Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Acum 37 minute, ratza a spus:

Deranjează

In nici un caz. Si eu am pus destule! E realitatea acelor vremuri!

Thunderer, bat cimpii? Eu cred, mai degraba, ca ma jignesti, asa, de amorul artei. Am trait si anii 60, si 70, si 80 si stiu cum arata lumea si alimentarele, ca vad ca la asta se reduce discutia. 

Acum 48 minute, Thunderer a spus:

Sunteti probabil dintre cei care infierau aici:

Vorbestii timpenii, doar de dragul de a jigni! Ma cunosti, stii ce am facut in viata? Nu. Atunci cum iti permiti sa ma acuzi? Asa, ca sa iesi deasupra? Nu ai decit, daca tii asa de mult. Am avut altele de facut, deci sa numar acele de siguranta de pe nadragii unor excentrici.

Alcon, la telefoanele alea din poza a doua, legam un fir de nailon de fisa, si vorbeam cu orele, acasa, cu parintii! 

Editat de icar
Link spre comentariu
10 minutes ago, icar said:

Ma cunosti, stii ce am facut in viata?

Ati perfectionat munca dupa sloganul "noi ne facem ca muncim...". Acum va mirati de unde generatia urmatoare este asa cum este.

NB: Eu am discutat nadragii si caschetele, nu alimentarele, sa nu ma invinovatiti (ca-n alt topic) de ceea ce a postat altul.

Link spre comentariu
Acum 35 minute, Thunderer a spus:

Poza e din Timisoara? Intreb, caci nu stiu, si nu pot recunoaste cladirile.

Poza aia sigur nu este din Timisoara. Au fost cumparate sapte troleibuze la care au fost atribuite numerele F1 - F7, iar cele din imaginea de mai sus au alte numere de inmatriculare. Imaginea de mai jos este din Timisoara.

http://www.ratt.ro/forum/index.php?showtopic=2558&view=findpost&p=134470

fiat marelli 1942.jpg

Link spre comentariu
Acum 3 minute, ratza a spus:

Tovarăşu' alcon, nu terminaţi cu mizeria aia de propagandă comunistă? E nevoie de o pauză de cîteva zile?

Lasa bre tovarasu' in pace! Are trasata sarcina sa inflacareze nostalgicii :85. Fraierii nici macar nu au habar ca mortul de la groapa nu se mai intoarce! 

Seara nici nu se culca pana nu canta  ... internationala :d

@Thunderer ma uit ca la locatie ai AR, nu cumva te-au fugarit si pe tine militienii ca aveai culori prea tipatoare pe haine "prinse cu ace de siguranta"? :scarpin

Link spre comentariu
Acum 9 ore, Thunderer a spus:

Ati perfectionat munca dupa sloganul "noi ne facem ca muncim...".

Vad ca o tii pe a ta, adica sa dai cu oistea in gard. Dai inainte, daca jignirile iti fac bine!

Alcon, propaganda vremii, nu se putea fara ea. Din pacate, o mai vedem si azi, in afisele electorale.

Cum vedeau inaintasii audiofili, un lant de scule Hi-Fi. Si mai ales, instalat in....Screenshot_20200426-130522_Pinterest.thumb.jpg.e66f463c5590fd9ea4db409026c38ed3.jpg

Link spre comentariu

Mi-amintesc..Intamplarea face ca pe 26.04 sunt nascut deci tin minte bine aceasta nefasta zi din 86. Am dus in graba fetitele mele in Gorj de unde este sotia.Parca s-au distribuit acele pastile cu iod si s-au anuntat cateva masuri: spalatul fructelor si legumelor, acoperirea fantanilor..Multe avorturi spontane au fost si copii nascuti cu multe probleme..Nimeni nu i-a tras la raspundere pe acesti iresponsabili.

Link spre comentariu
Acum 16 minute, gica70 a spus:

Multe avorturi spontane au fost si copii nascuti cu multe probleme.

N-a fost stabilită o legătură directă între avorturi și dezastrul de la Cernobîl. Cel puțin nu la noi, in Romania. Tot așa cum nici cu 5G  nu au fost studii aprofundate care sa confirme sau să infirme (cu certitudine) zvonurile apărute din abundenta pe net. Baiatul meu e născut în 87, e matur, fara probleme medicale, are la randul lui copil, sănătos, și bănuiesc nu e singurul. Deci se poate și altfel decât se bârfește.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, okean a spus:

"Mi-amintesc..Intamplarea face ca pe 26.04 sunt nascut"... La multi ani !

Eu vecin pe 25.04 :ewryt45w

Sanatate si sa trecem bine, cu totii, peste napasta asta!

1 oră în urmă, doru3160 a spus:

N-a fost stabilită o legătură directă între avorturi și dezastrul de la Cernobîl. Cel puțin nu la noi, in Romania. Tot așa cum nici cu 5G  nu au fost studii aprofundate care sa confirme sau să infirme (cu certitudine) zvonurile apărute din abundenta pe net. Baiatul meu e născut în 87, e matur, fara probleme medicale, are la randul lui copil, sănătos, și bănuiesc nu e singurul. Deci se poate și altfel decât se bârfește.

Eu am un exemplu, nu stiu cum se numeste in termen medica, copil nascut cu corpul osificat. 

1 oră în urmă, Marele Savant a spus:

si fiica mea e nascuta la citeva luni dupa accident, are si ea la rindul ei o fetita si pina acuma nu au avut probleme de sanatate!

S-o tina Bunul Dumnezeu sub aripa sa! Sigur, nici parintii nu vor sta cu mainile in san!

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări