Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Acum 11 minute, adrian_pic a spus:

Ce inseamna trèfle? Se puteau cara 3 saci cu trifoi? :scarpin

Am facut rusa&engleza, Я не знаю :rade:

Editat de okean
Link spre comentariu
Acum 11 ore, cocochannel a spus:

totusi ajuta destul, la fel cum si in cazul tigarilor

Nu afirma nimeni ca doze mari sau moderate de radiatii, nu  ar putea provoca diverse forme de cancer. Am avut un coleg care lucra cu tritiu, aplicatie militara. Vesnic folosea pipeta, tragind cu gura. Mereu era sanctionat, dar degeaba. "Beau trei beri si il pis afara", obisnuia sa zica. Dupa vreo cinci ani (de vreo doi nu mai lucra cu tritiu), a facut cancer la ficat si a trecut in lumea celor drepti. Da, dar omul bea, din greu, cocîrț si mastrofon, adica alcool etilic absolut, stins cu zahar ars, respectiv zat de cafea, avind ficatul facut praf. Se poate spune ca a facut cancer de la rariatii sau de la bautura? Care pe care a influientat?

Acum 11 ore, Thunderer a spus:

daca nu-i rapunea cancerul, aveau mai multe sanse sa-i termine bautura

Din pacate, cam asa era!

Acum 4 ore, ratza a spus:

De la cetatea Piatra Roşie.

Merci, am inteles!

O cunoaste cineva?

0b9942c9c822edf7d8507cd468c7b2a2.thumb.jpg.693ccb7a7604f289c0736f469d62a3e3.jpg

Link spre comentariu

Scrie numele ei si precis este mai cunoscuta decit oricine din familia dumneavoastra...

https://en.wikipedia.org/wiki/Josephine_Baker

"After the war, Baker received the Croix de guerre and the Rosette de la Résistance. She was made a Chevalier of the Légion d'honneur by General Charles de Gaulle.[36]:

Sursa Wiki

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
Acum 35 minute, Ion_Bumbu a spus:

este mai cunoscuta decit oricine din familia dumneavoastra...

Asta ar mai lipsi, sa am popularitatea ei! Unchiul meu, Dunezeu sa-l ierte, avea o "pictura", facuta de cineva, pe o bucata de carton, cu autograful divei, de pe vremea cind a fost la Carabus. Nu stiu ce s-a intimplat cu caronul dupa moartea unchiului.

Link spre comentariu
Acum 18 minute, icar a spus:

Asta ar mai lipsi, sa am popularitatea ei! Unchiul meu, Dunezeu sa-l ierte, avea o "pictura", facuta de cineva, pe o bucata de carton, cu autograful divei, de pe vremea cind a fost la Carabus. Nu stiu ce s-a intimplat cu caronul dupa moartea unchiului.

Nu stii ce s-a intamplat cu autograful??? :qetrwe Bai tata, rasturnam totul cu fundul in sus doar ca sa il gasesc (colectionarii dau bani grei pe asa ceva!). 

Link spre comentariu

Din pacate, cind a murit unchiul meu, eram la Bucuresti. 

Mai erau, prin cutiile cu amintiri, o gramada de poze de epoca, din care ma priveau neamuri indepartate. Probabil au luat, cu toatele, drumul gropii de gunoi, in inconstienta verilor mei.

De, si eu am facut "curat", dind de pomana tot "atelierul" foto si de electronica, alaturi de aproape toate cartile legate de cele doua pasiuni. Si acum alerg dupa doua rezistente, trei condensatori si o mina de suruburi!

Cam asa vedeau viitorologii vremii un apartament din anul 2000!

Screenshot_20200426-132015_Pinterest.thumb.jpg.0fc9ec591604533c688d14bafec4633b.jpg

Priviti mobilierul, ceasul si aparatul radio!

Link spre comentariu
Acum 2 ore, icar a spus:

Nu afirma nimeni ca doze mari sau moderate de radiatii, nu  ar putea provoca diverse forme de cancer. Am avut un coleg care lucra cu tritiu, aplicatie militara. Vesnic folosea pipeta, tragind cu gura. Mereu era sanctionat, dar degeaba. "Beau trei beri si il pis afara", obisnuia sa zica. Dupa vreo cinci ani (de vreo doi nu mai lucra cu tritiu), a facut cancer la ficat si a trecut in lumea celor drepti. Da, dar omul bea, din greu, cocîrț si mastrofon, adica alcool etilic absolut, stins cu zahar ars, respectiv zat de cafea, avind ficatul facut praf. Se poate spune ca a facut cancer de la rariatii sau de la bautura? Care pe care a influientat?

Din pacate, cam asa era!

Tritiu ca astea?

20190912_222028.jpg

20190912_222203.jpg

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări