Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

La 11.03.2020 la 7:56, okean a spus:

B-dul 6 Martie, 1960

b-dul 6 Martie, 1960.png

LIKE!

Acestui bulevard, i se mai spunea „Bulevardul cinematografelor”, iar în serile de primăvară, vară ori în zilele de duminică (singura zi liberă a săptămânii pe atunci) era efectiv luat cu asalt
de bucureşteni şi nu numai.
Cinematograful Timpuri Noi în anii 70.

Timpuri-noi.jpg

Link spre comentariu
Acum 18 minute, daniels a spus:

Sa nu spui ca e un sasiu dacia 1300

De la podea în sus e dacia 1300, podeaua și contraaripile sunt "împrumutate" de la o bavareză seria 3. Motorul, cutia, transmisia spate au rămas intacte pe șasiu (podea).

Imbinarea între șasiu și caroseria de dacia mi s-a părut genială :rade:. Ce-i drept, l-au ajutat mult dimensiunile celor două mașini.  Dacă prezintă interes revin cu poze și detalii la cerere.

În fine, vecinul meu e un adevărat pasionat de auto, nu duce lipsă nici de timp nici de bani ...

Link spre comentariu
Acum 53 minute, +_Florin_+ a spus:

De la podea în sus e dacia 1300, podeaua și contraaripile sunt "împrumutate" de la o bavareză seria 3. Motorul, cutia, transmisia spate au rămas intacte pe șasiu (podea).

Imbinarea între șasiu și caroseria de dacia mi s-a părut genială :rade:. Ce-i drept, l-au ajutat mult dimensiunile celor două mașini.  Dacă prezintă interes revin cu poze și detalii la cerere.

În fine, vecinul meu e un adevărat pasionat de auto, nu duce lipsă nici de timp nici de bani ...

Ar fi interesante niste poze. Poate o poti fotografia pe desupt.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări