gauss Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 (editat) Primusul rusesc , daca este alimentat cu benzina , nu miroase aproape deloc . Se poate folosi si in casa , cu un geam deschis , la fel ca aragazul . Editat Octombrie 29, 2019 de gauss Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 (editat) Maiak si Kashtan, cele mai cele scule. Se zicea ca magul Kashtan era copie dupa un Akai. Editat Octombrie 29, 2019 de icar Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 (editat) A fost si Maiak 203 . N - am avut nimic rusesc ( in afara de Rostov ) , doar un M-2405 polonez . Sotia a avut Kashtan , l - a cumparat fiindca avea boxe . Varianta cu ace , nu cea cu tub la indicator . P.S. - Kashtan n - are nici o legatura cu AKAI . Japonezii au folosit la modelele timpurii sistemul mecanic cu doua " chei " alaturate . Cat despre electronica ... Editat Octombrie 29, 2019 de gauss Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Maiak-ul avea un amplificator incorporat, dar era mono. Dar avea iesire stereo, puteai cupla un ampli stereo. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 (editat) Am modificat Mayak-ul cu adaugarea unui kit amplif de 15w in interior plus oprirea automata optica la terminarea benzii (stop banda schema din Tehnium ) Editat Octombrie 29, 2019 de dan-a2 Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Mix(t!)er manual. Microfon Link spre comentariu
VAX Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Acum 1 oră, icar a spus: Nu l-am avut, eram conservatoristi, Eu (parintii) l-am avut pana prin anul 1978. Era pe sanie, nu avea roti. I s-a tocit colectorul la rotor si au cumparat unul romanesc. Nu era nici pe departe ca Racheta. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Aspirator am avut Record , romanesc . Mai multe " versiuni " ... Am vazut in epoca unul rusesc , ca un cazan mai mic . Zgomotos , dar puternic ... Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Maiac205 are oprire automata la capătul benzii, trebuie benzi cu o parte metalizata la capetele, rosu și verde..... Benzile Scoch, BASF aveau, când uneau cele 2 tije de control, întra în funcțiune electromagnetul cu un zgomot tare, ma trezeam, ca de multe ori adormeam, între 2 boxe ascultând JMJ/Concert în China.... Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 (editat) Au fost in comert niste truse AGFA pentru benzi de magnetofon . Contineau capete rosii si verzi , metalice argintii , o rola de scotch special pentru lipit , o sanie cu canal de latimea benzii , pentru lipit , cu sant de taiere in diagonala , o lama cu suport pentru taiere , o forfecuta amagnetica etc . Toate intr - o cutie marisoara de plastic transparent . N - au vazut tejgheaua ... , am avut doua bucati . Editat Octombrie 29, 2019 de gauss Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 (editat) . Editat Octombrie 30, 2019 de franzm Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Acum 14 ore, icar a spus: Maiak si Kashtan, cele mai cele scule. Se zicea ca magul Kashtan era copie dupa un Akai. Le pica volantul într-o veselie. La Maiak si cheia (de metal). Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 (editat) Acum 7 minute, franzm a spus: Le pica volantul într-o veselie. Probabil trebuia si ajutat...am avut cateva maiak si cateva kashtan, din astea mai am doua, dar nici unul cu probleme la volant. Ce era deranjant, rola din cauciuc care antrena volantul era dura si scotea zgomot.Daca era schimbata (mergea rola de la Belcanto), atunci puteai sa dormi cu el in camera. Editat Octombrie 30, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Mai mult ca sigur. Cele care au ajuns pe mâna mea au avut oarece trecut. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 (editat) Forta necesara comutarii mecanicii la Maiak era prea mare . Cei care butonau frecvent , cautand pe benzi etc . faceau bataturi la jumatatea degetului aratator ... Butonul era incomod , si mai ceda cateodata . La AKAI , cele cu doua chei , butoanele erau lungi , cu latime suficienta , mult mai ergonomice , iar forta necesara actionarii era mica spre rezonabila . In fine ... P.S. - Maiak cu volantul cazut de pe ax am intalnit si eu , vreo trei bucati . Altfel , cu ceva intretinere , erau rezonabile . Cred ca modelul 205 a fost cel mai raspandit in Romania , s - au importat in numar mare , iar pretul era destul de mic . M-2405 era 7.300 lei , asemanator cu Kashtanul . Un salt calitativ a fost Rostov - ul . Editat Octombrie 30, 2019 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate