900e.jpg

Ultimile doua poze sunt facute la lumina din pod, unde am gasit sculelele

Adriane, cumva tre sa inceapa nu? Dar vorba aia, ce e mai bine, sa uiti unde ai pus glaja sau sa versi juma din pahar?:nas:

.

Editat de icar
Link spre comentariu
Acum 35 minute, gauss a spus:

Trusa electrician . Oarecum incompleta ...IMG_20191031_105827.thumb.jpg.338a3ad6c3ab79d296e6efc460da5bba.jpgIMG_20191031_105936.thumb.jpg.d99b022f1dd12577fba61780e17a12f2.jpg

Da, asta aveau unii electricieni in dotare, daca nu veneau cu sculele in genti fel de fel. Era caz fericit cand primeau o trusa din asta. Majoritatea dezechipau trusa si bagau in geanta proprie alaturi de alte scule, pt ca ce venea in trusa asta, era o echipare minimala. De asta s-a si pastrat asa bine trusa de care vorbeam, dar din pacate nu mai am decat un letcon care vad ca a fost in dotare, restul habar n-am ce a mai avut daca ar fi s-o reechipez.

20191031-113255-1.jpg

20191031-113243-1.jpg

De la rotring nu am mai gasit decat capuri de 0,3mm, pt ca astea le-am folosit mult, si mi-am facut stoc. Cine sa mai stie pe unde o fi trusa cu restul...

20191031-111932-1.jpg

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Aveti dreptate ! Husa dvs . arata mult mai bine , are si curelusele din piele . A mea a prins si vremuri mai eco( nomice ) , doar din foaie de vinilin , nici macar dublat . Stiu ce era in ea , in foto multe nu - s originale . N - am lucrat personal cu ea , doar am avut - o pe inventar , o mai dadeam cand veneau delegati sa preia cate ceva , si nu aveau scule de nici unele . De aceea arata asa ... Caut inventarul ei ( scris ) , cat si pe cel de la trusa de electronist tip I , cred ca am si de la tip II . 

P.S. - multi electricieni ( la job - ul unde am fost ) foloseau geanta de la masca de gaze , ajunsesera si alea intr  - un hal ... Dar nu se formaliza nimeni , " bataia " era planul , si aveau f . mult de lucru , mai ales la sectiile de masini - unelte .

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 27 minute, icar a spus:

Nu mai stiu cum ii zice, e legata de piesa de mai sus, se punea ata pentru ițe pe suveica.

20180118_164900e.jpg

Ultimile doua poze sunt facute la lumina din pod, unde am gasit sculelele

Adriane, cumva tre sa inceapa nu? Dar vorba aia, ce e mai bine, sa uiti unde ai pus glaja sau sa versi juma din pahar?:nas:

.

Sucală.

Link spre comentariu

Da Doru, e porthart, folosit de ofiteri si subofiteri. Era o piele foarte buna si o "geanta" destul de utila! 

Adriane, pulan i se zice, da' parca era negru. Si nu, fereasca sfintu'!

Ehe, Okean, a fost primul meu ciocan de lipit. Am dat destul de mult pe el. Primisem banii de la o matusa, cind am venit in Bucuresti, pentru examen la politehnica.

Cine stie ce e asta:

20191029_190911.jpg

Un suc de morcov, un biscuite ras?

Screenshot_20191029-220142_Samsung Internet.jpg

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări