informer Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 (editat) Acum 1 oră, franzm a spus: Unde-i facita poza? În Iosefin? Nu-i in P-ta Libertatii? (in dreapta sa fi fost "Dioda"... ) L.E. Mda, nu-i... m-am uitat la ceva poze, cladirea de pe colt din Libertatii are 2 etaje... scuze. Editat Martie 6, 2020 de informer Link spre comentariu
alcon Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 Tramvaiele 9, 11 şi ŞCOALĂ. Link spre comentariu
icar Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 (editat) Ce nervi imi faceam cu tranvaiele astea "scoala"! Dupa ce stateam cu zecile de minute, in statie, sa vina tramvaiul, aparea unul in zare, rasuflai usurat, si, cind era mai aproape, era ăsta cu "scoala"! Tiribomba. Editat Martie 6, 2020 de icar Link spre comentariu
gas2 dan Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 Apropo de tramvaiul scoala, avea Toma Caragiu un monolog. Asteptandu-si iubita: mai stau doua tramvaie si plec... asta nu se pune, ca e scoala. Oare mai exista inregistrarea? Eu nu am gasit-o pe net. Link spre comentariu
alcon Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 La Gara Basarab a fost văzută una din ultimele Škoda care mai circula înca în anul 1976 pe linia 80 barat. Link spre comentariu
externvero Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 Acum 7 ore, informer a spus: Nu-i in P-ta Libertatii? (in dreapta sa fi fost "Dioda"... ) L.E. Mda, nu-i... m-am uitat la ceva poze, cladirea de pe colt din Libertatii are 2 etaje... scuze. Cred ca e vorba de Piata Traian... tramvaiul 2 ce vine dinspre "Printul Turcesc" Link spre comentariu
franzm Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 (editat) " Cred ca e vorba de Piata Traian... tramvaiul 2 ce vine dinspre "Printul Turcesc" " Da. Da' tot cu magazin de piese de schimb electronice dupa colt. Editat Martie 6, 2020 de franzm Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 (editat) Editat Martie 6, 2020 de Thunderer Link spre comentariu
icar Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 Am reusit sa gasesc setul complet TV, cipcă, peste, balerina! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 Peștele era, cred, în fiecare casă,la loc de cinste. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 (editat) Din Bucuresti doar... Editat Martie 6, 2020 de Thunderer Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 Acum 5 minute, Thunderer a spus: Din Bucuresti doar... Norinco! Nici un capac de canalizare nu mai sintem in stare sa facem! Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 (editat) https://en.wikipedia.org/wiki/Norinco The China Ordnance Industries Group Corporation Limited also known as China North Industries Group Corporation Limited, officially abbreviated as Norinco, is a Chinese state-owned defense corporation that manufactures a diverse range of civil and military products. It is also involved in domestic civil construction and military defense projects. Norinco is one of the world's largest defense contractors. 400kN... probabil sunt facute din "carne" de tun sa le treaca tancul. Editat Martie 6, 2020 de Thunderer Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 (editat) Domnule, sint din fonta, 40T, este ceva normal la gurile de canal pentru trafic greu... Editat Martie 6, 2020 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
dorian 70 Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 Acum 9 ore, alcon a spus: La Gara Basarab a fost văzută una din ultimele Škoda care mai circula înca în anul 1976 pe linia 80 barat. Tin minte, de când eram pitic, un autobuz, cu motorul undeva în interior, cu şoferul parcă mai sus decât ceilalţi şi se întindea peste motor să-ţi dea bilet, uşa pe care ne urcam era tot cumva spre mijloc... Parcă era doar un loc în faţă în dreapta şoferului. Mă refer la autobuze -curse de ITA, care aveau trasee prin localităţile din zonă, nu erau pentru transportul local. Ăsta să fi fost modelul sau au mai fost şi altele? Link spre comentariu
Postări Recomandate