alcon Postat Aprilie 9, 2020 Partajează Postat Aprilie 9, 2020 Când eram mici copii, căutam fantome prin subsolurile magherniţelor părăsite de pe străzile noastre şi ne cumpăram lanterne Luminiţa şi Pionier de la magazinul din poză. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 9, 2020 Partajează Postat Aprilie 9, 2020 1 oră în urmă, adrian_pic a spus: Daca la Antibiotice Iasi nu se dadea jos tubulatura nici o data pe an nu prea inteleg excesul de zel de la o fabrica de mezeluri. Intra cativa ani intr-o fabrica din preparate din carne, munceste acolo zi de zi, nu musafir care cade din pod, si atunci o sa intelegi ca printr-o tubulatura din inox prin care ''curge'' fum o saptamana, sunt depuneri pe care nu le poti duce pe saptamana viitoare, pt ca va curge gudron pe carucioarele de marfa, si atunci unii care abia asteapta sa vaneze cazuri din astea, vor face spume la gura facand reclama unui astfel de accident. Ce tubulatura prin care curge fum ai tu la antibiotice? Ti-am zis, stai prea mult pe net. In viata reala e putin diferit. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 9, 2020 Partajează Postat Aprilie 9, 2020 @doru3160 pai din ce spui tu reiese ca eu sunt mincinos, ca nu am intrat in aceste fabrici niciodata si ca tot ce am scris este de pe net. Te intreb: crezi ca vorbesc din ce am vazut cu ochii mei (intrand in aceste fabrici) sau am citit doar de pe net? Tu pana acum nici nu mi-ai spus daca ai intrat vreodata in SALBAC. De ce te fofilezi si nu dai un raspuns clar: am lucrat, am intrat sau nu am intrat in SALBAC?! Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 9, 2020 Partajează Postat Aprilie 9, 2020 De ce, daca nu ai intrat in SALBAC nu existi? Sau numai aia detin adevarul absolut? Vad ca bati campii cu candoare si de asta m-am bagat in discutie, avand la activ cativa ani lucrati ca inginer intr-o fabrica de preparate din carne, dar acum sincer, imi pare rau ca nu te-am lasat sa spui povestile tale asa cum vrei tu. Chiar nu vreau sa fac public CV-ul doar ca sa-ti dau tie socoteala. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 9, 2020 Partajează Postat Aprilie 9, 2020 (editat) Acum 54 minute, doru3160 a spus: De ce, daca nu ai intrat in SALBAC nu existi? Sau numai aia detin adevarul absolut? Vad ca bati campii cu candoare si de asta m-am bagat in discutie, avand la activ cativa ani lucrati ca inginer intr-o fabrica de preparate din carne, dar acum sincer, imi pare rau ca nu te-am lasat sa spui povestile tale asa cum vrei tu. Chiar nu vreau sa fac public CV-ul doar ca sa-ti dau tie socoteala. Pai tu sustii ca eu scriu de pe net si incerci sa induci ideea ca eu nu am pus piciorul niciodata in SALBAC. Daca eu iti spun ca in pod la SALBAC am calcat pe dulapi de lemn (scanduri lungi si groase de lemn) pusi pe niste grinzi pentru ca nu se putea calca pe plafonul camerelor (celule cum le zici tu), tu vii si spui: Citat Probabil erau din lemn...cele vazute de mine erau din inox, si tineau si 4 oameni deasupra. Acum o dai la intors cu Citat daca nu ai intrat in SALBAC nu existi? Pai ma faci mincinos??? Tu nu ai intrat la SALBAC dar stii ce este acolo si eu care am intrat spun minciuni?! Editat Aprilie 9, 2020 de adrian_pic Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 9, 2020 Partajează Postat Aprilie 9, 2020 Acum 17 ore, Thunderer a spus: Confundati cu E-urile care sunt adaosuri chimic Nu confund nimic, doar ca nu ai citit atent! Acum 12 ore, ctepeo a spus: Romarta" ce fel de magazine se doreau a fi? Universale? Erau magazine de moda, ca sa zic asa. Adica vindeau țoale si incaltaminte mai eleganta, femei si barbati. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 9, 2020 Partajează Postat Aprilie 9, 2020 (editat) 1 oră în urmă, adrian_pic a spus: Pai ma faci mincinos??? Tu nu ai intrat la SALBAC dar stii ce este acolo si eu care am intrat spun minciuni?! Asa ceva este considerat loc periculos de munca.Tu ai intrat acolo ca musafir, e problema ta, dar eu nu mi-as trimite oamenii de la intretinere acolo, sau eu sa fac pe viteazul pe barna, stiind ca exista pericol de cadere in gol. Exista niste norme care cand e vorba de viata oamenilor, trebuiesc respectate, de asta nu cred ca poate exista asa ceva, undeva. Daca tu ai vazut, bravo tie, eu refuz sa cred ca exista asemenea loc, unde esti obligat sa intervii, dar nu ai nici o garantie ca te mai intorci pe unde ai venit. Editat Aprilie 9, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 9, 2020 Partajează Postat Aprilie 9, 2020 43 minutes ago, icar said: Nu confund nimic, doar ca nu ai citit atent. Asa e, ati trecut la alt subiect. Revenind la MDM, unul dintre motivele reducerii proportiei de MDM in "carne" nu e praful de os, dupa cum am glumit eu. In MDM intra si zgarciuri, dar si vene si alte vase de sange. Dupa boala vacii nebune, s-a vazut transmiterea prin "carnea" MDM a bolii si la oameni. In fine, e un subiect scârbos. Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 9, 2020 Partajează Postat Aprilie 9, 2020 Acum 28 minute, Thunderer a spus: In MDM intra si zgarciuri Da, de aici vorbim de cu totul altceva! Ar fi o justificare, dar e puerila: nevoia de hrana. Dar nu putem vorbi de asta, cind alaturi zac cimpuri in paragina! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 9, 2020 Partajează Postat Aprilie 9, 2020 1 oră în urmă, icar a spus: Nu confund nimic, doar ca nu ai citit atent! Erau magazine de moda, ca sa zic asa. Adica vindeau țoale si incaltaminte mai eleganta, femei si barbati. Tu crezi ca ctepeo zis si djl pune vre-o intrebare la care nu stie deja raspunsul? Acum 48 minute, doru3160 a spus: Asa ceva este considerat loc periculos de munca.Tu ai intrat acolo ca musafir, e problema ta, dar eu nu mi-as trimite oamenii de la intretinere acolo, sau eu sa fac pe viteazul pe barna, stiind ca exista pericol de cadere in gol. Exista niste norme care cand e vorba de viata oamenilor, trebuiesc respectate, de asta nu cred ca poate exista asa ceva, undeva. Daca tu ai vazut, bravo tie, eu refuz sa cred ca exista asemenea loc, unde esti obligat sa intervii, dar nu ai nici o garantie ca te mai intorci pe unde ai venit. sint milioane de locuri de munca unde nu ai nici o garantie ca te intorci seara acasa. ca de exemplu in centralele nucleare, in mine, sau ca simplu conducator auto! Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 9, 2020 Partajează Postat Aprilie 9, 2020 (editat) Acum 51 minute, Marele Savant a spus: ca de exemplu in centralele nucleare, in mine, sau ca simplu conducator auto! Ca de ex cineva trebuie sa fie gica contra. Majoritatea accidentelor se intampla cand nu se respecta normele de protectia muncii. Cand voit incalci niste norme, n-ai decat sa crapi. Editat Aprilie 9, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 9, 2020 Partajează Postat Aprilie 9, 2020 Nu e chestie de incalcare a regulilor mereu, ci mai curand nu se cauta si gasesc alte modalitati de a face intr-un alt fel, unul unde riscul este redus sau eliminat. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 9, 2020 Partajează Postat Aprilie 9, 2020 De asta am si spus majoritatea si nu toate. Cand tu mergi deasupra unui tavan subtire, stii ca oricand poti ameti, aluneca sau dezechilibra si poti cade in gol, deja nu mai e intamplare. Asa ceva intr-o fabrica serioasa nu se intampla, iar daca se intampla, cu siguranta e vorba de incompetenta(indulgent spus) si rea vointa. Lasam acum soferii de naveta cosmica si alte meserii asemanatoare cu cea de inginer intr-o fabrica de carnati. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 9, 2020 Partajează Postat Aprilie 9, 2020 Am spus si am fost contrazis, pe alte platforme Internet, vina nu e a muncitorului, ci a angajatorului. Angajatorul trebuie sa-ti asigure loc de munca securitar si sa iti explice cum sa eviti sau reduci riscul. Muncitorul nu are competenta, de cele mai multe ori, sa recunoasca riscul. Nu stiu la ce nivel asta e realizabila in România insa. Link spre comentariu
Postări Recomandate