Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Pai sa stii ca dupa ce am cumparat cartusul, m-am fatait vreo 10 minute prin piata apoi m-am gandit sa fac afacerea vietii...insa nu am avut ce sa mai cumpar...au luat sarbii tot. (la austrieci e 5-6 euro un pachet in magazin, deci 2 euro e mocangeala...si calitate.

Editat de fluffy37
Link spre comentariu
La 23.05.2020 la 9:48, +_Florin_+ a spus:

Păcat de Evanghelia, o navă la 26 de ani era încă "tânără",  cu intreținere corespunzătoare ar fi putut naviga și azi (ca navă- școală de exemplu).

Românii sunt mult mai păstrători, avem în funcțiune  și nave vechi de un secol, Bricul Mircea, momentan nu pot atașa foto.

https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/istoria-navei-scoala-mircea-ii-partea-i-a-1938-1939-hamburg

Link spre comentariu

Sunt curios ce conţine acel joc "Telefonul".

Ce-mi doresc o bateriuţă din aia "ELBA" în colecţia mea de bateriuţe.

Cât despre litoral, am colecţionat albume şi ghiduri legate de cel de pe vremuri... că ăsta de acuma :26

Editat de ctepeo
Link spre comentariu

Nu stiu daca mai este deschisa expozitia de jucarii la Muzeul National de Istorie (vizavi de CEC). Anul trecut pe vremea asta era.

Link spre comentariu

2 iunie, ziua naţională a Italiei, in anul 1946, a avut loc referendumul în urma căruia Italia a fost proclamată Republică.

2 iunie, 1896: Guglielmo Marconi primește patentul pentru noua sa invenție: radioul !

columna-lui-traian-2.jpg

Editat de okean
Link spre comentariu

La vremuri noi, vapoare noi :)

In 1912 era "the best" ... și având in vedere că  nu era de croazieră, avea si clasa a 3-a :rade:

.................

Oricum, căpitanii marilor nave sunt la fel de "zurlii" ... in 1912 cpt. Smith alerga Titanicul printre ghețari iar în 2012 cpt. Schettino conducea Costa Concordia la mică distanță de mal, pentru a face cu mâna unor gagici ... 

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu

Am vazut si eu o asemenea magaoaie de aproape si am reactionat exact ca ardelenul cind a vazut girafa!

Am si eu niste poze cu ceva old, puteti vedea ce am gasit  intr-un paralelipiped din tabla, dupa ce l-am taiat cu freza! este ceva filtru folosit secolul trecut in telefonia interurbana, le voi opera pe toate si voi recupera ce se poate!

F1.jpg

F2.jpg

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu

componentele sint in mod clar sovietice! filtrul am inteles ca ar fi provenit din echipamentele de curenti purtatori! oricum, miezurile sint blocate sanatoe cu lac, nu cred ca se pot invirti, deci ramin de utilizat doar cele patru condensatoare!

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări