adrian_pic Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 Nu stiam eu de ce esti asa acid de la o vreme 'ncoace Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 1 minute ago, adrian_pic said: Nu stiam eu de ce esti asa acid de la o vreme 'ncoace Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 Lasa bre, ne intelegem noi intre noi ca suntem concitadini, poate imi da si un BAN . Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 N-am marunt... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 1 oră în urmă, adrian_pic a spus: Nu stau la casa si NU AM SOARECI IN APARTAMENT!!! Cum sa am soareci in apartament??? (nu am nici molii, nici furnici sau alte gaze). boeuf e corect. Eu stau la casa cu tot felul de acareturi dar in bucataria de vara, in atelier sau in casa soareci n`am! Urme prin curte da, ieri am gasit unu, azi altul, cine i`a executat nu stiu insa "armata" mea e pe pozitie si dupa cum arata mita mare...se va spori! Mai apare si cite un sobolan, rar de tot, stiu de el ca`l lasa "expertul" in fata usii deobicei. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 (editat) Doru și Adrian, mai bine ne povestiți, de exemplu, cum a fost distrus un important obiectiv industrial - Nicolina Iași - cum au fost vândute polonezilor liniile de fabricație utilaje, cum a fost vândut terenul de două ori pentru a deveni obiectiv imobiliar ... chestii d'astea old stuff Editat Aprilie 8, 2020 de +_Florin_+ Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 (editat) Lasati salamul si alte chestii tocate si amestecate. Sunt tot felul de produse la care pe eticheta scrie afumat (ceafa, kaizer, etc) si sunt abalate in pungi vidate. Cand desfaci punga aia, musteste de lichid. Cum naiba e afumat cand prin afumare se pierde apa, se deshidrateaza? Editat Aprilie 8, 2020 de daniels Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 Daca as sti amanunte, mai ca as povesti.Dar toate s-au intamplat noaptea, ca hotii, intelegeri la mese copioase.Noi numai ne-am trezit ca toata lumea ca nu mai sunt. Vad zilele astea convoaie de camioane pline cu lemne. Nimeni si nimic nu misca dintre cei care ar trebui sa se autosesizeze.ma bate un gand sa inchiriez cateva camioane si sa iau si eu ceva trunchiuri, daca stapanirea se face ca nu vede. Acum 6 minute, +_Florin_+ a spus: mai bine ne povestiți, de exemplu, cum a fost distrus un important obiectiv industrial - Nicolina Iași Acum 2 minute, daniels a spus: Cum naiba e afumat cand prin afumare se pierde apa, se deshidrateaza? De esenta de fum ai auzit? Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 2 minutes ago, daniels said: Lasati salamul si alte chestii tocate si amestecate. Sunt tot felul de produse la care pe eticheta scrie afumat (ceafa, kaizer, etc) si sunt abalate in pungi vidate. Cand desfaci punga aia, musteste de lichid. Cum naiba e afumat cand prin afumare se pierde apa, se deshidrateaza? Afumarea e facuta prin imersia in lichid afumant. Un fel de crema de ghete portocalie sau alta culoare. Afumarea aia cu uscare dureaza prea mult. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 Acum 9 minute, Ion_Bumbu a spus: Eu stau la casa cu tot felul de acareturi dar in bucataria de vara, in atelier sau in casa soareci n`am! Urme prin curte da, ieri am gasit unu, azi altul, cine i`a executat nu stiu insa "armata" mea e pe pozitie ...... La mine apar șoriceii toamna, dar am și eu armată pisiceasca care-și face datoria ostășește. Ii găsesc morți prin curte și uneori pe pragul ușii. Șobolan n-am văzut până acum, dar pe vremea când locuiam la bloc... erau destui. Apăreau seara pe lângă zidurile blocului, probabil se hrăneau din tomberoane ori de la ghena de gunoi. Nu odată am găsit dimineața cârpe și cotoare de mere pe galeria de evacuare a motorului mașinii, probabil îi atrăgea căldura și se cuibareau acolo pe timpul nopții. Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 Am auzit, dar nu e afumare, i se da gust de fum Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 Exact, de aici si lichidul. Acum 19 minute, Thunderer a spus: Afumarea aia cu uscare dureaza prea mult. Nu de timp e vorba...ca sa afumi in celule de afumare, trebuie sa alimentezi niste generatoare de fum cu aschii lemn curat, fara alte materiale, trebuie sa alimentezi ventilatoare, trebuie sa platesti un om care sa se ocupe de proces, pt ca nu prea poate fi automatizat, in celule intrand o gama mare de produse, cu timpi si conditii de fierbere si afumare diferite. Un utilaj automat costa. Poate intre timp au achizitionat si asa ceva, dar cu siguranta nu multi procesatori isi permit asemenea utilaje.Deci solutia cu esenta de fum e cea mai banoasa...si nu dupa bani alearga toti in zilele noastre? Nu banul e esenta capitalismului? Ce va mai plangeti pt mici inconveniente? Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 Acum 27 minute, +_Florin_+ a spus: Doru și Adrian, mai bine ne povestiți, de exemplu, cum a fost distrus un important obiectiv industrial - Nicolina Iași - cum au fost vândute polonezilor liniile de fabricație utilaje, cum a fost vândut terenul de două ori pentru a deveni obiectiv imobiliar ... chestii d'astea old stuff Niste "romani" de seama au facut posibil acest lucru: Citat In dosarul 12/P/ 2012 al DNA Iaşi s-a început urmărirea penală, în luna martie, pentru: - Laszlo Gyerko- fost vicepreşedinte al AVAS pentru conflict de interese şi abuz în serviciu contra intereselor publice şi abuz în serviciu în formă calificată - Laszlo Fabian- administrator SC Concept Investment SRL Braşov pentru complicitate la conflict de interese, complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice, la abuz în serviciu în formă calificată şi la uz de fals - Endre Porkolab- administrator al SC Real Estate Development, pentru complicitate la conflict de interese şi la la abuz în serviciu contra intereselor publice Citat Privatizarea și restructurarea Compania a fost privatizată în cea de-a doua jumătate a anului 2002, prin vânzarea de către AVAS a pachetului majoritar de acțiuni consorțiului format din Mecanoexport SA și Asociația Salariaților Nicolina. După privatizare, în martie 2004, consorțiul a vândut un teren de 4,6 hectare unei persoane fizice din București, la un preț mult subevaluat, de doar 1,68 milioane de dolari, vânzare făcută fără respectarea legii privind anunțul publicitar. La nici o săptămână de la tranzacție, „norocosul” bucureștean a vândut terenul cumpărat de la Nicolina cu 4,2 milioane de dolari. https://adevarul.ro/locale/iasi/fabrica-nicolina-iasi-cele-mai-rasunatoare-devalizari-romania-ajuns-faza-penala-11-persoane-anchetate-faliment-intentionat-1_50ae3f117c42d5a6639b0684/index.html http://wikimapia.org/14691568/ro/S-C-NICOLINA-S-A In al doilea link poti citi sa vezi si cum au daramat turnul de apa. Ca de obicei nimeni nu era la curent si s-a invocat o greseala. Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 Acum 2 ore, adrian_pic a spus: NU AM SOARECI IN APARTAMENT!!! Da, uitasem ca majoritatea stau la bloc! Acum 2 ore, Thunderer a spus: Praf de oase sa-i zicem? Hai sa-i zicem calciu. Gainile maninca mortarul de pe pereti, daca nu le bagi calciu in mincare. Nu praful de oase e problema in mincarea de azi, ci E-urile, sarea si zaharul! Ca e-n toate, "si-n cele ce miine vor ride la soare!" Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 (editat) Acum 37 minute, doru3160 a spus: Exact, de aici si lichidul. Nu de timp e vorba...ca sa afumi in celule de afumare, trebuie sa alimentezi niste generatoare de fum cu aschii lemn curat, fara alte materiale, trebuie sa alimentezi ventilatoare, trebuie sa platesti un om care sa se ocupe de proces, pt ca nu prea poate fi automatizat, in celule intrand o gama mare de produse, cu timpi si conditii de fierbere si afumare diferite. Un utilaj automat costa. Poate intre timp au achizitionat si asa ceva, dar cu siguranta nu multi procesatori isi permit asemenea utilaje.Deci solutia cu esenta de fum e cea mai banoasa...si nu dupa bani alearga toti in zilele noastre? Nu banul e esenta capitalismului? Ce va mai plangeti pt mici inconveniente? La SALBAC (fabrica de Salam Bacau) erau automatizate celule in 2008 cand am fost pe acolo (PLC-uri Siemens Simatic S7-400 daca imi aduc bine aminte). Ia de aici, ca mustar ai! P.S. Iti ploua in gura? Eu am bagat doua mere ... ca sa se mai duca saliva! Editat Aprilie 8, 2020 de adrian_pic Link spre comentariu
Postări Recomandate