icar Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 De sezon Ma intreb de care cocosel o fi vorba. Sau e reclama mascata la aspirina saracului? Reclama, sufletul comertului. Ultima e de sezon Link spre comentariu
okean Postat Octombrie 30, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2019 (editat) Mamaia 1960, hotelul PARC era deja construit PERLA si celelalte...lui Dej i-au placut localurile, femeile frumoase si tigarile americane ! Editat Octombrie 30, 2019 de okean Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Remarcati, va rog, distanta dintre hotel si mare. Link spre comentariu
okean Postat Octombrie 30, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2019 (editat) Radio vacanta 1967... Editat Octombrie 30, 2019 de okean Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Da, promotorul de noutati si hit-uri muzicale. Pe vremea aia, muzica gidila, inca, placut urechea! Dupa 12 zile la Costinesti, alergam dupa muzica auzita la Radiovacanta. Tot din ciclul "sufletul comertuli" Link spre comentariu
okean Postat Octombrie 30, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2019 (editat) Era si un fel de 112 , copii rataciti (pierduti) pe plaja se ridicau de la sediul Radiovacanta... Editat Octombrie 30, 2019 de okean Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Aparatul asta s-a comercializat si la noi? cred ca da , probabil in numar mic ,am vazut in mai multe locuri , si eu am unul functional , Tesla Talisman ,are tuburi seria U , si autotransformator , sasiul curenteaza ..... Link spre comentariu
okean Postat Octombrie 30, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Like @Усилитель Link spre comentariu
VAX Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 S-a construit mult in perioada respectiva, spre deosebire de ce a urmat (distrugerea industriei nationale si aparitia vilelor bogatanilor si securistilor) dupa '89. Mai sustineti ca atunci totul era de kcat ? Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Acum 3 ore, adrian_pic a spus: Mai exista pe undeva in Iasi astazi neofalina aia de pe vremuri? Era buna la curatat chestiile textile ce nu se puteau spala. Ce am luat in ultimul timp se apropie mai mult de acetona. P.S. Sau aia nu era neofalina? Curata al nabii de bine gulerul textil de la o geaca de piele. Neofalina era, si in principal ai mei o cumparau pt curatat textile...sa fie in casa, ca nu se folosea zilnic. Era foarte volatila, trebuia folosita in spatii foarte bine aerisite sau chiar afara. Nu lasa urme dupa uscare. Mai rau e ca au scos petrolul lampant din fabricatie, si mai nou am gasit un fel de solvent, pe care l-au botezat diluant, dar are miros de gaz insa nu e de aceeasi consistenta, e mai diluat, si mai volatil.Probabil ca mai are si alte fainosaguri in afara de gazul cunoscut. Ultima statie PECO ce a vandut gaz, a fost cea din Baș Ceauș si penultima, statia din Dacia. Daca as fi stiut, as fi facut un stoc de cativa litri. O vreme am inteles ca la moldoveni se mai gaseste inca, dar n-am apucat sa verific nici personal, nici prin altii. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Acum 11 minute, VAX a spus: Mai sustineti ca atunci totul era de kcat ? Aproape totul era de kkt, mai ales oamenii. O proasta de la Alimentara putea fi diva locala iar un mancator de kkt facea ce dorea cu viata ta, pe linie de partid. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 (editat) Acum 4 ore, Marele Savant a spus: Ciudat! pe la CAP-ul unde am lucrat eu in epoca, acestea apareau ca trusa electrician! ceea ce rezulta si din sculele prezente in acesta! Probabil la CAP-ul ala nu erau electronisti si o folosea electricianul, care facea si pe electronistul. Nu stiu daca a avut un scop declarat...pe valiza scria Electronic II. Ca a ajuns si pe alte maini, nu e vina celor care au produs-o. Pana una, alta, am vazut-o si la baietii de la IIRUC, si aia numai electricieni nu erau...asta asa, ca fapt divers. Ce sa faca un electrician cu trusa de surubelnite din plastic pt acord, pompa de fludor, bisturiu, pensete sau chei fixe de 3...4mm, cine sa stie. Electricienii pe care i-am prins eu, aveau truse din vinilin pliate, cu mai multe compartimente, si printre altele, aveau ciocan de lipit de 100W, ciocan de 250 grame, chei fixe peste 10mm, surubelnite, patent, cleste de taiat, indicator de tensiune si nu mai tin minte...dar o poza cu o trusa goala cred ca se poate, daca mai reusesc s-o gasesc la cine am vazut-o ultima data, acum ceva ani in urma. Pe net n-am gasit modelul ala, dar l-am gasit pe asta...aceeasi geanta, alt continut. Editat Octombrie 30, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
VAX Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Acum 6 minute, PCB a spus: Aproape totul era de kkt, mai ales oamenii. O proasta de la Alimentara putea fi diva locala iar un mancator de kkt facea ce dorea cu viata ta, pe linie de partid. Acum este chiar mai rau, se kk pe tine orice interlop. Plus saracia si lipsa de persepectiva pentru majoritatea populatiei. Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Nu mai bine revenim la subiect și lăsăm politica pentru altă dată? Link spre comentariu
adrian_pic Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 (editat) si pe spate era sah O intrebare, care este originalul? sau asta: Editat Octombrie 30, 2019 de adrian_pic Link spre comentariu
Postări Recomandate