Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Acum 1 oră, franzm a spus:

Unde-i facita poza? În Iosefin?

Nu-i in P-ta Libertatii? (in dreapta sa fi fost "Dioda"... :) )

L.E. Mda, nu-i... m-am uitat la ceva poze, cladirea de pe colt din Libertatii are 2 etaje... scuze.

image.thumb.png.2d00a93ae316684a42c87c9fa8ee97f1.png

Editat de informer
Link spre comentariu

Ce nervi imi faceam cu tranvaiele astea "scoala"! Dupa ce stateam cu zecile de minute, in statie,  sa vina tramvaiul, aparea unul in zare, rasuflai usurat, si, cind era mai aproape, era ăsta cu "scoala"!

Tiribomba.

Screenshot_20200305-180224_Pinterest.jpg

Editat de icar
Link spre comentariu

https://en.wikipedia.org/wiki/Norinco

The China Ordnance Industries Group Corporation Limited also known as China North Industries Group Corporation Limited, officially abbreviated as Norinco, is a Chinese state-owned defense corporation that manufactures a diverse range of civil and military products. It is also involved in domestic civil construction and military defense projects. Norinco is one of the world's largest defense contractors.

400kN... probabil sunt facute din "carne" de tun sa le treaca tancul.

Editat de Thunderer
Link spre comentariu
Acum 9 ore, alcon a spus:

La Gara Basarab a fost văzută una din ultimele Škoda care mai circula înca în anul 1976 pe linia 80 barat.

1976.jpg

Tin minte, de când eram pitic, un autobuz, cu motorul undeva în interior,  cu şoferul parcă mai sus decât ceilalţi şi se întindea peste motor să-ţi dea bilet, uşa pe care ne urcam era tot cumva spre mijloc...  Parcă era doar un loc în faţă în dreapta şoferului.   Mă refer la autobuze -curse de ITA, care aveau trasee prin localităţile din zonă, nu erau pentru transportul local. Ăsta să fi fost modelul sau au mai fost şi altele?

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări