okean Postat Martie 5, 2020 Autor Partajează Postat Martie 5, 2020 Tramvai linia 15 pe str. Academiei Link spre comentariu
-Atlas- Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 Acum 13 minute, okean a spus: Tramvai linia 15 pe str. Academiei Buna Zice ca nu mai am like azi,asa ca "like".aici. Spor Alex 1 Link spre comentariu
okean Postat Martie 5, 2020 Autor Partajează Postat Martie 5, 2020 Multumesc, va trec pe caiet Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 okean Postat 2 ore în urmă Tramvai linia 15 pe str. Academiei >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Se poate si asa, fara a cita uneori n poze mari: Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 linia 15 de tramvai nu era de la magazinul adam in spate pana la piata matache ? Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 Nu. 15 pleca de la Policolor si mergea pana la autogara Rahova. Link spre comentariu
alcon Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 Sa nu uitam celebrul tramvai 26 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 1 oră în urmă, Thunderer a spus: Nu. 15 pleca de la Policolor si mergea pana la autogara Rahova. Ce numar era ala cu care mergeam la polizu ? Il luam de pe brezoianu, parca, dintr-o margine a cismigiului si coboram la piata si mai mergeam pe jos, ca ala o lua la stanga. Am stat numai un semestru in zona aia si nu-mi mai amintesc. Link spre comentariu
icar Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 Sau inelarul 33! Ori masinile de noapte... In 30 de ani, cit am stat in Bucuresti, multe trasee s-au schimbat, nai ales dupa darimarea zonei Cotroceni, Saturn, Uranus, Sfinta Vineri, Brincovenesc, Unirii. Tramvaiul 2, de exemplu, venea pe linga Cismigiu, urca pe Uranus si ajungea pina la Piciorul Parisului, in bariera, la capat la Rahova. Link spre comentariu
dorian 70 Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 (editat) Hai (şi) cu provincia... Studenţi din zona Rădăuţi la Universitatea din Cernăuţi ( cca 1930) Autobaza Rădăuţi ( probabil anii '50 ) De pe vremea când nu ţiganii făceau legea în piaţă: Probabil anii '80... Se vede steagul roşu şi celălalt cu stemă... Că tot se scrisese despre şcoală... Editat Martie 5, 2020 de dorian 70 1 Link spre comentariu
okean Postat Martie 5, 2020 Autor Partajează Postat Martie 5, 2020 (editat) Daca ati prins, tuns la masinuta, era o frizerie " Ciufulici " in buricul targului Bacau in anii 60-70', moda epocii era " frantuzeste avec breton " adica pierdut in spate si pe laterale si un mic smoc in fata, cu breton, evident... Editat Martie 5, 2020 de okean Link spre comentariu
icar Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 Da, era si in Bucuresti una. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 3 hours ago, cocochannel said: Ce numar era ala cu care mergeam la polizu ? Nu stiu. Eu locuiam la Macaralei. Luam metroul de la Salajan pana la Poli. Si 311 pana la Rosetti la liceu. 10 ani din viata pe 2 trasee numai. In rest, nu am circulat decat cu metroul in Bucuresti. Nu stiu alte trasee de ITB decat marginal. Plus ca au si trecut cateva decenii... Link spre comentariu
alcon Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 Tramvai vechi în Timişoara şi miliţian într-o poziţe nonşalantă lângă borcanul său. Link spre comentariu
franzm Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 Unde-i facita poza? În Iosefin? Link spre comentariu
Postări Recomandate