Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...


Postări Recomandate

14 minutes ago, icar said:

Da, uitasem ca majoritatea stau la bloc!

 

Hai sa-i zicem calciu. Gainile maninca mortarul de pe pereti, daca nu le bagi calciu in mincare. Nu praful de oase e problema in mincarea de azi, ci E-urile, sarea si zaharul! Ca e-n toate, "si-n cele ce miine vor ride la soare!"

MDM se refera exclusiv  la curatirea mecanica a "carnii" de pe os. Confundati cu E-urile care sunt adaosuri chimice.

 

@doru3160, time is money!

Link spre comentariu
Acum 9 ore, franzm a spus:

Mustarul dulce se manânca traditional în Bavaria si în zonele limitrofe cu "cârnati albi". Se uda cu bere de grâu.

 

Îmi lasă gura apă!

Adaug ceva, "Picior de porc сa la Cehia, copt în bere Kozel. Se serveşte la alegere cu varză murată sau înăbuşită, сastraveţi muraţi, hrean şi muştar Mustarda.".

Link spre comentariu
Acum 36 minute, adrian_pic a spus:

Ia de aici, ca mustar ai!

Ti-am spus ca te hranesti prea mult de pe net cu informatii. Si macar daca ai fi mai pretentios, dar inghiti tot ce prinzi.

Acum 35 minute, Thunderer a spus:

time is money!

Cand iti prepari singur mancarea, in mod sigur nu tii cont de asta.

Link spre comentariu
Acum 55 minute, icar a spus:

Da, uitasem ca majoritatea stau la bloc!

Las' c-am avut eu. Metoda bătrînească, aia cu castron, scobitoare şi nucă a eşuat regeşte faţă de alte dăţi în care am folosit-o cu succes, mizerabilii ocoleau toate capcanele. Drept urmare... i-am împuşcat. :)

Metoda bătrînească: în nucă se înfige o scobitoare pe care se pune momeala (slănina merge brici), iar pe nucă se sprijină marginea unui castron mai greu sau a unui borcan, astfel încît scobitoarea să fi cu momeala în interior, aproape de peretele castronului. Şoarecele se strecoară să ia momeala, iar castronul cade peste el datorită echilibrului extrem de precar.

Link spre comentariu
Acum 24 minute, doru3160 a spus:

Ti-am spus ca te hranesti prea mult de pe net cu informatii. 

Am specificat clar ca am intrat in SALBAC. Daca nu as fi intrat cum de pot sti ca la intrare au un utilaj care te spala pe talpa si pe laterale cu niste perii? Sa-ti spun ce firma a vandut senzorii de temperatura si umiditate? Asta nu gasesti pe net :rade:

Link spre comentariu

Probabil erau din lemn...cele vazute de mine erau din inox, si tineau si 4 oameni deasupra. In fiecare sambata se facea revizie, se dadea jos tubulatura, se igieniza, se remediau eventuale defecte si niciodata n-a fost pericol sa treaca careva prin tavanul celulei. Iar povesti pt impresie artistica.

Link spre comentariu

Tu si fost in pod? Erau niste traverse din metal din perete in perete de care erau prins plafonul camerelor si pe ele erau dulapi din lemn ca sa poti merge prin pod la senzori. Cam peste tot erau cate doi unul langa altul dar erau si bucati unde era un singur dulap. Cand am trecut peste un dulpat m-am dezecilibrat si mi s-a spus ca daca calc alaturi intru cu piciorul prin plafonul camerei. Desi eu am fost prin 2008 la SALBAC din ce vad in film(2017) nu s-a schimbat nimic la acele celule. Nu cred sa fi facut investitii in pod (nu-i vad rostul). 

Link spre comentariu

Ce povestesti tu e de domeniul SF. Nici box paletii  nu erau din lemn, dar sa mai vorbim de un tavan ca o coaja de ou, pe care mergeai pe scanduri, e cumva de neimaginat pt unul care stie ce e ala flux tehnologic si cam care sunt materialele agreate in constructiile din industria alimentara. Dar ca sa fie bine, sa nu fie rau, tu ai dreptate si eu liniste. O sa incerc sa ma abtin de la comentarii, ca am obosit sa combat tot felul de legende si folclor urban.

Link spre comentariu

Bre ai fost in SALBAC, da sau nu? Eu am intrat in SALBAC. Tu combati fara detalii, da-mi niste detalii din interior (cat de inalt era podul, era doar un culoar lung sau erau un L sau un T? Eu ti-am spus clar: in 2008 am intrat in acea fabrica. Cand vrei sa intrii in zona de productie este sau nu este presul ala de perii care te spala pe picioare? (urci 2-3 trepte, intrii pe presul ala cu perii, te tii de balustradele din stanga si din dreapta, iti spala talpa si lateralele si apoi cobori dincolo). 

Acum 34 minute, doru3160 a spus:

Ce povestesti tu e de domeniul SF. Nici box paletii  nu erau din lemn, dar sa mai vorbim de un tavan ca o coaja de ou, pe care mergeai pe scanduri, e cumva de neimaginat pt unul care stie ce e ala flux tehnologic si cam care sunt materialele agreate in constructiile din industria alimentara. Dar ca sa fie bine, sa nu fie rau, tu ai dreptate si eu liniste. O sa incerc sa ma abtin de la comentarii, ca am obosit sa combat tot felul de legende si folclor urban.

Pai si la Antibiotice Iasi la fel aveai sansa sa intrii cu piciorul prin tavan la sectia de Parenterale si acolo nici macar nu erau peste tot dulapi de lemn. Apropo stii cat de subtire era tubulatura in pod la HVAC-urile de la Antibiotice? Stiu ai sa spui ca nici in Antibiotice Iasi nu am intrat :85. Si acolo vorbim de fabrica de medicamente nu de fabrica de salam. 

 

P.S. Unde am facut eu vorbire de box paleti? Eu am zis dulap din lemn = o scandura lunga si groasa . 

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
Acum 1 oră, doru3160 a spus:

Probabil erau din lemn...cele vazute de mine erau din inox, si tineau si 4 oameni deasupra. In fiecare sambata se facea revizie, se dadea jos tubulatura, se igieniza, se remediau eventuale defecte si niciodata n-a fost pericol sa treaca careva prin tavanul celulei. Iar povesti pt impresie artistica.

Daca la Antibiotice Iasi nu se dadea jos tubulatura nici o data pe an nu prea inteleg excesul de zel de la o fabrica de mezeluri. 

Link spre comentariu
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări