Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

1 hour ago, icar said:

Folosesc mustar  de la Knorr sau, mai rar, Bunica  iute, cu sau fara hrean. Restul, desi scrie iute pe ele, sunt apa de ploaie.

Oare chiar asa de urite erau cladirile alea????

Nu e de uratenie, ci de lipsa de ingrijire. Si eu care credeam ca in paragina au ajuns acum, dar erau inca de pe atunci.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, icar a spus:

Chiar nu mai stiu asta! Parca incepuse prin 1978. Vad ca m-am inselat. Am gasit asta:

Dumitru Popa, coordinator trafic rutier, Direcţia Domeniului Public a Primăriei Municipiului Bucureşti: "Aproximativ în anul 1981 s-a stabilit ca autoturismele să circule, la sfârşit de săptămână funcţie de numărul pe care îl aveau, cu soţ sau fără soţ. Cam din iarna lui 1984 după ce dădea "un deget" de zăpadă se oprea circulaţia autoturismelor particulare.
Puteau să circule liber, în România, doar maşinile care aveau numere cu 12-B, cele cu TC, CD (Transport Consular şi Corpul Diplomatic – n.r.),

si cele de inteprindere, care nu aveau treaba cu aceste restrictii, erau recunoscute usor, avind numerele vopsite in galben!

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Marele Savant a spus:

si cele de inteprindere, care nu aveau treaba cu aceste restrictii, erau recunoscute usor, avind numerele vopsite in galben!

A fost o perioadă cănd mașinile de intreprindere (cele mici, daciile berline și papuc, aro, T.V.) aveau numere galbene. În ultimii ani ai regimului dispăruse fundalul galben, mașinile de intreprindere fiind recunoscute doar după număr: 21B- xxxx, 23B și 24B.

Cele particulare aveau de la 1B- xxxx până la 19B.

Cine avea 1B-xxx era considerat mare jșmecher, nu-l oprea nici dracu în trafic:rade:.

Mașinile particulare ale milițienilor aveau 2B și 4 cifre (nu cinci), fiind de asemenea ușor de recunoscut. 

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu

Ce gust minunat avea mustarul vechi de pe vremuri...mai ales cu crenvurstii polonezi ...aia grosi.

Deja mi-e pofta!

Mergeam la berarie sa bem o bere si luam cativa mici cu mustar diluat cu apa...primeai o fleasca de mustar pe cartonul ala. Dar si diluat cu apa...tot era bun!

Editat de mac01
Link spre comentariu
Acum 18 ore, cocochannel a spus:

in foto 5 e cinematograful vis-à-vis de secu la care se intra numai cu abonamente sau legitimatii speciale ?

Ma faci sa rid! Cocochanel, aia era cinemateca, normal ca trebuia sa-ti faci abonament si nu erau deloc speciale! Putea sa le capete oricine, in limita ofertei, limita nefiind legata de nimic, decit de afilierea la cultura!

Acum 18 ore, Thunderer a spus:

Si eu care credeam ca in paragina au ajuns acum, dar erau inca de pe atunci.

Exact!

Da sendvici cu mustar ati mincat??

Link spre comentariu
Acum 19 ore, gas2 dan a spus:

Sunt din colectia personala?

In fotografiile 4 si 5 apare aceiasi domnisoara care se stie fotografiata.

La dvs. se uita?

Nu sunt din colecţia personală, domnişoara care se ştia fotografiată se uita probabil la securistul din spatele fotografului.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, icar a spus:

Da sendvici cu mustar ati mincat??

Normal! Pe timpul lui ceasca luam o felie de paine o ungeam cu un strat de 1mm de mustar, puneam o alta felie de paine deasupra si ... mancam sandwich cu mustar! :84

P.S. Totusi de ce sa ma cac pe mine ... era bun mustarul pe atunci de puteam manca 3 sandwich odata. 

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Si erai si mai sanatos ca acuma!

:da

Acum 18 ore, +_Florin_+ a spus:

Cine avea 1B-xxx era considerat mare jșmecher, nu-l oprea nici dracu în trafic:rade:.

In Martie 1990 m`am dus sa inmatriculez Oltcit-ul, cucoana de la inmatriculari mi`a dat 1-TM-103, amicul care era cu mine a bufnit in ris si zice, minunat numar mai ales ca si masina`i albastra!

Am primit ceva cu 1-TM-6....

Link spre comentariu
Acum 22 ore, alcon a spus:

Gata! Am ajuns acasă, am fugit la boutique şi am luat Mustardino cu hrean, să văd dacă corespunde gusturilor mele la nişte cremwurşti de porc. Vă ţin la current.

Astă noapte pe la ora două am testat "Mustardino", ce să zic, nu este rău, este plăcut, fin, bunicel, dar, nu este vârtos cum era cel de pe vremea aia a mea.

mustar.jpg

Pe atunci îmi mai plăcea şi un muştar importat din Cehoslovacia, era de culoare maro, dulce, cu o tentă de hrean şi cu altceva necunoscut până în ziua de azi, era intr-un
borcan (pahar) alb, după aceea, noi am copiat borcanul (paharul), l-am făcut din stclă verde şi am pus în el un banal muştar ca pentru fetiţe.

CS.jpg

RO.jpg

La orice oră din zi şi din noapte îmi plăcea să mănânc acel muştar Cehoslovac pe pâine, ăla era cu adevărat demenţial.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări