icar Postat Mai 6, 2020 Partajează Postat Mai 6, 2020 (editat) Erau niste brosurele, de prin anii 30 - 40 sau chiar mai incoace, cu benzi desenate...p.o.r.n.o. Nu aveau decit citeva pagini, nu mi-am permis sa le pun pe toate. Aici, (lui) Superman (i) se cam ...dezumflă. Editat Mai 6, 2020 de icar Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 6, 2020 Partajează Postat Mai 6, 2020 (editat) Editat Mai 6, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
icar Postat Mai 6, 2020 Partajează Postat Mai 6, 2020 Si cam cit costa o pereche din pantofii de mai sus? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 6, 2020 Partajează Postat Mai 6, 2020 Daca cumperi doar un pantof nu muncesti mai mult de 2 luni la noi. Link spre comentariu
icar Postat Mai 6, 2020 Partajează Postat Mai 6, 2020 Depinde unde muncesti, ca doar nu la strung.... Ca unii, isi cumpara masina, dupa o luna de munca. Link spre comentariu
icar Postat Mai 6, 2020 Partajează Postat Mai 6, 2020 Cum vedeau viitorologii un PC. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 6, 2020 Partajează Postat Mai 6, 2020 Acum 9 minute, icar a spus: Depinde unde muncesti, ca doar nu la strung.... Ca unii, isi cumpara masina, dupa o luna de munca. Calculele se fac cu venitul mediu net. Am revazut acum, nu stiam ca este asa mare. Deci ceva mai putin de o luna pt un pantof. Link spre comentariu
alcon Postat Mai 6, 2020 Partajează Postat Mai 6, 2020 Acum 10 ore, yo9hrb a spus: Blacheuri. Se bateau pe tocurile pantofilor, ca sa reduca uzura si sa-i lasi mostenire nepotilor. Şi puteai să dansezi şi step... Link spre comentariu
icar Postat Mai 6, 2020 Partajează Postat Mai 6, 2020 In armata, plachiurile si tintele m-au ajutat foarte mult. Ofiterul de serviciu dormea in corpul de garda, eu, in serviciul de planton, in dormitor, dar nu in patul meu. Daca O.S.-ului ii trecea prin cap sa verifice plantonul, venind, din corpul de garda, pe aleea pietruita, toncanea cu plachiurile si tintele de pe bocanci. Instinctiv eram in picioare, si din doi pasi pe hol. Link spre comentariu
ratza Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 Ia uite unde era meşteru' strungar! Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 Acum 7 ore, okean a spus: Link spre comentariu
Postări Recomandate