Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Acum 14 ore, dorian 70 a spus:

Tin minte, de când eram pitic, un autobuz, cu motorul undeva în interior,  cu şoferul parcă mai sus decât ceilalţi şi se întindea peste motor să-ţi dea bilet, uşa pe care ne urcam era tot cumva spre mijloc...  Parcă era doar un loc în faţă în dreapta şoferului.   Mă refer la autobuze -curse de ITA, care aveau trasee prin localităţile din zonă, nu erau pentru transportul local. Ăsta să fi fost modelul sau au mai fost şi altele?

Ăsta a fost modelul, Škoda 706 RTO cu un loc în faţă în dreapta şoferului, copiii sub 14 ani nu aveau voie să stea în faţă.

RTO.jpg

706-RTO.jpg

Link spre comentariu
1 oră în urmă, okean a spus:

Pentru domnisoare si doamne cu ocazia zilei de 8 Martie !

8  martie.jpg

Buna

Crezi tu ca scapi asa usor.

Eu am primit "sarcini" inca de dimineata(sotia e plecata pana la ora 17:00) si sunt "executate" toate.

Ceafa,frigarui,ciuperci si alte cele,asteapta sa se intoarca acasa.Bineinteles ca voi "avansa" bucatar cand se intoarce.

Daca as scapa cu o cutie de fondante ar fi super.

Spor tuturor.

Alex

Link spre comentariu
Acum 8 minute, icar a spus:

Dimineata, ca un barbat uituc ce sunt, m-am repezit la florarie. Da' m-am linistit, am dat de inca vreo trei prieteni cu buchete in mina!

Buna

Sotia e de alt tip,mi-a zis  acum 18 ani:

"Decat sa vii cu o floare,mai bine o ciocolata".

Si m-am conformat,decat o floare,mai bine o ceafa de porc:rade:.

Problema este ca acum are 10 Kg mai mult decat mine:rade:

Spor tuturor

Alex

P.S.Nici eu nu sunt slabut,am 86Kg.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări