Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Acum 13 minute, alcon a spus:

Pe atunci îmi mai plăcea şi un muştar importat din Cehoslovacia, era de culoare maro, dulce, cu o tentă de hrean şi cu altceva necunoscut până în ziua de azi.... La orice oră din zi şi din noapte îmi plăcea să mănânc acel muştar Cehoslovac pe pâine, ăla era cu adevărat demenţial.

Mustarul dulce se manânca traditional în Bavaria si în zonele limitrofe cu "cârnati albi". Se uda cu bere de grâu.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, alcon a spus:

securistul din spatele fotografului.

Mai taiati dracului din ele, ca prea exagerati! Acuma, ca numa in buda nu ai camera de supraveghere, nu se mai plinge nimeni, ba e chiar fericit!

Acum 4 ore, adrian_pic a spus:

era bun mustarul pe atunci de puteam manca 3 sandwich

Sandwich-urie astea erau o delicatesa, nu-ti mai trebuia salam! Si har Domnului, se gasea destul! Mustar, normal, ca doar nu salam! Tin minte, era prin 1988 sau 89, cind pe rafturile magazinelor alimentare nu gaseai decit creveti vietnamezi, morcovi in apa si cutii cu sare, oficiosul partidului, Scînteia, nu gasise altceva de criticat deci faptul ca mustarul era...expirat!

Borcanele alea verzi, le gaseai prin toate circiumile de la tara!

Editat de icar
Link spre comentariu
4 hours ago, adrian_pic said:

Normal! Pe timpul lui ceasca luam o felie de paine o ungeam cu un strat de 1mm de mustar, puneam o alta felie de paine deasupra si ... mancam sandwich cu mustar! :84

P.S. Totusi de ce sa ma cac pe mine ... era bun mustarul pe atunci de puteam manca 3 sandwich odata. 

Era un meniu foarte hranitor. Toata gama din necesarul unei alimentari stiintifice in doar 2 ingrediente. Ca acele 50 de salamuri intr-unul singur. Si ala plin de zgarciuri, dar zgarciuri sanatoase. Facute din carnita de porc hranit natural cu produse furajere tratate cu DDT sanatos.

Saracie lucie!

Link spre comentariu
Acum 10 minute, Thunderer a spus:

Facute din carnita de porc hranit natural cu produse furajere tratate cu DDT sanatos.

Păi la E.L. ni se spunea că e cărniță de șobolan (de fapt era vorba de nutrie), circulau multe legende în ultimii ani, în popor se mai auzea că e chiar șobolan, deoarece bietele rozătoare cad în malaxor în timpul procesului de producție. 

Naiba știe cât era adevăr și căt legendă în toate aceste zvonuri ... :rade:

Link spre comentariu
Acum 44 minute, +_Florin_+ a spus:

Naiba știe cât era adevăr și căt legendă în toate aceste zvonuri ...

Asa ceva cred doar cei care nu au habar ce inseamna o fabrica unde se fac preparate din carne. Eu am stat de vorba cu ing tehnolog care a lucrat si inainte de 89 in bransa, la un combinat in care daca nu aveai mijloc de transport, era cam naspa sa-l traversezi pe jos. Strictetea era cu mult mai mare ca acum, si acum am vazut ca nu se glumeste cu asa ceva. Atunci era chestiune penala. Ma refer la producatori seriosi, potenti, cu peste 15...20 tone produse pe zi, nu la cei care fac in dosul surii cateva sute de kg pe zi. Aia nu stiu ce inseamna disciplina alimentara, control DSV si altele. De la aia te poti astepta si la aspecte mai putin placute. O firma mare, care tine la brandul propriu, nu se complica cu gainariile ce apar in barfele din popor. Gandeste-te numai ce inseamna sa bagi in spital o serie de consumatori si toti sa declare ca au mancat produsele tale. Poti inchide afacerea cu siguranta, si nimeni nu vrea asa ceva.

Link spre comentariu

A fost un video la un moment dat care circula pe net cu un munictor care arunca intr-un malaxor un bax de hartie igienica. Directorul dupa ce a vizionat filmul a spus ca habar nu avea de aceasta practica ....  insa nu a putut justifica cantitatea imensa de baxuri de hartie igienica din incinta :rade:

Ce pot sa va zic eu, ca am vazut cu ochii mei si asta nu la noi ci intr-un supermarket din Vest : un soarece trecand prin fata celui care spala cu masina printre randuri. Si eu si el am cascat niste ochi dar apoi el ... a inceput sa se uite in alta directie ca si cum nimic nu s-a petrecut. 

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
Acum 12 minute, doru3160 a spus:

Cred ca petreci prea mult timp vanand prostii pe net. Imi pare rau pt tine.

Am scris:

Citat

am vazut cu ochii mei si asta nu la noi ci intr-un supermarket din Vest : un soarece trecand prin fata celui care spala cu masina printre randuri. Si eu si el am cascat niste ochi dar apoi el ... a inceput sa se uite in alta directie ca si cum nimic nu s-a petrecut. 

Link spre comentariu

Pai la monitor te uiți cu ochii vecinului? 

Depinde și în ce zona era magazinul. Ce avea în jur și în ce perioada din ai văzut asta. Iar legat de cel ce spala, ce ai fi vrut sa facă? Sa se dea jos și sa înceapă să-l urmărească prin tot magazinul și sa alerte e astfel și toți clienții? În mod normal raportează mai sus și se iau masuri concrete pt tot magazinul (capcane, otravă dacă e voie, pisici :-))) 

Link spre comentariu

Ce imi place mie la stirile astea, e ca niciodata nu sunt cu subiect si predicat. Am vazut eu undeva, am auzit eu ca undeva se face asa, dar niciodata nu se vine cu date concrete. Si da, accidente se intampla, ca in fiecare domeniu, dar modul cum se amplifica voit problema, face pe cel ce citeste sa inteleaga ca peste tot e la fel, si chiar mai rau, daca e un ignorant care crede tot ce aude. Mai vazusem la tv un salam cu un soarece in interiorul membranei, si toate posturile de stiri au preluat ''evenimentul''. Dar tot asa, nu s-a dat numele firmei producatoare, pt ca riscau un proces de mai mare dragul. Pai sa-i spuna lui mutu ca soarecele ala a ajuns accidental in membrana acelui salam. Doar un prost poate sa-si inchipuie ca un animal de 2 cm diametru, chiar si mort fiind, poate trece intreg de sistemul de antrenare cu snec si apoi prin sita cu ochiuri de 6...8mm functie de produs, in membrana acelui salam. 

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Acum 7 minute, sesebe a spus:

Pai la monitor te uiți cu ochii vecinului? 

Depinde și în ce zona era magazinul. Ce avea în jur și în ce perioada din ai văzut asta. Iar legat de cel ce spala, ce ai fi vrut sa facă? Sa se dea jos și sa înceapă să-l urmărească prin tot magazinul și sa alerte e astfel și toți clienții? În mod normal raportează mai sus și se iau masuri concrete pt tot magazinul (capcane, otravă dacă e voie, pisici :-))) 

Da, doar ca raportarea trebuia sa fie facut atunci pe loc! Nu a facut asta pentru ca magazinul (avea vreo 20 de case de platit) ar fi pierdut enorm! Nu zic, sigur era pusa otrava prin magazin pe la colturi dar se pare ca nu isi facea efectul. 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări