icar Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Sah si moara am avut, si cel din carton, si cel de mai sus, din lemn. "Nu te supara frate" este si acum. Poate negociez cu nepoatele si pun o poza si cu cel nou. Maroco. Tare mult il jucam. A aparut si unul cu bete din plastic, dar nu e de nici o isprava: aluneca betele intr-o veselie. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Acum 43 minute, adrian_pic a spus: O intrebare, care este originalul? Ei, uite, asta da problema... Link spre comentariu
flomar60 Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Mi-au cazut in mana cateva ziare vechi....bineinteles continutul/informatia a fost retiparita pe hartie moderna!....dar este foarte interesant ce se scria pe vremuri si cum se scria!....iata un exemplu: Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Acum 2 ore, doru3160 a spus: Probabil la CAP-ul ala nu erau electronisti si o folosea electricianul, care facea si pe electronistul. Nu stiu daca a avut un scop declarat...pe valiza scria Electronic II. Ca a ajuns si pe alte maini, nu e vina celor care au produs-o. Pana una, alta, am vazut-o si la baietii de la IIRUC, si aia numai electricieni nu erau...asta asa, ca fapt divers. Ce sa faca un electrician cu trusa de surubelnite din plastic pt acord, pompa de fludor, bisturiu, pensete sau chei fixe de 3...4mm, cine sa stie. Electricienii pe care i-am prins eu, aveau truse din vinilin pliate, cu mai multe compartimente, si printre altele, aveau ciocan de lipit de 100W, ciocan de 250 grame, chei fixe peste 10mm, surubelnite, patent, cleste de taiat, indicator de tensiune si nu mai tin minte...dar o poza cu o trusa goala cred ca se poate, daca mai reusesc s-o gasesc la cine am vazut-o ultima data, acum ceva ani in urma. Pe net n-am gasit modelul ala, dar l-am gasit pe asta...aceeasi geanta, alt continut. Stimabile, astea sint mistouri de autobaza! ideea era ca erau vindute si ca truse pentru electricieni! asa scria pe ele, asa apareau in acte si pe inventarul celor care aveau nevoie de ele. De asta am spus ca probabil erau botezate dupa necesitati! imi pare rau ca nu am fost si eu stringator sa am citeva zeci de bucati acuma! iar in laboratoarele de electronica ale CAP-ului respectiv se foloseau altfel de scule, de alta provenienta si de alta calitate! Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Tot din categoria publicitate, sectia ahint si energie ...cu piscoturi Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 (editat) 1 oră în urmă, Marele Savant a spus: asa scria pe ele Asta da misto de autobaza, numai ca pe ele scria Electronic II. Nu stiu de ce atata praf pt nimic. Editat Octombrie 30, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Bricheta... ...si chibrituri Link spre comentariu
norad Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Un teanc de reviste Racheta cutezatorilor si Start spre viitor. De-a lungul vremii, am primit de la consoarta promisiuni ferme ca revistele vor ajunge la tomberonul pentru hartie si carton. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Vulcan erau romanesti. Balon sadea, mergeai la sigur! De ce le-or fi botezat asa, naiba stie! Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 (editat) Acum 6 minute, icar a spus: Balon sadea, mergeai la sigur! Nici o sansa sa faci pana... Cam asa erau inainte de plastifiere. Cu toate stampilele la locul lor. Cam decolorate, dar nimeni nu s-a gandit ca trebuie sa reziste mai bine de 50 ani. Din motive lesne de inteles, am sters datele personale. Editat Octombrie 30, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Erau vulcanizate? Facute la Vulcan Bucuresti? Link spre comentariu
Ticu Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 (editat) Acum 8 ore, icar a spus: Aparatul asta s-a comercializat si la noi? Da, l-am vazut in 62-63 in familia unor invatatori din Bucuresti unde ma testau ai mei pentru admitere la liceu. Nu se mai gasea pe piata, era deja "vechi". Stateam doar langa el, ma impresiona dimensiunea. Se pare ca nu avea autotransformator, se folosea reteaua direct. Editat Octombrie 30, 2019 de Ticu Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Acum 8 minute, Ion_Bumbu a spus: Erau vulcanizate? Reșapate. O taxa pe bicicleta din 46. Poate le vin idei si le reintroduc. La ce foame de bani e acum, n-ar fi de mirare. Acum au si trotinete. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Naaa, au oxigen, ala trebe taxat! Link spre comentariu
Postări Recomandate