icar Postat Aprilie 28, 2020 Partajează Postat Aprilie 28, 2020 Acum 38 minute, adrian_pic a spus: Suc de lamaie Nu la aia se refera, ci la stclele alea cu gitul lung, din imaginea dreata sus! Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 28, 2020 Partajează Postat Aprilie 28, 2020 Acum 5 ore, Ion_Bumbu a spus: Accesoriu catare si inaltator? Asa am inteles, nu am fost in partea beneficiara. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 28, 2020 Partajează Postat Aprilie 28, 2020 sigur scrie tomis brandy ? si langa e coniacul hennessy cu o eticheta ciudata ? Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 28, 2020 Partajează Postat Aprilie 28, 2020 Nu cred ca este Tomis brandy. Acolo par a fi bauturi straine. Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 28, 2020 Partajează Postat Aprilie 28, 2020 Acum 39 minute, cocochannel a spus: si langa e coniacul hennessy cu o eticheta ciudata ? da Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 28, 2020 Partajează Postat Aprilie 28, 2020 alcon, pune poza cu bauturile mai mare ca e misto. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 29, 2020 Partajează Postat Aprilie 29, 2020 misto, e un crop tot din poza aia, nu se vede mai clar. cine stie ce o fi in sticlele alea de scrie curvoisier si hennessy pe ele. O fi raft dintr-un magazin romanesc? Link spre comentariu
okean Postat Aprilie 29, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2020 (editat) Poza " sursa " e mai jos si e declarata 1968, facuta de Forman Harrison...montajul celor patru cadre este defectuos si nu-mi apartine ! Coniacul " tarus " este coniacul chinezesc pentru cine isi aminteste... Editat Aprilie 29, 2020 de okean Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 29, 2020 Partajează Postat Aprilie 29, 2020 Nu le prea am cu alcoolurile, dar mi-a placut tare mult Maraschino si Romul adevarat, nu posirca de acum. Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 29, 2020 Partajează Postat Aprilie 29, 2020 Acum 3 ore, okean a spus: Poza " sursa " e mai jos si e declarata 1968, facuta de Forman Harrison... 1968. Asa mai merge. Link spre comentariu
okean Postat Aprilie 29, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2020 Cumva se leaga, Dej a murit in 65', se stie ca-i placeau restaurantele, tigarile americane si femeile frumoase, era dezlegare de sus la baruri de noapte si bauturi fine si pentru " pulime " ! Ceausescu nu le-a avut cu viata de noapte si usor, usor lucrurile s-au " strans " ! Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 29, 2020 Partajează Postat Aprilie 29, 2020 Acum 5 minute, okean a spus: Ceausescu nu le-a avut cu viata de noapte si usor, usor lucrurile s-au " strans " ! Strans pe naiba! Aduceau bani, uneori valuta, ca erau pline de strainezi! Circiumile, da, se inchideau la ora 22. Cind am facut nunta, la ora 22 mi-a stins lumina si au venit sa puna scaunele pe masa, desi mesenii erau la dans sau cu mincarea in farfurie. A, desi se deschideau pe la 8, pina la 10 nu pupai un gram de alcool. Ma rog, cine era de-al casei, mai primea una mica, printre uluci. Link spre comentariu
okean Postat Aprilie 29, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2020 (editat) Ramanem la spirtoase...in Bacau e existat o fabrica de bere modernizata cu tehnologie germana, data in folosinta in anul 1966 se numea " Fabrica de bere spirt si drojdie Margineni " S-au folosit izvoarele de apa de la Margineni pentru fabricarea berii inca din anul 1895 ! Pe linga fabrica de bere era si o fabrica de bauturi spirtoase si lichioruri pentru fabricarea si imbutelierea la sticla de 500 ml a bauturilor spirtoase si lichioruri din sucuri naturale ! Erau apreciate in toata tara ! Reclama este din anii 70' Editat Aprilie 29, 2020 de okean Link spre comentariu
Postări Recomandate