Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Mare Savant, intreb si io, nu dau cu paru': ai ceva cu mine? Ce am modificat? Am raspuns pur si simplu la chestia asta, afirmata de NICA

Citat

Avea in componenta si o pastila radioactiva de cobalt. Oamenii care lucrau la aceste aparate aveau asupra lor obigatoriu si un dozator de radiatii care era citit periodic la bucuresti

Nu am facut altceva decit sa citez o afirmatie gresita, apartinind lui NICA.

Arata-mi, te rog, ce am modificat si unde.

Editat de icar
Link spre comentariu

Dupa inscriptii receptorul era in gama de unde medii, dupa cat de mare e carcasa posibil cu lampi, auditia era in difuzor ! Pe portbagaj se vede o cutie care are o dimensiune generoasa, probabil baterii de alimentare...

LE. cu lampashe, vezi - aici -

Editat de okean
Link spre comentariu
La 23.04.2020 la 21:23, icar a spus:
La 23.04.2020 la 19:08, Marele Savant a spus:

Avea in componenta si o pastila radioactiva de cobalt. Oamenii care lucrau la aceste aparate aveau asupra lor obigatoriu si un dozator de radiatii care era citit periodic la bucurest

Referirea la pastila de Cobalt apare ca citata de mine! era simplu sa va intoarceti la postare respectiva si sa vedeti la ce m-am referit! nativ, nu avea cum sa apara postul citat de mine ci trebuia sa apara comentariul meu la postarea respectiva! deci a fost editat!

Acum 16 ore, icar a spus:

Mare Savant, intreb si io, nu dau cu paru': ai ceva cu mine? Ce am modificat? Am raspuns pur si simplu la chestia asta, afirmata de NICA

Nu am facut altceva decit sa citez o afirmatie gresita, apartinind lui NICA.

Arata-mi, te rog, ce am modificat si unde.

cele doua postari:

Postarea mea.jpg

Postarea Dv.jpg

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări