Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

4 hours ago, cocochannel said:

vara se impute si intr-o saptamana. tu nu ai gunoi la bac de intrebi?

viermusii apar aproaape instantaneu vara pe caldura, noroc ca stau in bacul inchis.

taxele nu se reduc, ca e acelasi escroc de primar de vreo 30 de ani.

La mine il iau saptamanal (era acum cativa ani de 2 ori pe saptamana), si reciclabilele la fel. Cu bacul meu, am refuzat plasticele de la primarie.

Eu il tin la umbra, dar daca sta 2 saptamani se fac viermi.

La noi tocmai am "pensionat" la alegeri pe domnul avocat care nu a profesat toata viata decat la primarie. Un libidinos cu lipici la batrani.

2 hours ago, cocochannel said:

care e volvo si care leyland?

Volvo e ala din strada. Am mai vazut si pe aici.

Link spre comentariu

La inceputul anilor "80, in un oras din sudul tarii a fost realizat un proiect de incalzire a orasului care refolosea apa calda rezultata de la racirea instalatiilor de producere a ingrasamintelor chimice ( aceasta era deversata in dunare.); exista caldura si apa calda din belsug, iarna era prea cald, costul pentru cetateni era simbolic .Minunea a durat cam 20 de ani ,pana la inchiderea combinatului chimic.

Link spre comentariu

Masini din filme romanesti din anii '70, in Bucuresti.

Nu stiu ce marca sunt. Prima, cea alba, are volanul pe dreapta.

Limuzina neagra nu prea se intelege in poze, dar la vizionarea filmului pe yuotube se disting mai multe detalii.

Unde era restaurantul Odobesti?

01.jpg

02.jpg

03.jpg

Link spre comentariu
1 oră în urmă, norad a spus:

Masini din filme romanesti din anii '70, in Bucuresti.

Nu stiu ce marca sunt. Prima, cea alba, are volanul pe dreapta.

Limuzina neagra nu prea se intelege in poze, dar la vizionarea filmului pe yuotube se disting mai multe detalii.

Unde era restaurantul Odobesti?

01.jpg

Asta este un Morros Minor

Aia neagra pare a fi un Jaguar XJ 6/12, o petarda de masina in realitate!

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări