Liviu M Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 (editat) Cred ca-mi scapa semnificatia lui "exemplar" in contextul asta. Poti, te rog, sa detaliezi? Editat Iunie 24, 2020 de Liviu M Link spre comentariu
-Atlas- Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 Buna Poi avand in vedere apele din acest an,gradinile sunt abia la inceput in zona Dej. Voi pune ceva poze dupa ce respectivii vor reusi sa treaca prin ele pentru"curatenie",adica pentru inlaturarea buruienilor. Spor Alex Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 Am auzit ca sunt niste bacterii care se baga in fosa asa cum zice nomikos. Posibil ca foloseste asa ceva. Nu am vazut, dar am auzit ca sunt distruse de detergenti. Link spre comentariu
Liviu M Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 A, tu prin "exemplar" intelegi dezvoltate bine. Eu prin exemplar ma gandeam la "de urmat, de luat exemplu". Si mie fertilizatul direct din hazna chiar nu mi se pare exemplar. 1 Link spre comentariu
d2134 Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 Acum 17 minute, daniels a spus: Nu am vazut, dar am auzit ca sunt distruse de detergenti. Posibil, trebuie citite instructiunile de folosire. Ultima data am vazut la METRO, si-a luat un prieten care sta la tara. Nu m-a interesat treaba cu detergentii. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 1941 Lucrare la caligrafie Link spre comentariu
-Atlas- Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 Buna Ar trebui sa pun o"mostra" din scrisul meu,sa vedeti diferenta Voi face o fotografie de la munca pentru exemplificare. Spor Alex Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 Și eu la fel (poate mai rău) S-au luptat profesorii cu mine... ba că să o iau încet să învăț...degeaba! Link spre comentariu
norad Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 S-a si uscat cerneala in stilou. Nu l-am mai folosit de mult. La scoala ne batea la Caligrafie, daca scriam urat. Indobitocit sistem mai era. Poza facuta acum un minut: Referitor la detergentii din ziua de azi, cred ca toti sunt biodegradabili. Pe incercate. Apa cu detergent turnata pe sol si facut analiza prin spectrometrie FT-IR inainte, imediat-dupa si la 3 zile. Dupa 3 zile nu mai apare nici un semnal al detergentului in spectru. 1 Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 si totusi in Japonia se preda caligrafia (shodo) in scoala. Au facut din asta o arta. Link spre comentariu
norad Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 (editat) Se mai face si in alte parti (peste ocean), prin colegii, dar e materie optionala. Inainte de '90 era obligatorie, in scoala primara, in RSR. Trebuia sa ai un caiet special, de caligrafie. Si inca o magarie de atunci. Elevii stangaci erau obligati sa scrie cu dreapta. Erau loviti fara mila peste mana stanga daca incercau sa scrie cu stanga. Niste invatatori ingusti la minte. Nu puteau concepe ca pur-si-simplu creierul unui stangaci e altfel structurat. Ii bateau degeaba. A obliga pe un stangaci sa foloseasca mana dreapta pentru scris, e la fel ca si cum ai obliga un dreptaci sa scrie cu mana stanga. Editat Iunie 24, 2020 de norad Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 (editat) Am prins caligrafia, am facut pana in clasa a IV-a Editat Iunie 24, 2020 de daniels Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 Romanul reinventeaza roata!Se arunca continutul foselor pe teren...Habar n-au ca e o sursa de infectie puternica si o sursa de infectare a apelor subterane! Cat timp nu se intampla nimic..."las' ca merge si asa"... Asiaticii folosesc fecalele la greu,dar numai dupa ce sunt fermentate anaerob.Asa se asigura si dezinfectia. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 Cinstit, nu`i rau deloc sa fii ambidextru! Aveam cred ca 2 stingaci in clasa, scriau cu stinga si nimeni nu le`a zis nimic, nici la caligrafie. Am facut caligrafie dar cred ca 2 ani maxim, pina in clasa 4-a cred. Ma rog, omul sfinteste locul pina la urma. Hmmm, apele subterane... da, eventual alea de suprafata din care nu`i de baut apa ori cu ingrasaminte organice ori cu anorganice. Link spre comentariu
Postări Recomandate