Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Acum 2 ore, Liviu M a spus:

Unde-au plecat? :56

Buna

Avem o afacere de familie.

Distractii pentru copii.Azi a fost cu "Mickey,Minnie,Elsa.

Cand am scos de la vama minion-ul,m-a intrebat vamesul:

-Ce e inauntru?Era ceva mare si usor.I-am raspuns:

-Un costum de minion.

-Dumneavoastra va imbracati,zice el?

-Ba eu nu,fereasca-ma Cel de sus.

Spor tuturor

Alex

P.S.

De 10 min.m-a sunat.Merge sa-si lase fetele si ajunge.Dar nu e asa usor,sunt multi km intre ele(adica vre-o 15).

Link spre comentariu
La 05.03.2020 la 17:21, cocochannel a spus:

Ce numar era ala cu care mergeam la polizu ? Il luam de pe brezoianu, parca, dintr-o margine a cismigiului si coboram la piata si mai mergeam pe jos, ca ala o lua la stanga. Am stat numai un semestru in zona aia si nu-mi mai amintesc.

La 05.03.2020 la 15:41, cocochannel a spus:

linia 15 de tramvai nu era de la magazinul adam in spate pana la piata matache ?

La 05.03.2020 la 16:12, Thunderer a spus:

Nu. 15 pleca de la Policolor si mergea pana la autogara Rahova. 

6 şi 10 mergeau din zona Cişmigiu (mai exact Liceul "Nicolae Bălcescu/Sf. Sava" -  catedrala Catolică Sf. Iosif) spre Polizu. Până în 1959 întorceau cam pe unde e acuma Sala Palatului.

15 mergea la P-ţa Muncii (azi Eudoxiu Hurmuzachi), nu la "Policolor". La Policolor mergea 19 (de la Sf. Vineri).

15  a mers pe vremuri Rahova - Gara de Nord. Din 1942 sau 1943 direct între Unirii şi Universitate, nu mai ocolea pe străduţe ca în poza aia de epocă. Circulaţia acestui traseu a fost închisă în Iunie 1964. În 1966 încă nu exiata pe traseul menţionat mai sus. În 1969 da.

Editat de ctepeo
Link spre comentariu

o fi fost 6 sau 10, nu-mi mai amintesc, sigur l-am folosit in 1985. erau o gramada de tramvaie care veneau rar si mergeau incetisor. cand m-am mutat in regie mai luam unu, care mergea de la gara de nord si oprea la regia tutunului, altul pleca de la gara Basarab si coboram la a doua statie. Pe urma au inceput santiere la greu si au scos tramvaiele, a ramas numai linia care plecand de la Basarab facea la dreapta. tot ce era peste drum de regia tutunului a fost ras, era ceva fabrica de ciment parca. Am prins o perioada nasoala, numai santiere si noroaie, mergeam cu cizme de cauciuc la scoala.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări