Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

1 oră în urmă, icar a spus:

Se zice de moldoveni ca sunt lenesi si nepriceputi. 

Daca trece cineva care nu are nimic comun cu zona, prin comparatie isi face parerea asta.

Link spre comentariu
4 hours ago, okean said:

Corect e mai " grav " : " Oi , da muta pi dinsu di șilea! "  :)

de ce Oi? Nu se zice Uăi? Si muta nu-i mutî

Cred ca asa este moldoveneste: Uăi, da mutî pi asta di' aișia! (daca e vorva de nevasta sau de fica moldoveanul mai baga si un FA)

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 2 ore, okean a spus:

" asta "...sa fim seriosi, corect moldoveneste este " dinsu, dansa " folosite intensiv chiar in capitala moldovei !

Ok, o sa rețin, nu știam.

Link spre comentariu
La 23.06.2020 la 16:33, dan-a2 a spus:

In anul ''83  am avut salariul de 2050 lei (mecanic masini si utilaje in industria chimica ) categoria 2 ..

Mi-ar fi plăcut să ne fi prezentat o fotografie cu fluturaşul de salariu...

Link spre comentariu

Iulie 1967 – „Radio Vacanţa”, post de radio estival al Societăţii Române de Radiodifuziune, începe să emită, zilnic, între orele 9-14 şi 17-18, din celebra „Vilă 27” din Mamaia, aflată în apropierea restaurantului Albatros . Programul estival are un caracter radiofonic informativ şi de divertisment, fiind singurul de acest gen din Europa de Sud-Est, un post similar pe continent existând doar la Monte Carlo.

Link spre comentariu

Prezentarea este dupa 1990, dupa ce s-a introdus banda FM vest la noi in tara.

In perioada comunista anii 70-80 se emitea AM pe 1457kHz.,( anul de urcare pe tron a lui Stefan Cel Mare). Se putea receptiona foarte bine si la Buzau, chiar si cu un radioreceptor Cora.

Editat de PINTI
Link spre comentariu
Acum 11 ore, alcon a spus:

Mi-ar fi plăcut să ne fi prezentat o fotografie cu fluturaşul de salariu...

Fluturasi nu erau atunci dar pot face o poza cu fila de pe cartea de munca cand o sa am timp .

Link spre comentariu
La 25.06.2020 la 14:34, icar a spus:

.............. Se zice de moldoveni ca sunt lenesi si nepriceputi.

...................................

Pentru mine, un lucru e clar, sunt cei mai frumoşi dintre români, fizic vorbind, 

... şi când plâng şi când râd, iete şi o monstră:

zzz.png

Revin, mai am x⁻¹ dintr-o oră de cosit pe lângă pomi ( x=2 ).

Link spre comentariu

Plaja " Dorna ", Mamaia anii 70' se vede celebrul tobogan, inca mai erau tufe lana gard si corturi pe tepuse...

616445_394555793965550_1484687888_o.jpg

Editat de okean
Link spre comentariu
Acum 23 ore, +_Florin_+ a spus:

Rușii tot găsesc tancuri și avioane din timpul războiului prin păduri și mlaștini. 

Pt că la ei nu activeaza patrule care adună fer.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări