franzm Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 N-am avut. Sunt natie de dujman al poporului. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 (editat) Eu l - am pierdut ( In bucati mici , cu flacara ) ... , pe 17 dec. 1989 , dar nu m - a mai intrebat nimeni de el . Editat Octombrie 29, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Acum 12 minute, VAX a spus: Un carnet rosu nu vedem si noi ? Unde le-ati pitulat la lovilutie ? Tocmai dumneata întrebi? Link spre comentariu
VAX Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Acum 20 minute, PCB a spus: Tocmai dumneata întrebi? Am refuzat aceasta "onoare", cand au tras de mine sa ma faca membru de partid, in anul al 3-lea al facultatii. Ma consideri simpatizant al comunismului pentru ca sunt nationalist si nu pup unde pupati voi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Comunismul și naționalismul au dat rezultate catastrofale in istorie. Hitler, Stalin.... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 (editat) Acum 30 minute, VAX a spus: Am refuzat aceasta "onoare", cand au tras de mine sa ma faca membru de partid, in anul al 3-lea al facultatii. Ma consideri simpatizant al comunismului pentru ca sunt nationalist si nu pup unde pupati voi. Cu ce vă ajută dacă sunteți naționalist? Vă cunoașteți bine arborele genealogic? Ați avut un primar bețiv fruntaș, mare combinator, cu ce este mai bun decât Ion Voicu sau alt etnic țigan care a ajuns celebru. Putem vorbi și de etnici maghiari, germani sau alte etnii. Oltenii cred că sunt cei mai naționaliști dintre cetățenii români, cunosc bine gândirea lor, cu greu acceptă căsătorii cu romani din alte zone ale țării, au aceasi gândire ca machedonii. Ca să nu ziceți că sunt ipocrit, sunt jumătate oltean, după tată, tata a fost născut în Vâlcea. Una este patriotismul și alta naționalismul și sovinismul. Editat Octombrie 29, 2019 de viobio Link spre comentariu
VAX Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Este vorba de interesele de moment, nu de stramosi. Ungurii stiu asta, romanii nu. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Chiar acum, VAX a spus: Este vorba de interesele de moment, nu de stramosi. Ungurii stiu asta, romanii nu. Păi românii se ard și se sapă între ei de sute de ani, mai are rost să fii nationalist când te autodistrugi ca etnie predominantă? Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 (editat) Nationalismul e bine sa se manifeste atunci cand e posibilitatea ( concreta ) , si inseamna ( real ) ceva optiunea asta . Nu prea e cazul . Poti fi nationalist si cand dormi , nu te intreaba nimeni , si nu intereseaza pe nimeni . Cei care ar trebui sa fie nationalisti ( unde conteaza ) nu sunt ... , doar receptori de ordine primite , sau nationalisti pentru natiile lor . De cei care conduc tara , sau sunt trimisii tarii unde se da ora exacta vorbesc , pot sa dau exemple . Editat Octombrie 29, 2019 de gauss Link spre comentariu
VAX Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Acum 31 minute, PCB a spus: Comunismul și naționalismul au dat rezultate catastrofale in istorie. Hitler, Stalin.... Globalismul este chiar mai rau. Ii avantajeaza pe initiatorii lui (cei din varful lantului trofic), iar pe ceilalti ii calca in picioare. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Si unde e noutatea ? N - a fost asa mereu , de cand omul dormea in pesteri , si ala care avea un ciomag era fericit ( si sef ) ? Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 (editat) Gauss zice bine, cind trebuia schimbat B.I., trebuia poza. Tin minte ca a trebuit sa-mi schimb buletinul, prin 76 parca. Aveam parul mare, cum va spuneam, ca tipul din stinga pozei, parca nitel mai lung. Bun, cumpar eu niste agrafe, ma duc la pozar, prind parul la spate, cum facea Mirce Vintila cind aparea la teve si-l filmau numai din fata, imi prind parul in agrafe, zic, si na asez pe scaun. Ma trage ala in chip si, cind iau pozele, o suvita repela isi scoate capul! Ma frate, zic in gindul meu, de ce nu mi-ai atras atentia? Da' si io incapatinat, ma duc la ghiseu cu pozele alea. " Nu e bune", zice militianul. Buuuun, fac altele, tot cu agrafe, dar am grija sa ma uit in oglinda inainte de a ma poza. De data asta e OK, doar ca in virful capului aveam o claie suspecta. Ma duc la ghiseu, ala iar ca "nu e bune" De ce?, zic. "Pentru ca nu e ca in realitate". Fras, imi zic, doar nu trebuia sa vin cu agragele in par la ghiseu! Asa ca...ma duc si ma tund, dar nu prea scurt. Pina la urma, mi-au luat pozele, e drept, era alt militian la ghiseu, si mi-am facut noul B.I. Tot sufletul comertului, de! Editat Octombrie 29, 2019 de icar Link spre comentariu
okean Postat Octombrie 29, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Sa (ne)revenim...magnetofon Grundig TK46 (1962-1984) ...lampi STEREO 1 Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Smena, cel mai popular si cumite aparat foto! Ierta aproape orice! Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Cautati pozele de la Revolutie , alea cu mase de oameni , si vedeti cati aveau plete sau barba ... Link spre comentariu
Postări Recomandate