Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...


Postări Recomandate

Acum 22 minute, doru3160 a spus:

Da, te inteleg...sigur ai vazut si o curva la viata ta, si de atunci nu te mai uiti dupa femei.

Stiu ca la tara oamenii nu sunt deloc oripilati de soareci, dar ei sunt rezistenti! La mine cei 4 bunici sunt nascuti in Iasi! Deci eu ajung in secunda 2 la spital daca un soarece a trecut peste un aliment si eu il consum. Am avut coleg la AC un tip din Gura Humorului si mi-a zis (desi mi-a fost greu sa il cred, dar au confirmat mai multi din grupa ca au facut acelasi lucru) ca la tara cand era copil a mancat si gainat de pasare ca ... era curios si nu avea ce face.

Nepotii tai sunt fix ca mine! De la ei ai sa intelegi ce inseamna sa fii crescut intre betoane si cu mancare de la Gostat (ca tot discutam de old stuff). 

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

De ce nu deschizi una sa vezi?

 

Imi aduc aminte si acum, la bunici, gaurile si puii de soareci crescuti in ladoiul cu malai. Nu a murit nimeni de atins de soareci la tara. Insa la oras e cu totul alta problema. Zoaiele orasului nu se compara cu un găinaţ sau un rahat de porc.

Editat de Thunderer
Link spre comentariu
1 oră în urmă, adrian_pic a spus:

munictor care arunca intr-un malaxor un bax de hartie

Povesti! Hirtia ar face sa fermenteze carnea chiar inainte de a o baga pe maț!

Adrian, soareci ai si in casa! Normal ce se trag unde e cald si bine si nu ii poti omori instantaneu pe toti!

Doru, corect! 

Pai si taranii folosesc MDM pentru salata de beof (sper ca am scris bine!), pentru toba, pentru maietec, dar, saracii, nu stiu ca-i zice asa!

Link spre comentariu
La 07.04.2020 la 20:09, doru3160 a spus:

In ultimul timp am incercat marca asta. Cele cu ardei iute si/sau cu boabe sunt preferate.

image.thumb.jpeg.afd50c7bbd0c63907e75b53d847394cb.jpegMustar cu chili Crenvurstila 230 g - Auchan online

Aoleu...un nenorocit de-asta de Çrenvurstila" am luat acum cateva luni, a ajuns instant la gunoi, avea gust oribil, cu iz de acid sulfuric, parca lingeai o baterie auto. Tot "mamaia" e de baza...

Link spre comentariu
24 minutes ago, icar said:

Pai si taranii folosesc MDM pentru salata de beof (sper ca am scris bine!), pentru toba, pentru maietec, dar, saracii, nu stiu ca-i zice asa!

Nu chiar. Una e cum cureti tu carnea de pe os (cu mana, poate te ajuti cu o furculita sau un cutit), insa in industrie operatia mecanica iti garanteaza si alte componente, in afara de carne, in urma dezosarii. Praf de oase sa-i zicem?

Link spre comentariu
Acum 1 oră, adrian_pic a spus:

A fost un video la un moment dat care circula pe net cu un munictor care arunca intr-un malaxor un bax de hartie igienica. Directorul dupa ce a vizionat filmul a spus ca habar nu avea de aceasta practica ....  insa nu a putut justifica cantitatea imensa de baxuri de hartie igienica din incinta :rade:

Ce pot sa va zic eu, ca am vazut cu ochii mei si asta nu la noi ci intr-un supermarket din Vest : un soarece trecand prin fata celui care spala cu masina printre randuri. Si eu si el am cascat niste ochi dar apoi el ... a inceput sa se uite in alta directie ca si cum nimic nu s-a petrecut. 

 

soareci sunt peste tot, si sunt imposibil de eliminat. vine exterminatorul, dispar pentru o vreme, pe urma apar din nou. in ro pana sa plec stiu un chiosc de desfacere produse alimentare, carne, oua , mic nene, nu poti sa zici ca nu se puteau astupa toate gaurile si curata, aflat in piata centrala a orasului, in care se stingea lumina la inchidere ca sa nu se vada sobolaneii cum mancau ouale din vitirnele frigorifice. nu e legenda auzita ci traita de mine.

 

hartia igienica e mai ieftina decat celuloza vegetala care intra in compozitia crenvurstilor si a altor paste alimentare si probabil ca e destul de curata de vreme ce se cheama igienica.

ala care aproviziona chioscul avea si abator la marginea orasului. cand facea produsul numit "carnati proaspeti" se punea in malaxor (de fapt era un tocator) toata carnea care isi pierduse culoarea si nu mai putea fi vanduta, condimente la greu, grasimi si alte subproduse, sare si apa cu furtunul cat de multa. E incredibil cata apa poate sa retina o carne tocata. tin minte si acum ca masina era facuta la Slatina, un reductor foarte prost care pierdea uleiul pe la niste rondele din plumb. Pana am rezolvat cu un alt reductor, garnituri din piele groasa si o vaselina de tractor in locul uleiului de transmisii, carnatii aia au avut parte si de ceva lubrefianti.  

Link spre comentariu
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări