Ion_Bumbu Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 Apoi cred ca inca nu`i ratificat de presedinte decretul pentru Ziua Tratatului de la Trianon prin urmare n`am pus drapelul tricolor. Link spre comentariu
okean Postat Iunie 4, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2020 (editat) Trebe' pus in fiecare zi ca la americani... nu se da amenda pentru asa ceva ! Editat Iunie 4, 2020 de okean Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 Acum 5 ore, Marele Savant a spus: legatura cu cultura fiind care? Va rog sa ma iertati ca am îndraznit sa cred ca arta ar avea ceva de-a faca cu cultura. Link spre comentariu
okean Postat Iunie 4, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2020 (editat) Aici sunt probleme ( grave ) ciocolatieri amatori, loviti la cap, trianoane uitate si revendicate, steaul national ...loc de cultura, ca girafa... " nu exista asa ceva ! " LE. Maine la prima ora surpriza doua raritati...stay tuned ! Editat Iunie 4, 2020 de okean Link spre comentariu
icar Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 La 29.05.2020 la 20:30, +_Florin_+ a spus: Așa văd eu lucrurile Exact asa si stau. Numai ca, asa cum am spus, prea multi fosesc expertiza in loc de experienta. La 29.05.2020 la 21:58, +_Florin_+ a spus: tipul folosește cuvântul "expertiză" in loc de "experiență". Adică, conform exprimării sale, cineva care are experiență/e expert într-un domeniu, are "expertiză" Exact asta aratam si eu! Tipul nu stie ce e aia expertiza! Si ma intreb, de unde a mai venit si timpenia asta. Link spre comentariu
icar Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 La 03.06.2020 la 3:25, Thunderer a spus: Ceva-ceva-mi spune ca nici Craiova si nici Ardealul nu-i locul faptei. Bancul e cu ardeleni, intr-adevar, cit despre girafa, nu e nici la Craiova, nici In Ardeal. Ca de prosop nu e nevoie, decit deca "girafa" ...a racit! Link spre comentariu
okean Postat Iunie 4, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2020 (editat) Nici in Moldova nu e... la noi " girafa '' e " sarma " se stie ...na Editat Iunie 4, 2020 de okean Link spre comentariu
icar Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 Acum 4 ore, doru3160 a spus: Cica la inceput a fost Anca, si dupa consacrare a devenit Anda. Corect! Numele adevarat a fost Anca Miranda, Anda Calugareanu fiind numele de scena. Acum 3 ore, okean a spus: Din categoria cei care gandesc ROMANESTE ! Pai...sa-mi fie iertat, nu stia o boaba romaneste, nu vad cum ar gindi romaneste. Link spre comentariu
icar Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 Acum 2 ore, okean a spus: Daca-i azi sarbatoare alti doi romani anonimi...sa ne fie rusine ! Intotdeauna m-au fascinat genul asta de poze, din care te privesc niste anonimi, trecuti prin timp. Cit despre cinstirea eroilor... de Inaltare si ...cam atit! 1 oră în urmă, okean a spus: Trebe' pus in fiecare zi ca la americani... nu se da amenda pentru asa ceva ! Acela este drapelul Republicii Moldova, nu al Republicii Romania! Link spre comentariu
okean Postat Iunie 4, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2020 (editat) Pai ...simplu, cu Woodrow Wilson a discutat in limba materna cu fratuzu' probabil la nobletea ei, in franceza, analele releva ca s-a batut ca o leoiaca pentru soarta romanilor ( exista surse ) ! " Acela este drapelul Republicii Moldova, nu al Republicii Romania! " Azi a fost o zi frumoasa...ai stat cu capu' in soare sau cum ? Editat Iunie 4, 2020 de okean Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 (editat) Acum 12 ore, icar a spus: Corect! Numele adevarat a fost Anca Miranda, Anda Calugareanu fiind numele de scena. Nu am stiut pana de curand cand am dat de discul ala intr-o gramada aruncata de cineva care a zis ca nu le mai tine. Erau cu anvelopele in stare proasta, dar discurile utilizabile. La inceput am crezut ca e o greseala de tipar la eticheta. Editat Iunie 5, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 Asta este al Republicii Moldova Link spre comentariu
okean Postat Iunie 4, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2020 (editat) Acum 14 minute, doru3160 a spus: Nu am stiut pana de curand vand am dat de discul ala intr-o gramada aruncata de cineva care a zis ca nu le mai tine. Erau cu anvelopele in stare proasta, dar discurile utilizabile. La inceput am crezut ca e o greseala de tipar la eticheta. Hyperraritaten ( nu exista termenul) ...Electrecordul practic nu mai exista ca multe altele si altele...numai " povestile de succesuri " continua si continiua for ever "und" ever...e sarbatoare azi da' nu mai rezist, ma duc sa ma ... Editat Iunie 4, 2020 de okean Link spre comentariu
icar Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 Okean, nu confunda stema si sigiliul cu drapelul. Drapelul NU are stema! Cit despre statul la soare, nu am stat, ca a fost cam innorat. Cit despre steagul Moldovei, aveti dreptate, nu am fost atent la stema, care, normal, e alta! Cred ca a fost si putin senin... Link spre comentariu
okean Postat Iunie 4, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2020 Acu' dupa mintea mea TRICOLORUL E SIMPLU da na' daca e cu heraldica ca sa nu existe reclamatii, restul e o glumita nu a fost ( cred ) nici o ofensa...astazi a fost SARBATOARE penrtu TOTI ROMANII ! Link spre comentariu
Postări Recomandate