Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Acum 6 ore, okean a spus:

Reclama revista Flacăra, 1972 !

Si ce gust avea siropul ala....

Aurora Borsec, chiar era buna!

Acum 4 ore, BRANCA a spus:

pumn sanatos de monede de 1 leu

Vezi ce am scris eu mai sus!

Link spre comentariu

in toamna am vazut un telefon public la policilinica vitan, pe cabina portarului. banuiesc ca nu functiona. ma intreb daca romtelecomul nu uitase cumva de el.

Link spre comentariu
Acum 10 ore, alcon a spus:

Iaurt.

Mai lipseste un corn proaspat (parca 25 Bani ala simplu). Ce vremuri. Simt ca începe sa ploua. În gura. Ma duc sa vad ce am în bucatarie ;-)

Link spre comentariu

Iaurtul de azi, zic de ala din boldă, nu se compara cu ala de atunci. Noroc cu covăsîtul de la dăieni. 

Pina prin anii 80, primeam, la institut, pe la ora 10, "antidotul": lapte si iaurt, care dupa cum il tinea colita! La iaurt, erau patru borcane mici sau doua mari. Cu sandviciul de acasa, era asigurata masa de prinz!

Si da, un iaurtel si un corn de 25 de bani (sau o japoneza de 80 de bani) faceau minuni!

Link spre comentariu

Mai merge inca cu iaurtul romanesc.Si cu sana.Am fost odata in Canada si pot sa zic ca iaurtu mi s-a parut mizerabil.Iar sana n-aveau...

Pe de alta parte franzm cum e cu lactatele,branzoasele in Germania?Am o ruda maritata acolo si de fiecare data cand vine are o "fixa".Insemnand rosii de tara si branza de capra,locala.Ar manca numai din astea!

Eu atat stiu ca porcina e mult mai proasta la gust fata de RO si ca varza nu seamana de loc cu a noastra.

De fapt si in Canada,cu exceptia cartofului,legumele mizerabile...N-au niciun gust...

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări