Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

okean             Postat 2 ore în urmă

Tramvai linia 15 pe str. Academiei

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Se poate si asa, fara a cita uneori n poze mari:

89-898953-like-emoji-160.png

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Thunderer a spus:

Nu. 15 pleca de la Policolor si mergea pana la autogara Rahova. 

Ce numar era ala cu care mergeam la polizu ? Il luam de pe brezoianu, parca, dintr-o margine a cismigiului si coboram la piata si mai mergeam pe jos, ca ala o lua la stanga. Am stat numai un semestru in zona aia si nu-mi mai amintesc.

Link spre comentariu

Sau inelarul 33! Ori masinile de noapte... In 30 de ani, cit am stat in Bucuresti, multe trasee s-au schimbat, nai ales dupa darimarea zonei Cotroceni, Saturn, Uranus, Sfinta Vineri, Brincovenesc, Unirii. Tramvaiul 2, de exemplu, venea pe linga Cismigiu, urca pe Uranus si ajungea pina la Piciorul Parisului, in bariera, la capat la Rahova.

Link spre comentariu

Hai (şi) cu provincia...

Studenţi din zona Rădăuţi la Universitatea din Cernăuţi ( cca 1930)

xxx.jpg

Autobaza Rădăuţi ( probabil anii '50 )

x4.jpg

De pe vremea când nu ţiganii făceau legea în piaţă:

x3.jpg

xxxx.jpg

Probabil anii '80...

xxxxx.jpg

Se vede steagul roşu şi celălalt cu stemă...

x1.jpg

Că tot se scrisese despre şcoală...

x5.jpg

Editat de dorian 70
Link spre comentariu

Daca ati prins, tuns la masinuta, era o frizerie " Ciufulici " in buricul targului Bacau in anii 60-70', moda epocii era " frantuzeste avec breton " adica pierdut in spate si pe laterale si un mic smoc in fata, cu breton, evident...

frizerie-copii-cluj-joaca.jpg

unnamed.jpg

Editat de okean
Link spre comentariu
3 hours ago, cocochannel said:

Ce numar era ala cu care mergeam la polizu ? 

Nu stiu. Eu locuiam la Macaralei. Luam metroul de la Salajan pana la Poli. Si 311 pana la Rosetti la liceu. 10 ani din viata pe 2 trasee numai. 

In rest, nu am circulat decat cu metroul in Bucuresti. Nu stiu alte trasee de ITB decat marginal. Plus ca au si trecut cateva decenii... 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări