Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Aflasem şi eu că de acolo provine.

În poză primul model de troleibuz folosit la Timişoara. Au fost aduse doar 3 şi niciunul nu a fost păstrat   :(

Link spre comentariu

Tarr încă mai există. L-am folosit pe vremea cînd încă mă mai bărbieream şi mi s-a părut de departe cel mai bun astringent. Plus că mirosea decent.

Link spre comentariu

Daca tot s-a adus în discutie un cinematograf, cine-si mai aduce aminte de primul film 3D prezentat în cinematografele românesti? Pe la sfârsitul anilor '70. Productie sovietica.

Link spre comentariu

Hmmm, parca era si un rechin ce sarea spre public...

In Lahovari l`am vazut, parca Studio era numele cinematografului.

Cinematografe 3D erau atitea cite perechi de ochelari polarizati erau si bineinteles proiectoare cu filtru.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
Acum 5 ore, franzm a spus:

cine-si mai aduce aminte de primul film 3D prezentat în cinematografel

Da, filmul a rulat pe "strada cu cinematografe", din poza de mai sus, daca nu ma insel la Timpuri noi. La intrare primeai o pereche de ochelari, cred ca erau polaroizi sau in doua culori, nu mai stiu. Dura un pic pina te prindeai, adica pina ochiul-creierul intrau in joc. Era o secventa in care un pusti venea pe o birna si, cind ajungea la capat, sarea "in sala". Am vazut oameni care s-au ferit! A fost o experienta inedita. Si singura, 3D murise in fasa. Deocamdata.

Nu a fost la sfirsitul anilor 70, ci mai incoace, prin 74 - 76.

La Timpuri noi rula "in continuare". Fiind multe desene animate, le vedeam de doua, trei ori la rind. Aveam grija ca inainte de a aprinde lumina, sa-mi schimb locul.

Editat de icar
Link spre comentariu

Nu stiu de ce aveam impresia ca in epoca, numai la sala palatului erau echipamente stereoscopice! 

Acum 55 minute, okean a spus:

Filmele 3D' in anii aia, se vedeau prin ochelari de carton de genul asta :

3ddownload.jpg

Am imbatrinit si am ramas in urma rau! in anii astia prin ce se vad???

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări