Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Corect, majoritatea bancurilor de genul apăruseră după '85. De exemplu, conversația dintre doi studenți arabi în fața Alimentării :

- Aș hali salam danam !

- Salam sadat. Halim sulimah. 

:rade:

Link spre comentariu

Tramvaiele alea ce ies de la depou vin pe Str. Mexic din Bucureşti. De la Dep. Bonaparte (azi Victoria).

Uitasem de faza cu Ali Mentara, deşi o mai auzisem recent (pe vremea aia nu ştiam de ea).

Tramvaie... când eram mic şi eram în tramvaiul 5 (deja circula pe Tunari (lor), deci era 1987-1989) am zis în gura mare că l-au scos pe 5 de pe Cal. Floreasca pentru că-l deranja pe Ceauşescu (aşa auzisem şi era adevărat). Cred că am speriat-o rău pe bunica.

Link spre comentariu
Acum 47 minute, yo3fkc a spus:

Pe vremea prea-impuscatului , dialog :

- Care e cel mai sarac turc din Romania ?

- Ali Mentara .

Vă urez să trăiți să vedeți cît de sărac va fi acest Ali-Mentara de acum încolo.

Link spre comentariu
Acum 5 minute, Nostalgic a spus:

Vă urez să trăiți să vedeți cît de sărac va fi acest Ali-Mentara de acum încolo.

Nu fac parte din familia panicarzilor .

Week-end-ul asta seman ridichile , salata si altele asemenea !:rade:

LE Multam fain de urari , intentionez sa tin cont de ele cat mai mult timp !:reytre

Editat de yo3fkc
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări