Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Asta a fost inceputul, un atelier din Ilinois localitatea Chicago care monta dispozitive " battery eliminators " pentru aparate de radio  pe lampi. Compania s-a numit initial, in anul de fondare 1928, Galvin Manufacturing Corporation ulterior Motorola !

Link spre comentariu
Acum 18 minute, alcon a spus:

Foarte multe bibelouri într-o sufragerie tradiţional comunistă.

bibelouri.jpg

Păi cam acelea se găseau pe piață în epocă. 

Am avut cerbul, dama cu caleașca, porumbelul, elefantul. 

Totuși e cam mare densitatea de bibelouri, vai de cel (cea) care ștergea praful periodic :rade:

Link spre comentariu
Acum 40 minute, alcon a spus:

multe bibelouri într-o sufragerie tradiţional comunistă

Eu am vazut intii cartile si discurile.Sigur nu cu Vali Vijelie! Azi nu prea mai vezi asa ceva intr-o sufragerie. 

Link spre comentariu

Eu am mai văzut recent și sufragerii unde timpul parcă s-a oprit  în loc ... în anii '70 - '80.  Cu deosebirea că în loc de Opera sau Diamant trona o plasmă și la bucătărie "cânta" o chinezărie în locul Milcovului...

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu

AEM timisoara exista .......in 1981 am participat la Sesiunea de comunicari stintifice pt elevi ,unde am luat locul   III cu un dispozitiv electronic de masurat grosimea vopselelor pe tevi de apa/gaz etc, ne-au dus si in vizita la AEM , unde am vazut rondele de rubin artificial care mergeau automat pe o banda , ajungeau sub un laser  care le gaurea in mijloc ......erau lagare pt axul la aparate de masura , contoare etc.....

aem_65427100.jpg

Link spre comentariu

Extrem de interesant! ce aparate de masura produse la Timisoara foloseau ''lagare de rubin''? si gaurite! cred ca m-a sarit rindul, sint tare curis sa aflu, macar dupa 40 de ani!

Link spre comentariu

Florin scuze, am atins unde nu trebuie,:41 voiam sa apreciez postarea, dar mi-a alunecat degetul pe ecran.

Inca o data scuze!

Florin, like!!!

Mare Savant, eu am vazut aparate de masura pe rubin. Nu stiu daca erau facute AEM, sau nu! Dar, daca omul le-a vazut, inseamna ca erau! Diamante artificiale se faceau in Militari, daca nu ma insel, la Turbomecanica. Te puteai angaja numai cu dosar curat! Erau unele din cele mai bune diamante industriale din Europa. Dupa 89, s-a ales praful. Si de diamante....

Variatiuni oe aceeasi tema!

Screenshot_20200422-231034_Pinterest.thumb.jpg.b8f211c39cbd856291e943e2391f0395.jpgScreenshot_20200422-231105_Pinterest.thumb.jpg.14c44379837933c5eb4eb1bca53b697e.jpgScreenshot_20200422-231230_Pinterest.thumb.jpg.de94f19d9cb33976e67068abaead3e79.jpg

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări