Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Screenshot_20200505-165726_Pinterest.thumb.jpg.dc375150e516e62455250d26f55af5be.jpg

Erau niste brosurele, de prin anii 30 - 40 sau chiar mai incoace, cu benzi desenate...p.o.r.n.o.

Nu aveau decit citeva pagini, nu mi-am permis sa le pun pe toate.Screenshot_20200505-165624_Pinterest.thumb.jpg.74f30932ba54512603588a00f6a75939.jpg

Aici, (lui) Superman (i) se cam ...dezumflă.

Editat de icar
Link spre comentariu
Vizitator
Acum 9 minute, icar a spus:

Depinde unde muncesti, ca doar nu la strung....

Ca unii, isi cumpara masina, dupa o luna de munca.

Calculele se fac cu venitul mediu net. Am  revazut acum, nu stiam ca este asa mare. Deci ceva mai putin de o luna pt un pantof.

Link spre comentariu
Acum 10 ore, yo9hrb a spus:

Blacheuri. Se bateau pe tocurile pantofilor, ca sa reduca uzura si sa-i lasi mostenire nepotilor.

Şi puteai să dansezi şi step...

Link spre comentariu

In armata, plachiurile si tintele m-au ajutat foarte mult. Ofiterul de serviciu dormea in corpul de garda, eu, in serviciul de planton, in dormitor, dar nu in patul meu. Daca O.S.-ului ii trecea prin cap sa verifice plantonul, venind, din corpul de garda, pe aleea pietruita, toncanea cu plachiurile si tintele de pe bocanci. Instinctiv eram in picioare, si din doi pasi pe hol.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări